nişanlımla bir kere kavga etmiştik ve hesap şifrelerini değiştirmişti sonra ben rastgele denedim şifresini bulmuştum ondan habersiz iki aydır falan giriyorum bir şey yakalamadım tabikide aldatma gibi ama hani ufak bi şey gördüğümde arkadaşlarıyla konuşması olsun sorma gereği duyuyorum soramıyorum ve böyle bir olay oldu sonra ben bununla buluştum telefonu kontrol ettim hani böyle yeni görmüş gibi yaptım bu ne niye yaptın bunu diye sordum oda dedi şifremi vereyim sana bir şey aklına takıldığında buluşmamız mahvoluyor telefonuma bakıyosun şifreyi vereyim sende rahat et bende dedi bende şifre bende olduğundan bi şey diyemedim bende dedim istediğimde senden alırım bilmiyorum sizce böyle gizli gizli girmeye devam mı edeyim yoksa şifresini istemiş gibi yapıp bende olduğunu bilsin mi böyle gizli şeyler yapmamı sevmiyor hatta bitme noktasına gelir böyle gizli şeuler yaparsan demişti...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aranızın bozulmasını istemiyorsan bence şifreyi istiyormuş gibi yap
Bayadır bu şekilde gizli giriyorum anlamadı ama hani bi şey yakalasam hesapta soramam ayrılır gizli gizli yaptığım için bi şey de yakalamadım zaten bayadır giriyorum artık içime dert olmaya başladı ama sen olsan şifreyi istiyormuş gibi mi yapardın gizlice girmeyi bırakıp
ya cidden bişi yapmıyosa hesapta yapmak isteyen her türlü yapar kafana takma bunları
Yakaladım işte öyle büyük bir şey işte geçen gün şifresi bende yok sandığındaki telefon kontrol ediyorum işte vereyim sana buluşmamız rezil oluyo kurtulalım ikimizde dedi yapcak olsa bunu demezdi ama bilmiyorum sen olsa gizli gizli girmeye devam mı edersin yoksa tamam şifreni ver deyip almış gibi mi yapardın
yaaa eğer içinde şüphe varsa ilişkiniz zaten bitmek üzeredir ben olsam göze alırdım her şeyi gizli gizli girerdim
Hayır güveniyorum ama gizli gizli bakmak daha hoşuma gidiyor ya biz bayadır beraberiz zAten hani ben bayadır bu şekilde bakıyorum bir şey yakalamadım gizli yapıyorum haberi yok yapcak olsa yapardı ama hiçbir şeu yapmıyor bu yüzden gizlice girmemim mantığı da yok gibi geliyor neden şimdi öyle dedin demin istemiş gibi yap demiştin kararsız kaldım şimdi
ben ilişkiniz bitmesin diye diyorum :) ama ben olsaydın HER ŞEYİ göze alırdım
olsaydımm**
Sen gizli bakmaktan mı hoşlanıyosun
hoşlanmak değil de eğer bişi varsa gizli bakarım sonra çatır çatır vururdum yüzüne kaybetmekten korkmam o beni kaybettiğine yansınn
Şifresini iste sende olduğunu bilsin. Çocuğu da darlama bu kadar kendine de yazık
Evet haklısın öğrense ayrılr zaten uyarmıştı beni gerçi bayadır bu şekilde giriyorum anlamadı ama ben rahatsız oluyorum gizli yaptığım için oda bıktı çok darlıyorum vereyim de kurtulalım dedi resmen ben zTen hasta oluyorum bu şekilde psikolojim bozulacak bir şey de yakalamadım aldatma gibi sen olsan gizlice bakmayı bırakıp şifresini almış gibi mi yapardın
Evet sonuçta sifreyi vermem demiyor rahat rahat bakma imkanı varken neden gizli gizli uğraşasın ki
Aynen bende şifresini bulduğum için hiç istemedim açmadım konusunu o bi anda bana vereyim kurtulalım dedi hiç beklemiyordum bir şey yapcak olsa vereyim demezdi zTen gizlice baktığımda da bi şey yakalamıyorum o yüzden çocuk vermek istiyo sanırım haklısın şu an bakıyorum ama bazen bi şeuler olıyo konuşmaları sormak istiyprum mesela ama soramıyorum gizlice girdiğimden Buda sıkıntı içime dert oluyor sonra ama şimdi şifresini almış gibi yapsam bir kavga etsek fevri hareketle şifresini değiştiriyor tam 3 kere böyle olmıştu ben deneyip bulmuştum şifresini şimdi aynı şeyi bidaha yaparsa bu sefer bulamazsam diye biraz sıkıntı yapıyorum isteyip istememekte kararsızım offff bu sebepten bide belki bi şey yakalarım diye yakalasam BİLE söyleyemem zTen bilemedim ya bide yakalanma ihtimalim var mı baya oldu çünkü swn olsan hiç düşünmeden şifresini almış gibi mi yapardın yani gerçekten
Eğer sıkıntı oluşturacak bir sey bulduysan istemiş gibi yapıp direkt yüzüne vur bu ne diye. He yok şu qnda problemli bir durum yoksa da gizlice takibe devam et, böyle bir fırsat bulmuşsun ne diye bırakasin?
İyide bulsam BİLE şifreni ver dediğimde siler ve girdiğimde suç üstü yakalamış olamam ki
Öyle mi diyosun aldatma gibi bi şeu bulmadım yakalansam kötü olur bide bir şeu bulduğumda hesap soramıyorum ufakta olsa içim içimi yiyor bu güzel bir fırsat evet ama şifresini bildiğimi bilmediği halde bana şifremi vereyim dedi yani bi şeuelr yapcak olsa kendisi bana bunu teklif etmezdi bilmiyorum ya sen olsan ne yapardın
Ben olsaydım eğer; canımı sıkacak kadar sıkıntılı şeylerle karşılaşana kadar sesimi cikarmazdim. Eğer yüzüne vurmak istediğim bir sey olursa ve istermis gibi yaptigimda tutup da silmeye kalkarsa o zaman hayırdır neyi niye sildin diye hesap sorarım, tabii buna kalkismadan önce bi kendi telefonumda dikkatimi ceken seylerin ekran görüntüsünü alırdım bunları mi silmiş yoksa baska bir sey mi diye bir kıyas eder ekran görüntülerini gösterirdim. Aklıma takılan ve büyük sayilamayacak şeyleri de laf arasında veyahut da anlaşılmayacak şekilde sormaya çalışırdım. Simdilik bence sessizce izlemeye devam et derim.