Çok teşekkür ederim @Bgyontar
Yalnız şaka bir yana anketi yıkılıyor bakalım sonuç ne olacak?
Bana soracak olursanız böyle bir şeye gerek olduğunu düşünmüyorum yani bu güvensizlik durumunun yeni bir boyutu şifremi verdiğim zaman ya da o verdiğinde ne olacak ki bu o zaman sevgi değil açık aramak olur ki böyle bir sevgi sağlam ve uzun bir ilişki durumu olmaz eninde sonunda bir noktadan sonra biter. Şeffaf olabilirsiniz ama güvensizlik olmamalı..

#GeceMuhafızı
25 Mayıs, 2023 Perşembe 20.37
İki tarafın da özel bir alanı olmalı, kimse de buna müdahale etmemeli. Şifreler paylaşılınca, şeffaflık olmuyor. Eğer gerçekten, karşı tarafa güvenmiyorsan bu sizin sorununuz.
Sadece birbirine güvenmeyen insanlar sosyal medyalarının şifrelerini ısrarla isterler. (Maalesef yaşadım) Ne olursa olsun ne kadar şeffaf olsalar da her birey için özel alan gerekli diye düşünüyorum. Erkek arkadaşımız merak ettiği şeyi öğrensin de atıyorum merveyle konuştuğumuz özel mesajları bilmesine çok da gerek yok bence. İki taraf için de saygısızlık gibime geliyor. Kişisel, özel alan ne kadar yakın olunsa da önemli bence
Şeffaflık neyim var neyim yoksa eline vermek değil ki. Gerekli olduğu anlarda veririm elbette ama ilişki yaşamak demek, bütün kişisel alanların işgali demek değil.
yanımdayken vs. telefonumu alıp bakabilir benim eşliğimde ama yakın arkadaşlarımla vs konuştuğum sohbetlere girmesini istemem (bunun "karı kız" muhabbetiyle alakası yok gır gır makaramız ayrı)
Cevap
24Cevap
Yani bence hiç gerek yok arada güven olduktan sonra. Ama erkeklere de güvenilmiyor hiç o ayrı mevzu😂
Sende erkeksin 🤣
Biz bilmiyoruz... ve gerekde görmüyorum. Eğer bi gün sühpe icine düserse hayirdir senin yaptiğin bi yanlişmi oldu diye sorarim... Allah yanlislardan korusun hepimizi!
Amin
Böyle şeylere gerek yok, aldatan her türlü aldatır.
Kesinlikle katılıyorum Yeter ki insan içi bozuk olsun
Sözüme inanmayan alsın baksın ama sonrasına karışmam..
Ben ona bilmesi gereken her şeyi anlatıyorsam bana inanması şart, bir şifreyle olacak iş değil bu..
Ben şifrelerimi verirdim sabah akşam benimi izleyecek güven olunca seffaf olunca üstüne düşemiyorsun ama sakinıyosa gizlese bulasin gelir o şifreyi
Şifre kişiye özeldir. Güven yoksa kimse kimseyi boşuna kandırmasın. Herkesin arkadaşı ve takip edeceği şeyler bile farklı olabilir.
Hayır böyle bir zorunluluk yok, olmamalı da. Ortada bi güvensizlik varsa konuşarak olumlu ya da olumsuz çözülebilir.
Sevgilime biye şifremi vereyim ki yadan ondan neden isteyeyim bugün var yarın yok ne gerek var
eğer en küçük şeyde kıskançlık yapılıcaksa hiç bilmesin daha iyi
Gerekli olan kadar açıkçası bilinmeli ama karıştırılmamali
Herkesin özel alanları olmalı. Telefon, pc, sosyal medya şifreleri kişilerin özel alanlarıdır
maalesef şifre istemesi bana güvenmediği gerçeğini getirir...
Ben şahsen tüm şifrelerimi verirdim. Bilse ne olucak ki eşim sonuçta.
Çiftlerin özel alanları olmalı bunlardan biride telefon ve sosyal medya şifreleridir.
şeffaf olurum ama şifremi sevgilime vermem evlenince kocama veririm bi tek
Parmak izi ikimizin telefonunda da var ama açıp bakmadık güvendikten bildikten sonra sıkıntı yok
tabikide ne gizlimiz olabilirki vermeyenin saklı bir şeyi vardır birbirinize güvensizlik yapmayın şifrenizi verin
Her şeyin anlatılmasına gerek yok
Bazi seyler zamanla anlatilir
Banka felan vermem sosyal medyalarımında ama yanımdayken inst face bakabilir
Güven duygusu zedelenmemesi için her şey çiftler arasinda sefaf olmalıdır.
Herkesin özeli kendinedir kimse kimsenin şeyine şeedemez
en özeli benim zaten benden ne saklıcak ikimizde vereebiliriz bir sakınca olmaz
telefon şifrelerimizi bilmemiz yeterli
Bazı şeylerin özel kalması önemli
saklayacak bir şey olmamalı
Bana göre gereksiz bir eylem
Güven olursa zaten gerek kalmaz.
Hayır gerek yok
Paylaşılmamalı
Bizim bütün şifreler ortak 😊
Evet paylaşsınlar
Güvenilmek istiyorsa şeffaf olmalı
Güven varsa bu kadar sıkı denetim olmaz
İsteyen paylaşır istemeyen paylaşmamalı
Gizlimiz saklimiz olucaksa niye manitam?
Kendimizi kandırırsınız?
Benim için no problem
Ben böyle bir şey kesinlikle kabul etmem
Gerek olmadığını düşünüyorum
Şeffaflık iyidir
Değişik bir durum
Hayır bence.
Ne gerek var
Şeffaf olmamalı.
Bence evet
Bence gizli saklı olmamalı
Paylasilmali