Gizli gizli girmeye devam mı edeyim yoksa şifresini almış gibi yapıp haberi olsun mu?

nişanlımla bir kere kavga etmiştik ve hesap şifrelerini değiştirmişti sonra ben rastgele denedim şifresini bulmuştum ondan habersiz iki aydır falan giriyorum bir şey yakalamadım tabikide aldatma gibi ama hani ufak bi şey gördüğümde arkadaşlarıyla konuşması olsun sorma gereği duyuyorum soramıyorum ve böyle bir olay oldu sonra ben bununla buluştum telefonu kontrol ettim hani böyle yeni görmüş gibi yaptım bu ne niye yaptın bunu diye sordum oda dedi şifremi vereyim sana bir şey aklına takıldığında buluşmamız mahvoluyor telefonuma bakıyosun şifreyi vereyim sende rahat et bende dedi bende şifre bende olduğundan bi şey diyemedim bende dedim istediğimde senden alırım bilmiyorum sizce böyle gizli gizli girmeye devam mı edeyim yoksa şifresini istemiş gibi yapıp bende olduğunu bilsin mi böyle gizli şeyler yapmamı sevmiyor hatta bitme noktasına gelir böyle gizli şeuler yaparsan demişti... Ü

Gizli gizli girmeye devam mı edeyim yoksa şifresini almış gibi yapıp haberi olsun mu?