nişanlımla bir kere kavga etmiştik ve hesap şifrelerini değiştirmişti sonra ben rastgele denedim şifresini bulmuştum ondan habersiz iki aydır falan giriyorum bir şey yakalamadım tabikide aldatma gibi ama hani ufak bi şey gördüğümde arkadaşlarıyla konuşması olsun sorma gereği duyuyorum soramıyorum ve böyle bir olay oldu sonra ben bununla buluştum telefonu kontrol ettim hani böyle yeni görmüş gibi yaptım bu ne niye yaptın bunu diye sordum oda dedi şifremi vereyim sana bir şey aklına takıldığında buluşmamız mahvoluyor telefonuma bakıyosun şifreyi vereyim sende rahat et bende dedi bende şifre bende olduğundan bi şey diyemedim bende dedim istediğimde senden alırım bilmiyorum sizce böyle gizli gizli girmeye devam mı edeyim yoksa şifresini istemiş gibi yapıp bende olduğunu bilsin mi böyle gizli şeyler yapmamı sevmiyor hatta bitme noktasına gelir böyle gizli şeuler yaparsan demişti
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
peki o şifreyi bildigini biliyorsa ve buna göre seni oltaya getiriyorsa.
Bunu bende düşündüm ama daha önce buna benzer bir olay yaşadık ben yine bunun hesabına giriyordum gizlice sonra slk gibi belli ettim oda anladı sen gizli gizli şeyler ne yapıyosun diye bana demediğini bırakmamıştı sonra eğer bidaha yaparsan ayrılırız BİLE demişti hatta bir keresinde çok önceleri hesabına girebileceğimi düşündü bende pot kırmıştım hemen şifresini değiştirmişti ne gizli gizli hareket yapıyosun diye yani bidaha benim böyle gizli bir şeyimi yakalasa affetmez ve bile bile saklamaz çok kesin konuşmuştu hatta ayrılacaktık sırf bu sebepten şu an bunu bilse yüzüme bakmaz şifrelerini de inadıma değiştirir aşırı inatçı biri hep böyle yapıyordu o kadar deliliğe aklı ermez direkt hesap sorar o yüzden eminim bu konuda anlamadı
ya bişi soracam. eger sana şifreleri gönül rahatlığı ile verse. hatta al hesabı sen kullan dese.. bukadar peşinden koşmazsın değilmi :)
Zaten diyo ki ben gizlice girdiğim için istememiştim dün dedi sana vereyim şifremi ikimizde rahat edelim kafamız rahat olsun dedi bende şifresi olduğu için ses etmedim
ee ozaman nie bu tantana.
Ya çünkü şu an şifresini bildğimden haberi yok ben hesabına iki aydır gizlice giriyorum şifresini buldum rastgele deneyip haberi yok gizli gizli hesabına giriyorum ne yapıyor diye buluşunca telefonunu kontrol etmiş gibi yapoyorum ki gizlice girdiğimi çakmasın diye oda kavga ediyoruz yeter deyip sana en iyisi ben şifrelerimi vereyim rahat edelim dedi bende istemedim çünkü gizlice giriyorum onun haberi yok ben böyle haberi olmadan gizli gizli girmeye devam mı edeyim yoksa ona tamam şifreni ver deyip şifresinin bende olduğunu bilsin hesabına girdiğimden haberi mi olsun
sen kandın sın daha çok çakal olmaz. lazım...
Nasıl yani ne yapmalıyım
isteme sana güveniyorum de.. güven pompala.. ama sende dikkatli ol.. çaktırma... bakalım napacak
Neden böyle yapmamı istedin
Ne zamana kadar yapıcam
ne zaman yakalarsan. ya da ne zaman güvenirsen.
Bence söyle bir dahada gizlice girmeyecegini söyle.
Gizlice girdiğimden haberi yok ki eğer haberi olsa yüzüme bakmaz şifresinide vermez haberi ypk şu an buluşunca telefonunu kontrol ettiğim için gerginlik yaşıyoruz ufakta olsa oda ondan için rahat etsin buluşmalarda telefon kontrolü olmasın gerilmeyelim şifremi vereyim dedi haberi ypk yani ben gizli girdiğimden gizli gizli giriyorum öğrense affetmez beni bir kere daha böyle yapmıştım affetmem asla demişti gizli gizli girmeye devam etmeyeyim mi şifresini istemiş gibi yapayım mı yani
Devam etme. ya da şifresini iste. ya da şifresini isteme. Hiçte bakma.
Dün bana dedi zaten bende şifresi olduğundan haberi yok şifrelerimi sana vereyim ikimizde rahat edelim kafamız rahat olsun dedi bende şifresi olduğu için gizlice girdiğim için ses etmedim ver desem verecek yani dedim belki bir şeu yakalarım ondan şifresini almamış gibi yaptım ama gizli gizli girmek istemiyorum bir şey yakalasam BİLE söyleyemem ki affetmeyeceği için bu çpcuk gerçi ben hesabına girdiğimden haberi yok dün bana dedi bide rahat edelim diye şifremi vereyim dedi bir şeyler yapcak olsa vereyim demez ki zaten kaç aydır bir şeu de yakalamadım tamam ver şifreni mi diyeyim en azından şifresini bildiğimden haberi olsun şifresini almış gibi mi yapayım
Aynen öyle yap
Sen neden gizli gizli girmemi istemiyorsun sebebini merak ettim de
O da sana yapsa doğru olur mu? Ayrıca yakalanırsan daha kötü olur.
Bana kesin dille gizli yaparsan biter demişti yakalarsa bitirir demi
Öyle dediyse bitirir kesinlikle. Hem neden güvenmiyorsun çocuga
Ya bilmiyorum kimseye güvenemiyorum aslında ona güveniyorum seni aldatmam diyo bana hep işimi sağlama almak istiyorum ne bileyim işte kaç zamandır bakıyorum aldatmadı büyük bi şeu olmadı açıkçası kendisi de şifresini vermek isteyince tam emin oldum ama burada kime sorduysam herkes gizlice bakmaya devam et diyor bi sen dedin yapma diye niye herkes devam et diyo