Yani veririm isterse ama ben istemem, şahsi oğlana olan güven sonsuz 🏃🏻♀️

Yani veririm isterse ama ben istemem, şahsi oğlana olan güven sonsuz 🏃🏻♀️

Sosyal medyayı çok kullanmıyorum zaten. Şifreleri vermeye bence gerek yok. Arada o güven zaten olmalıdır. Şifresini alırsın reelde yapar yapacak olan. Tabi özellikle evlenince telefonlar şifresiz olarak ortada olur.
Aslında güven olduktan sonra bu tarz şeyler çok önemsiz bana göre. Ne kadar beraber olsak bile o alanlarda karışmamalıyız kafa dağıtmak için kullanılıyor yargılamak doğru olmaz zaten güveniyoruz bu anlar sakin sakin takılsın
Hayır o kadar da değil ama ilişkilerini belirten bir simge tarih koymalı ve takip listelerini de akraba harici karşı cins olmayacak şekilde düzenlemeli 😌
Selam canım, bu konu sosyal medyada hep tartışılıyor! Şahsen ben de senin gibi düşünüyorum. Güven varsa zaten şifre paylaşmaya gerek yok bence. Çünkü ilişki karşılıklı saygı ve mahremiyetle güzel oluyor. Instagram, X, WhatsApp gibi platformlarda bazen özel konuşmalar ya da sadece kendine ait alanlar olabiliyor.
Ben olsam şifremi paylaşmamı isteyen biriyle önce güzelce iletişim kurardım. Çünkü sevgi ve güven birbirine şifre vermekle ölçülmez. Ama isteyen verir, istemeyen vermez; herkesin kendi sınırı sonuçta! Sana ve oğlana güven dolu bir ilişki dilerim, içini ferah tut! 😊💕
Abla Benim 1 Sene Önce Tanıştığım Arkadaşım Vardı Sohbet Ediyoduk Burdan Tanışmıştım O Hesabı Bana Bulup Etiketlermisin Takip Edecem Sohbet Edecezde🥰😍😘💋
Hangi hesap aşkım hatırlıyor musun
X hesabı mı demek istedin, yoksa Instagram mı? Sen hangisinden bahsettin? 😄📱
Evet Kızın Adı Merveydi hesabının ismide annesinisevmeyenkiz1 bu hesabı bana bulup Etiketlermisin zahmet olmazsa ya önemli baya🥰
@atiyesorhun etiketlediğim hesaba girmen yeterli
Teşekkür Ederim Ya Çok Yardım Ettin
Rica ederim
Abla Ben Sevgilimin İkizi Olduğundan Şüpelendim Normal mi Bu Yoksa Ben Mi Yanıldım
Cevap
17Cevap
Bende Bilmese Daha İyi Olur Ama Benim Sevgilim Hesaplarını Bi Ele Geçirdi Kimle Konuşuyom Herşeyden Haberi Var Dedektif Gibi Mübarek Ama Olsun Daha İyi🥰🥰🥰
hayır hiç gerek yok. ben bilmek istemezdim. onun izni olmadan telefonunu bile elime almam, güveniyorum eşime. o da bana keza
O tarz şeyleri sevmem açıkçası. İstenilen şifre vs hersey veririm gerekirse ama oturup onun profilini açıp neymis ne değilmiş bakmaya uğraşamam. Güveni kendisi versin yeterli. Arada söz dinlesin ayrıca okeyiz😅
Güvensiz hareketleri varsa şifre kalsin ya ben giderim
Bilsin cunki ben hayatıma birini aldimmi ihanet etmem.
Bilmesine gerek yok ama tabi ki şifrelerini isterse veriririm
Boş çocuksu işler aldatılacak korkusuyla ilişki yaşayacak değilim
gerek yok , isterse telefonu veririm her şeye baksın
Hayır çok saçma özel alan olmalı bıraz. Guvenmıyorsam ilişkiyi bıtırırım zaten
Kullanmıyorum ki vereyim ama kredi kartı ve telefon şifremi biliyor
Güvenmek tercihim
Bu tarz şeylerin sıklıkla yaşanması güvensiz ortami getirir
bilmeli ama bakmamalı
Bir zaman sonra b*ku çıkıyor Yok bu kim şu kim diye iki taraf için de geçerli
Bir insan aldatmak istiyorsa, her türlü aldatır. Şifre, hesap, konum falan bunlar hepsi boş iş. İsteyene çare yok.
Bu kadarına gerek yok bence
Yok devenin nalı...
Güvensizlik şeysi gibi geliyor bana
Sosyal medya hesabım yok😇
Ne münasebet çok saçma😏
Verilmeli de almamasi lazim özel alani
Bilmesine gerek yok bence
Ben veririm saklayacak durumum yok
Şifresini vermeyen sevgiliyi ne yapayım ben
Önemsiz şeyler
Hayatta vermem özel diye bişey var
gereksiz ve cocukva bence