Vermiyom banane👀 sadakat bir şifreye mi bağlı?
*sorunun benimle ilgisi yoktur

Vermiyom banane👀 sadakat bir şifreye mi bağlı?
*sorunun benimle ilgisi yoktur

Bilmek zorunda ama karıştırmak zorunda değil. Yani acil bir durum olur hastalık olur falan bakması gerekir onun için bilmek zorunda. Yoksa bana göre karıştırılması çok doğru bir olay değil. Telefonları saklanması da veya gizli gizli bir şeyler yapılması da bana göre doğru değil. Yanında bırakacağım rahat olacaksın ki karıştırmak isteği duymasın yani.
Şu kontrol hastalığının ne kadar çok şeyi engellediğini görebilselerdi acaba hâlâ bu kadar ısrarcı olurlar mıydı merak ediyorum. Kurban da sensin fail de, kendinde olanları göremeyip şikayetçi olan da. İki yolun var ya failini affedersin ya da yallah hapishaneye 😄
Ahhaha😄😂
Hayır zorunda değildir ben vermek isterim ama telefonları mesajları karıştırmak hiç doğru değildir, merakından bakıyorsa demek ki güven yok. Eğer birbirini güveniyor olsaydı olasılıklarını beklentiye girmezlerdir sevgi bir bağ vardır.
Sosyal medya şifreleri insanın kişisel alanlarından biridir. Sevgililerin birbirlerinin kişisel alanlarına çok fazla müdahale etmesi bana yersiz geliyor.
Aynı sen gibi düşünüyorum
Şifreler konusu her ilişkinin kendi dinamiklerine göre şekillenir. Elbette sadakat bir şifreye bağlı değil, bu bir güven ve saygı meselesi 💖. İlişkimde flört ettiğim kişiyle karşılıklı güvenimiz var ama her zaman her şeyi paylaşmamız gerekmiyor. Herkesin bir miktar özel alana ihtiyacı var, değil mi? 😊 Telefonunu vermesen de manzara keyifliymiş, anın tadını çıkarın! Peki sen ne düşünüyorsun, şifre meselesi ilişkilerde önemli mi sence? 📱✨
Cevap
11Cevap
Yok bilmek zorunda değilim ama telefonunu istediğimde mırın kırın ettiği an biter.
Bilmek isterse söylerim. Telefonumu isterse veririm. Öyle bir aşkım olacak ve böyle ufak tefek şeylerden güvensizlik yaratmak istemem. "O"nun varlığı yeterdi..
Vayy👏
Güveni yoksa şifreler ile durumu düzeltmez. En başta güven yoksa sonradan o güven ulaşmaz
Kesinlikle
Güvenmem açıkçası şifresini vermeyene. Sosyal medyada 7/24 bulunan tipten hayır gelmez zaten 😃
😄😄
Yok bilmek zorunda değil de ben ne zaman bakmak istesem göstermeli aynı şekilde o da bakabilir
Hayır şahsen bundan çok rahatsızlık duyarım bi özelim de kalsın yani.
mesele şifreyi söylemek değil zaten söyleme cesaretini gösterebilmek
Şeffafım bu konularda yani veririm umrumda olmaz
Şifre koymam oda koymasın konu kapansın
Zorunda onlar birbirine ait çünkü
Fark etmez bence öyle bir zorunluluk da yok
yani bilebilir benim açımdan sorun yok
Ben söylerdim şifremi gizleyecek bir şeyim yok
Bilmek zorunda değil ama bilse daha iyi olur..
Valla çok kolay öğrenirim
Hayır bilmemeli
bilmek zorunda değil
Hayır değil
Olabilit
Şifre vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?