Sevgilimle geçen kavga ettik ve bana çok kızdı haklıda sonra gitti şifrelerini değiştirdi fotomuzu kaldırdı neyse sonra barıştık fotoları geri ekledi ama şifresini vermedi bende deneyerek tahminle şifresini buldum niyeyse de hep ne zaman kavga etsek değiştirse buluyorum şifresini basit diye herhalde bi ara böyle iki ay gözlem yapmıştım neyse ama o hoşlanmıyor böyle gizli kapaklı şeyler yapmamdan bide bir şeyler olduğu zaman hesabında gidip soramıyorum da kötü olıyor içimde kalıyor rahatsız oluyorum gidip şifresini bilmiyormuş gibi yapıp fotolarımızı geri ekledin şifreni de ver mi diyeyim yoksa hesabında gözlem mi yapayım gizlice ama hiç hoşlanmıyorum böyle de çünkü gizli bi şey yapıyormuş gibi hissediyorum o da öğrenirse kötü olur
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O sana güven hissini vermemiş sende böyle şifre istiyim diyosun. Bunlar hepsi çok ezikçe hareketler ciddi söylüyorum. Sen sen ol bu beyinsizle olma çünkü gittikçe sende allah korusun beynini kaybedecek gibi duruyorsun
En güvenilir insana BİLE güvenilmez bu devirde hiçbir insanı boş bırakmaya gelmiyor emin ol
Niye ona beyinsiz dedi
Dedin
Naparsan yap sana iyi hissettirmeyen birisini peygamber de olsa bırak git. Ciddi diyorum. Herkes kendine göre harika zaten
bence gizlice bakma tekrar rica et sifresini kendi versin
Ya gizlice bakmaktan hoşlanmıyorum şifresini bilmediğimi zannedip rahat rahat takılıyor Allah var aldatma gibi bir şey yapmadı ama ne bileyim ufakta olsa bir şey yapar da sinir olurum diye korkuyorum ve gidip hesap sorma şansım da olmaz çünkü bu sefer sen gizlice bınlarla mı uğraşıyorsun diye bana yükselir daha önce uyarmıştı çünkü o yüzden bilmiyormuş da istiyormuş gibi mi yapsam sen neden böyle yap dedin sende benim gibi düşündüğün için mi
Tamam gizli saklı işler yapman hoş değil fakat onunda şifreyi değiştirip vermemesi hoş değil barıştıktan sonra iste tepkisine bak her şey karşılıklı olmalı
Yani hem benimle barışıyor gidip fotoları geri ekledi her şeyi geri ekledi bi şifreyi vermedi yani insan diyor niye vermiyor diye fotoyu ekleyip şifreyi vermek aklına mı gelmiyor ben değiştirmedim şifremi daha onda duruyor her kavgada değiştirmek saçma her kavga sonrası verirdi ama bu kez vermedi bi halt yapcak desem fotoları geri ekledi bende şifreyi denedim buldum ve daha önce aldatma gibi bi olay yapmadı onu gözlemlediğimde ama ufakta olsa sinir olacağım bi şey yapsa gidip hesap soramayacağım çünkü daha önce böule gizli şeuler yaparsan çok kötü şeuler yaparım demişti bu yüzden geri istiyormuş gibi mi yapsam diue düşünüyorum hatta eğer şifreni vermeyeceksen şifrelerimi değiştireceğim mi desem? Yoksa böyle gizli gizli onu mu izleyeyim bundan da hiç hoşlanmıyorum bu sefer hep hesabını kontrol ediyorum mallar gibi napsam sizce
Hesabını kontrol ettiğinde anormal bir şey görmediysen normal olarak şifreyi iste vermezse de kendi şifreni değiştir neden yaptın diye sorarsa da sen bana vermiyorsan hesabını ben sana niye vereyim de olması gereken de bu zaten
Şöyle iki gündür hesabı bende değil fotolarımızı geri ekledi hesabına ama uyudu şu an ve bi kıza takip atmış oda buna atmış kız bana fake gibi geldi ama eskiden yıllar önce atmış yeni kabul etmişte olabilir kız çünkü hesabı bendeyken bazen böyle olıyordu ve ben atmadım diyordu eskiden kalma olabilir diyordu çünkü şifresi bendeydi zaten ama bugün şifresi bende değil bu kıza cidden mi istek attı yoksa yanlışlıkla mı oldu bunu çok pis merak ediyorum ve uyudu hani kızda buna atmış uyanık olsa bakalım kabıl mü edecek silecek mi yanlışlıkla olduysa siler ama eğer bilerek olduysa silmez mesaj atar diue düşünüyorum ama hesabında bizim fotomuzda var ya bi bunla da aldattı diyemem belki yanlışlıkla oldu bilmiyorum bunu asla soramam çünkü bi daha gizli kapaklı işler yapmayacağıma söz verdim oda eğer yaparsan bu ilişki biter demişti ben soramıyorum ama sabah uyandığında bakalım silecek mi kızı yoksa ne yapacak eğer silmezse zaten şifresi bende değil diue bi boklar yemeye başladığını düşüneceğim cidden böyle paranoya gibi oluyorum şifresi bende olsaydı direkt sorardım ama bilmediği için elim kolum bağlı gidip istemek zorundayım böyle takip ettiğimde paranoyak oluyorum çok kötü bi his bi yandan iyi tabi bi halt yedğini görmüşte olurum ya bu olayı anlattım sana yorumun nedir sen ne düşünüyorsun
Çok paranoya yapma sonuçta orada resminiz var en fazla ne olabilir
Yanlışlıkla olduğunu düşünüyorum daha önceleri de böyle yanlışlıkla olmuştu ama şifresini değiştirğinde bununla karşılaşmam açıkçası kötü hissettirdi ama diyprum Kızla bi halt yemek istese ondan istek atsa fotomuzu eklemezdi diyorum o yüzden yanlışlıkla gibi geliyor sence
Sabah göreceğiz bakalım umarım siler bi şey yapmaz sence sende mi ben gibi düşünüyorsum
Bide sence şifresini isteyeyim mi yoksa gözlem mi yapayım?
Bi dakka bende şu an kendi sevgilimle tartışıyorum lanet olsun 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ dönücem sana 😂
Peki sen kendi hesabından onun hesabını takip ediyormusun. Ediyorsan zaten sorun yok onun takipçi listesini görebilirsin ve bu kim niye ekli diyebilirsin o da bunun bilincindedir. Bu yüzden onaylamaz takibi diye düşünüyorum. Ama eğer takipleşmiyorsanız hiç ses etme sessizce izle bi mesajlaşma aldatma durumu olursa ekran görüntüsü al kendisine at zaren suçlu olduğu için niye gizli saklı şeyler yaptın diyemez
Ya kızın isteği öyle duruyor ben bildirime girdiğim için farketmemiş bile öyle duruyor büyük ihtimal yanlışlıkla yaptı diye düşünüyorum bilerek yapsaydı çoktan farkeder mesaj atardı ama hiç farketmemiş bile napsam sence şifresini isteyeyim mi benimki onda var ama onunki bende yok diye biliyor gizli gizli bakmak istemiyorum istesem mi böyle gizli gizli bakayım mı sence
İste tepkisine bak be diyecek