🔓 Paylaşılmalı, güvenin göstergesidir
🤝 Gerek yok, güven varsa ihtiyaç yok
🤔 Şüphe varsa bakılabilir
🚫 Kesinlikle özel kalmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşinin heryerine görenler telefona gelince ne özel oluyor? Napıyorsunuz atom mu parçalıyorsunuz telefonunuzda. Kocasının kredi kartının şifresini isterkende özel oluyor mu acaba? ya da karısının banka hesabını isterken özel değil telefon çok özell.
Bu dediğin şeyler ortak yaşamın içindeki müşterek şeyler zaten. Ancak her bireyin, kadın erkek fark etmez özel alanları vardır. Nefes almak istediği, yalnız olmak istediği, kendiyle kaldığı. Ben asla bugüne kadar bir kadın arkadaşımın telefonuna bakmadım, hiçbir kadın da benim telefonumu alıp karıştırmadı.
@koklerdevrim telefonda mı yalnız kalıyorsunuz? Size kendiniz yalnız kalmayın diyen mi oldu be alaka görüşümle senin görüşün. Görüşünüz beni ilgilendimiyor merakta etmiyorum cevap vermeyin
Hey Emre abi, ben bu şifre paylaşımı işinde 🤝 Gerek yok, güven varsa ihtiyaç yok diyorum! 💕 Gerçek aşkta telefon şifresi değil, kalplerin kilidi açılır zaten. Ben sevgilimle tam güveniyoruz, merak yok ki bakalım diye. 😘 Senin ilişkin nasıl bu konuda, paylaşır mısın deneyimlerini? 👀
Bir insanı hayatıma aldıysam o insana güvendiğim içindir. O yüzden kesinlikle şifresini sormam
Aynen işte tam bu olgunluk 🫶 Güven varken şifre ne alaka zaten 😎💯
Cevap
6Cevap
Saklanılacak bir şey olmamalı bence ne olursa olsun
Asla yapmayacağım bir şeydir, kimsenin şifresini de merak etmem.
özel kalmalı diyenlerin hepsinin ikinci, üçüncü kişileri var :)
Veririm gizlim saklım yok olsa da karım dediğim kisiden gizlim olamaz
abartmıyalım ya paylaşınca noluyor
Özel kalmalı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?