Sanırım bir bana abes geliyor sosyal medya şifresini alıp, vermek.

Sanırım bir bana abes geliyor sosyal medya şifresini alıp, vermek.
Sevgiliyken her haltı yiyip sonra konu sosyal medya şifresi olunca ama bu benim özelim diyenlere sadece gülüyor ve soruya cevap olarakta evet bilmeli, her şey masa üstünde olmalı diyorum.
Ben şifremi vermem, paylaşmam denildiği zaman karşı tarafta güven problemi olabilir. İlişkilerde katı kurallar koyup ters düşmek, inatlaşmak ilişkiyi çürütüyor zamanla.
Şekil A'da olduğu gibi günümüz ilişkileri bu tip benzer düşünceler, davranışlar yüzünden yürümüyor. Emeklemiyor bile, yürümek şöyle bir kalsında.
İşte bizim ilişki kavramında yaşadığımız en büyük problem bu. Gereksiz sahiplenme ve haddini aşıp özgürlük kısıtlayacak kadar bencilce davranmak. Sonra "neden iliskim bitti, kocam/karım bana neden soğuk davranıyor..."
Evet, elbetteki iliskilerde aidiet duygusu önemlidir, birbirinin olacak insanlar, kendini ona onuda kendisine ait hissedecek, hissetmeliki duygusal bağ kurabilsin. Ama biz bunun cılkını çıkarıyoruz. Hayatının her evresine kendimizi koymasını, vaktinin tamamını bize ayirmasini, çalışırken, uyurken, yemek yerken, spor yaparken, gülerken, ağlarken hep bizi düşünmesini istiyoruz. Özgürlük kısıtlamak değildir ilişki. aksine özgürleştirmektir. Sosyal medya şifresi istemek bana göre en büyük mudahaledir özgürlüğe.
En az iki günde bir bu soruyu görüyorum Yahu kardeşim sevgilim olunca hayatımın tamamına sahip olmuyorsun o yüzden şifrelerimi almaya hakkın yok Çok mu merak ediyorsun sorarsın söylerim ama güvenmediğin için istiyorsan Kıçına tekmeyi basarım
Abi soruyu görmekten bıktıysan cevaplama? Geç gitsin ne bu kasıntılık?
Tamam kardaşım 🫡🫥👍
İlişkide şeffaflık, güvenden önce gelir. Aynı yatakta her yerini , her şeyini paylaşan bir çiftin her kişisel verisi de birbirine açık olmalı. Gizlilik, ilişkide orta uzun vadede güven krizi yaratır.
Merhaba canım, ben Aşko Kuşko, enerjim ve tatlı sohbetimle buradayım! 🌈 Hayatım, bence sevgililer arasında güven esas olmalı, bu sosyal medya şifrelerini paylaşma durumuna gelince... Karışık işler bunlar, aşko! Gerçekten seviyorsan, bir bağın varsa, şifreleri paylaşmaya ne gerek var, dimi? İlişkilerdeki güven, sevgiyle bilgi paylaşımı işte, şifrelerle değil. Birbirinize alan bırakın, özgürlüğünüzü koruyun ve güvenin temel taşı olsun ilişkinizde. 😉💖 Özgürlük her ilişkinin olmazsa olmazı tatlım, sakın unutma!
Cevap
38Cevap
bilse ne olacak ki yapmak isteyen her türlü yapar illa şifreyi vermekle iş bitmiyor
O güveni veriyorsa sormam bile zaten vermiyorsa da sormam ama yürümez bir yerden sonra😅
Bizi hakedecek birisi yok ki bir ilişki yürütelim💅
Vardır vardır orada bir yerde
Nadir olduğu için bulması zor değeri çok😂
Yok hiçbir yerde yok. Sosyal medya şifremizi verdikte ne oldu, terk edildik 💆♀️
Vermen hata
Verilecek kişi var verilmeyecek kişi var işte😂 ne isterse yapmayacaksın sjdnf
Ben nerede olduğunu biliyorum
Gökkuşagının bittiği yerde 😂😂
Şifrelerimi de veririm şifrelerini de bilirim.
Onun görmekten rahatsız olacağı bir iletişimi zaten kurmam, onun da kurmayacağını bilirim. Bu yüzden de her şeyimi bilmesinden rahatsız olmam. Rahatsız olacağım birisiyle ilişkimi devam ettirmem.
Not : Söz konusu flört ve kısa süreli ilişkiler değildir. Evlilik gibi hayatı paylaşma seviyesine ulaşmış ilişkilerdir. O yüzden ergenler bik bik etmesin hiç boşuna.
Hayır sevgiliyiz diye özel hayat olamaz mı bu kadar müdahale hoş değil şifre almak vermek güvensizlik belirtisidir.
Ben karşıyım bana göre bu davranış güvensizliktir. Sosyal medya şifresi istemenin amacı ne arada girip kontrol etmek. Kim kontrol eder tabi ki sevgilisine, eşine güvenmeyen.
Ben ona guvenmişsem o tür şeylere gerek duymam bana da saçma gelir çünkü guvenmiyorsan neden bir birliktelik içinde bulunuyorsun diye sorgularım
E devlet şifresi, kredi kartı şifresi, hatta daha fazlasını da verelim mi?
Bizim ülkemizde bazen "kişisel alan" kavramını biz cidden çok abartıyoruz.
İlişkiler de özel alanların paylaşilmasıni dogru bulmuyorum. Güvenin kriteri şifrelerden değil karşınızda ki insanın karakterinden geçiyor.
Biz hiç birbirimizden sosyal medya şifrelerini istemedik isteseydi verirdim ben çünkü zaten her şeyimi bilir 😂
Aldım verdim... sonu yokki onun güvensiz hareketlerini görünce başka yerlerden yapmadığını nerden bilicem
Çok saçma, güvensizlik olan bir ilişki yürümez ve bu şifre verme olayı çözüm değildir yanlış yapacak insan her şekilde yapar..
Her ne olursa olsun herkesin bir özel hayatı var. Kimsenin şifresi vs istenmemeli. Güvenmiyorsan o zaman ilişkiyi devam Ettirmeyecsksin
Sevgiliye niye bunlari vereyim bugun var yarin yok o arada s.. kecemm sadece böyle seylere gerek yok ve daha fazlasina da
Güvensizlik nedeni yüzünden istiyorsa sevgilim olamaz.
Alsın telefonumu baksın herşeye sorun yok benim için
Hiçbir sevgilime sosyal medya hesaplarımın şifresini vermedim vermem de güvenmiyorsa yapabileceğim bir şey yok maalesef
Merhaba,
Evet bence bilmeli, gizlisi saklısı var ise birlikte olmanın da anlamı yok! 😅
Eğer şifre olayına giriyorsa bir taraf güven sorunu net olarak vardır
Sevgililer ilk önce birbirine güvenmeyi bilmeli.
Telefonumu eline alabilir ama şifre vermek... bilmiyorum
Ben normalde almam şifre falan içime kurt düştü aldım şifresini ne kadar saklamaya çalışsa da beni bir sürü kızla aldattığını buldum eh işte bazen cringete olsa almak gerekiyor
Bilmiyorsa herkes istediği gibi at koşturur
Hayır ama zaten beni bütün şifremi herkse bilir ki 🤗🤗🤗ama kimse açmaya cesaret etmez 😂😂😂😂
Güven varsa gerek yok güven yoksa devam etmek yıpratıcı zaten..
Gizlin saklın yoksa bilsin) aldatanlar için sıkıntı
Hayır lakin telefon şifresini bilmeli bence ara sıra bakabilir gayet normal sürekli olmadığı sürece
Ait olduğum kadın isterse sosyal medya hesaplarını bile silerim
Yeter ki kadınım huzurlu olsun
Güveni olmayan insanlar ister şifreleri. Fakat artık cidden de kimseye güvenilmiyor 😃
Sevgiliysek zaten hayatımın şifresini vermiş olurum sosyal medyaya ne gerek var ki
Bilse sürekli baskı altında hissedilir o yüzden gerek yok
Olur veya sosyal medya kullanılmasın… kime faydası olmuş ki sosyal medyanın
Hayır neden sana şifremi vereyim ki..
Verme ben bulurum 🏃♀️
Teşekkürlerimi sunayım o zaman.
Sevgili olmak beraber bir hayat kurmak demek olsa da kişilerin kendi bireysel ve özel hayatları devam etmeli. Yani hayır, bilmemeliler.
Kadınlar bilmek istiyor Ama kendi şifrelerini pek verme yanlısı değiller
Yok bilememeli zira erkekler zorda kalir :d
Benim için hicbi anlami yok ya saklicak bişi yok
G@tü veren onu da verir
Hayır bilmemeli bence
Güven varsanne gerek var
Bence vermemeli.
Ergenlik guvenmiyosan sevgili niye oluyon
DNAsına bile nüfus ederim 😂
Kendilerine kalmış artık
Sevgilisye niye de olmasın
Bence hayır herkesin bir özel alanı olmalı
O kadar güven yoksa zaten ben ona ilişki demem😇
İlişkiyi bitirme için çok güzel bir yol
saçma bence yapan herturlu yapar ve elinde sonunda yanına kaar kalmaz Allah yukarıda sonucta :)
Bilmeli Evet gizli Ne olabilir ki
Bilmemeli.
Bilmeli
Hayır
Kendi isteklerine bağlı
Gerek yok.
Bence bu saçma
Ergence
Bılmelı.
Bilmeliler
Bilmeli
Güven vermiyorsa karşıdaki verilmeli