Evli bir adam başka bir kadını gerçekten sevemez mi?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim. İç mimarlık okuyorum. Annem ve kız kardeşim Amerika'da yaşıyor. Babam 5 sene önce vefat etti. Ben Türkiye de tekim. Kendi evimde yaşıyorum. Ekim ayından beri üniversite stajı yapıyorum. Staj yaptığım büro da 42 yaşında evli ve 2 çocuğu olan mimar bir adam var. Onunla çok yakınız. Öğle arasında beraber yemek yemeye gittiğimiz zaman bana karımla seneler önce mantık evliliği yaptık gerçekten birbirimize karşı öyle yoğun duygular olduğu için değil dedi. Sonra ben mini ve dikkat çekici bir elbise giydiğim için bana aklımı başımdan alıyorsun dedii. Biraz utandım ve cevap veremedim. Bana neredeyse 1 senedir birşeyler hissettigini alttan alttan fark ettiriyor ama ben evli diye kendimi biraz frenlemeye çalışıyorum. Kaldı ki bu adam karısından boşansa benimle evlense bile ben yarın öbür gün anne olmak isteyeceğim ve aramızdaki yaş farkı malum benim yaşımdan fazla aramızda yaş farkı var. Adam 50 yaşına gelince mi baba olacak. Çocuk 10 yaşına gelince belki o dünyada olmayacak. Benim şu an sadece tek merak ettiğim şey gerçekten evli bir adam başka kadını c*nsel isteklerini gitermesi için mi yanaşır yoksa gerçekten sevebilir mi? ( Bu arada baqire değilim)
Evli bir adam başka bir kadını gerçekten sevemez mi?