AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evli bir adamın gerçek anlamda eşinden başka birisini sevmesi hali hazırda saçmalıktır. Mümkün müdür? Mümkündür.
cut.
Sever yani
Evet.
Sevmemesi gerek seven insandanda hayir gelmez bugun esini yarin seni aldatir
Orası öyle bir ihtimal
genç çıtır bulunca aklı karışıyor her erkeğin o yuzden olabilir
Aramızda yaş farkı yok
yaşlanınca hepimiz eşimizi genç kızlarla paylaşmak zorunda kalcaz desene :D
@you4myselfcontrol öyle gibi :D
yas farkı yoksa derdi farklıdır coluk cocuk var mı ortada bussuru parametreye ihtiyac var
Çocuğu var 2 yaşında eşini pek severek evlenmemiş zaten
uzak dur ozaman
kızım karısı yaşlanınca gencini bulmuş adam işte, sen yaşlanınca senin yerine de yeni çıtırlar gelecek döngü budur
yaş farkı yok lafına inanmadım kız 20lerin başında ya da siteye yanlış yaşını girmiş. 20lerin başında hiçbir erkek evlenmez bu kadının yaşı kaç?
@you4myselfcontrol o 27 ben 26 şimdi başka bahane türet😂
@you4myselfcontrol sen gibi her şeyi çok bildiğini zanneden ahmaklar çok komik😂
bu ney la herkes bu yorum altında toplandı
@selim451 kes lan a mcık tiryakisi iki a m düşer diye yalakalaık yapma
@selim451 hoşt lan köpek
Orasını bilemem ama Evli erkek tarafından sevilmeyi bekleyen kız adidir 😄
boşansınlar istiyo demekki
He tamam sensin
Sevemez ama arzulayabilir ;)
Neden sevemesin
Sadece onunla yaşayacagı zevkleri sever, derdi kaçak etin tadı ve heyecanını yaşamaktır! Monoton geçen hayatını seninle renklendirip, azcık heyecan yaşayıp, sıkılınca gitmektir! Sevemez demiyorum ama Eğer sevseydi ilk önce seni düşünüp boşanırdı!
Seks yoksa peki?
Seninle mi seks yoksa YOKSA karısıyla mı yoksa?
Mevzu seks ise sabırla davranır erkek! Çünkü hem seni mikmesi lazım ama sonunda seninde gidip onun yuvasını yıkmaman lazım! Kapiş ;)
Hayır. Evli adamlarla ne işiniz var?
Sana ne?
Aklınız çalışmıyorsa kullandırın kendinizi, senin gibisi vardır çevresinde.
Karşılıklı her şey kimse kimseyi kullanmıyor
hem sevebilir hemde şeyedebilir
Gerçekten kalpten sever mi
tabiki sevebilir sevmek insanın elinde olan bişey değildir sevmek kalpten gelir eğer numara yapmıuorsa seviyordur
Numara yapmadığına eminim
başka amacı yok diyorsun yani, bazıları sırf kızı şeyetmek içn seviyor numarası yapar, gelsene dm ye
Biz uzaktan görüşüyoruz toplasan 5-6 ayda bir araya geliyoruz bakireyim zaten ve bana her şeyin hesabını veriyor hesap şifresini bile aldım sildim istemediğim uygulamaları ve güveniyorum ona
yani boşanacakmı
Boşanmasını istemiyorum düzeni de bozulmasın ama benden de gitmesin hayatımda hep olsun istiyorum
o zaman öyle boş beleş olmaz bu işler hem seni sever hemde çok şey ister biliyorsun dimi, bu arada dm gelirmisin
Bir şey istediği yok benden
öyle kuru kuru sevgi olmaz sevmeninde bir bedeli var karşılıklı sevgi varsa illaki r-aranızda bişeyler olacak
sevmesine sever buna emin ol kafanda soru işareti kalmasın ama karşılığı illaki olur sanırım sende bunu biliyor ve istiyorsun dimi
Oluyor ama yüzeysel
yani yüzeysel oluyorsa her şey olur, bakiremisin belkide ondan zorlamıyor ama hoşuna giderse kendini kaptırırsınız
neden dm gelmiyorsun daha rahat konuşuruz
yüzeysel derken sürtünme mi yapıyorsunuz
sever ama yatakta, seks ver
Sadece bu mu
sence? yaşın küçük senin gençlik yılların en seksi zamanların. bu zamanı sana evlilik verecek bi erkek bularak da kullanabilirsin ve sonra ortada kalmazsın. ya da ona verirsin o da karısının güvencesinde, senin seksiliğinle doyuma ulaşır. ama sen 30 yaşından sonra ortada kalirsin lol
O 27 ben 26 ve aramızda bambaşka bağ var zaten bakireyim bizimki cinsellik değil başka bir şey
27 yaşında nasıl 2 çocuğu oluyor. sen 4 yıl sonra 30 olacaksın o sana evlilik vermezse o saatten sonra bakire de olsan erkek 19-20 yaşındaki bakire varken 30 yaşındakine bakmayacaktır. güvence arıyorsan 28 yaşından önce evlenmeye bak. akıllı ol ortada kalma kanma bu netflix hollywood romantik aşk masallarına
2 yaşında çocuğu var dedim önce adam gibi oku sonra tartışırız
tamam onu anlamadığım için neyse diyip devam ettim önemli olan o değil. 30una kadar bu adamla evlenemezsen 30undan sonra başkasını da bulamazsın
Ben evliliğe sıcak bakmıyorum
Hayır arzular
@Fısıldayankız1 emin misin
Kalpten sevemez mi
Eminim de aranızda yaş farkı yokmuş belki kalpten seviyordur
@Fısıldayankız1 bana mı dedin
O 27 ben 2
26
@cenk_1903 ikiniz de
Ha anladım o zaman evet seviyor olabilir
@Fısıldayankız1 ben seni bekliyorum zaten
sevemez