arkadaşlar sizce evli bir erkek başkasını sevebilir mi ? ve evliliğini çocuğu için bitiremediğini söylese bu ne kadar doğrudur ?
Cevabın nedir?
sindi boyle, iki oglum var erkegim... esimle 7 yil ciktiktan sonra evlendim! hersey guzeldi biriyle tanistim ! ilk beraber oldughum gece 6 ay evliydim ! esim aradi bugece gelmeni beklerdim dedi ve bana hamile oldugunu soyledi asiktim ! yanimda sevgilim diger tarafta hamile olan esim ! boyle gitti cok uzun zaman boyle gitti ! uzaklasmak istedik cunkku evliydim oglum olmustu oda istemiyordu ayrilmami bu durumda ayrilamazssin diyordu 5 yil beraberdik arada kopmalarda bir oglum daha oldu ama ne ben onu nede o beni brakamadi hep coktugumuzde birbirimizi aradik yiprandik cunku baskalariyla olmuyordu ! hikaye derin cok derin SINDI BOSANIRMI DERSENIZ ben bosanirdim ama hic bir zaman yuvami ailemi cocuklarimi brakmami istemedi ! hic bir zaman beni de birakamadi ! sonudna mafolduk ayrilabilirmiyim esimden evet sadece ayril dese ayrilirim esimden ! YANI BOYLE SEVERSEN VE KARSIDAKINiIN boyle sevdigini bilirsen ! evet ERKEK AYRILIR ama okadar sevdiki beni ! belkide cocuklarima benden cok onem veriyor ! gencecik kiz ! piril piril ! hic bir eksigi yok metres gibi yasiyoruz ! ki ben evime onem vermeyi unuttugumda ! git evine or cocuklarini diyebiliyor ! ve ben ve o birbirimiz brakamiyoruz ! ya ayrilik sart olacak ! ya da daha kotusu ! bence seven nasil sever niye sever o onemli ! Allah kimseye boyle karmasik durumlar yasatmasin anlatmasidaa cok zor anlamasida ! biri sorsa ! cevap veremiyorsun ama herseyi konusmak istiyorsun ! haykirmak ciglik atmak ama yapamiyorsun o yavrularin sucu yoook ve kendinden caliyorsun kendini kalbini ruhunu mavediyorsun ! bilmem * kesin cevabim... EVET BOSANIR TABI GERCEKTEN SEVERSE VE DE SEN BUNA IZIN VERIRSEN !!!
101 Yorumla- +1 yıl
Ah be abim kardeşim seni okadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayım iki oğlum var ve senin bulunduğun durumu yaşıyorum evet evlilik biterdi biter ama o iki yavrum için yutuyorum devam ediyorum bu nereye kadar sürecek bilmiyorum ama lütfen bu yorumu olur isen dönüş yap bana lütfen konuşmaya çok ihtiyacım var
En İyi Cevaplar
+1 yılgönül hiç bir zaman ferman dinlemez. dikkat etmek lazım.
15 Yorumla- +1 yıl
sevebilir mi yani
- +1 yıl
sevebilir tabi. evliliği mutlu gitmesede çocuğu için katlanabilir. benden sana tavsiye asla evli bir erkeğe aşık olma. seni sevdiğini söylese bile kaç kurtul.
- +1 yıl
yapabilsem onu unutabilsem keşke ama olmuyor çok zor
- +1 yıl
unutabilmen için kendine yardımcı olacak sorular sormalısın. çocuğu aklına gelsin. eşinin yerine kendini koy. boşandı ve seninle birlikte oldu. hayatında eski eşi ve çocuğu hep olacak. onlara zaman ve para harcadığında gene mutsuz olacaksın. kıskanacaksın. bu hiç bitmeyecek.
- +1 yıl
bu yorumunuz çok doğru bencede teşekkür ederim
evlli erkekler hep öyle söler.. %90'ı evliliğiini bitirmez asla baska bir kadın için. bitirenlerde soraında hep bin pişman olur, muhtemelen sebep olan kadınla evlenmek kısmet olmaz. ollsa da asla mutlu olamazlar. cokgördüm etrafımda. ama kandırma taktiği hep aynı. basıma gelldi. karımla anlaşamıyoruz, mutsuzum, çocuklar için devam edior, sen çok degerllisin falan falan.. bir de evli erkek bekardan daha iyi davraıyor ki kadını agına düşürebilsin. o yuzden kanmamak, bu oyuna alet olmamak lazım
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSever sonuçta insan bu kaptırır kendini. Çocuğu için ayrılmamasından daha çok bence çevre baskısı yüzünden ayrılmaz. Bizim toplumda eşini aldatan erkeğe de pek hoş gözle bakılmaz çünkü. Ayıp ve ahlaksız bir davranıştır. Hadi evlenip ayrılmış olsan neyse. Sorduğun soru aslında biraz kişiden kişiye değişebilecek bir soru.
14 Yorumla- +1 yıl
ben evlenip ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılevlenip ayrıldıysanız zaten en ufak problem yoktur. :)
- +1 yıl
neden ki
Cevap sahibi+1 yılevli iki insanın ya da biri evli diğeri bekar olan iki insanın birlikte olması her türlü yanlıştır bence. ama evlenip ayrılmış iki insanın yani bekar iki insanın birlikte olması problem değildir. kimse de onlara bir şey diyemez.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
64Cevap
+1 yılBu evliliği çocuğu için bitiremediği baştan aşşaya doğrudur örnek karşında şu an sana yazıyor bunun cevabını. Ben içinde bulunduğum durum tam olarak bu durum 9 yıllık bir evliliğim var 26 yaşında evlendim bir birimizi gördük sevdik ya da sevdik sandık daha kendimizi tanımadan evlilik kararı aldık lakin sevgisini gösteren benim ama eşimin de hakkını yiyemem bir birimize karşılık li olarak fedakarız 2 de oğlumuz var 5 ve 3 yaşlarında pandemi sürecinde bir süre ayrı kalmak zorunda kaldık gurbete gitmem gerekti tabi öncesinde standartlara uygun ne monoton ne de heyecanlı bir aile hayatımız vardı ben sevgi manyağı birisiyim eşim ise tam tersi sevgiye okadar düşkün değil ya da öyle görünüyor evliliğin böyle olduğuna kendimi alıştırmaya çalıştım sorguladım evlilik bumu demeye basladim ama bu uzak kalışımızda ben başka birisine ilgi duydum sevdim sevildim değer verdim fazlası ile o değer gördüm kıymet bildim kıymetim fazlası ile bilindi 1.5 yıl kadar yaşadım yaşadım yaşadıklarımdan pişman değilim çünkü böyle bir seygi ruh ikizi yok benim zihnimden düşüncelerimden geçirdiğim şeyleri bana sesli olarak söylemesi ve bunun sürekli tekrar tekrar olması ruhumun bana bunu sesli olarak söylemesinden başka bir şey değildi okadar çok şey yaşadık ki kopamıyoruz 4 5 defa ayrılık kararı alıp yine bir araya geliyoruz kopamıyoruz daha yeni savaşın içinde olan bir ülke ye kac defa gittim geldim yine de kopamiyoruz üzerimden geçen bombaları dahi gözümüz görmüyor Ahmet kayanın şarkısındaki gibi şeyler yaşıyoruz adeta. Şehirlere bombalar yağardı her gece biz seninle sevişirdik. Çocuklarımı okadar seviyorum ki evliliğimi sonlandirmiyorum bizim toplum ve yetişme tarzımız bosanmalarda bizi çevresel olarak fazla yıpratıyor kim ne der şu ne söyler hakkımızda ileri geri konuşurlar diye bosanmamak doğru değil ama bunu yapıyoruz bir birimize eziyet ediyoruz çocuklar çok önemli bir faktör lakin bosanmak çocuklardan bosanmak değil ama biz bu şekilde büyütülmüş bir kafa yapısına sahibiz boşanan anne ve baba toplum baskısı yüzünden aynı şehir de dahi yaşaması çok kötü karşılanıyor bu şekilde olduğundan dolayı ne mutsuz evlilikler devam ediyor benim olduğum gibi eşim bütün bu yaşadıklarımızı biliyor o da her şeyin farkında çocuklar için bitiremediğimi biliyor yine eskisi gibi olabiliriz bunun için senin de çaba göstermen gerekiyor diyor lakin ben eski ben olamıyorum ruhum başka bir yerde bedenim burada nasıl olacak bilmiyorum her geçen gün daha kötüye gidiyor halim ama kimseye göstermemeye çalışıyorum iyi olduğumu söyleyerek içten içe kendimi bitiriyorum kimseye bir faydam dokunmuyor böyle eşime bunu yapmaya hakkım yok bunu da biliyorum ne yapsam eşimin hakkını ödeyemem lakin ben eski ben değilim bu yüzden nekadar af dilersem az geliyor çünkü ben ruhum olmadan nefes alamıyorum yaşamıyorum gün geçtikçe daha çok çöküyorum eriyorum sağlığım iyice bozuldu 6 ay oldu çalışamıyorum psikiyatri ilaçları kullanıyorum ama ilaçlar nafile hiç bir tanesi ise yaramıyor ve yaramayacak ta bunun farkına vardım çünkü BİR RUH İKİ BENDEN beden ler aynı yaşadığında ruh sağlığına gücüne ve hayata yasamaya dair bir şeylerin olduğuna kanaat getiriyor sevdiğim kadın da aynı benim içinde bulunduğum duyguları sağlık sorunlarını yaşıyor tek farkımız onun evlenip ayrılmış olması o kadar onun da 2 çocuğu var kendisi başka ülke vatandaşı bir fark ta bu ama dediğim gibi BİR RUH İKİ BEDEN Yaşıyoruz ne o ne ben unutmak kopmak mümkün olmuyor.
10 Yorumla
+1 yılEvliliği çocuğu için bitirmiyor olabilir doğrudur. Ancak erkek diğer tarafla ilişkisini bitirdi ise bunu bitirip sonra önüne bakmalı. Evli ve seviyorsa başkasını sevebilir ama kesinlikle doğru değildir. Yani Gönül işi akıl gibi değil ondan dolayı insan vicdanlı olmalı. Yanlış işlere sapmamalı. Dediğim gibi tasvip etmem ve yapmam vede çok fazla eleştirmem. Zira büyük konuşmak pek doğru değil. Yani bu yaşa kadar bekar olduğumuz halde aldatmadıysak bu saatten sonrada başka yerlere kaymayız. Hoş artık yolun yarısını geçtik. Sessiz sakin oturuyoruz işte. :)
30 Yorumla
+1 yılBu çok doğrudur, çocuğunun psikolojik olarak etkilenmesini istememesi bu durumun sebebidir.Evli bir erkek başka birini sevebilir lakin bu hiç iyi bir davranış olmayıp, çabucak bu davranışından vazgeçip, kadınına kocalık, çocuğunada babalık yapmalıdır ! Bir erkeğin evli olduğunu hatta çocuğu olduğunu bile bile onunla konuşan kadın veya kızda aynı şekilde büyük bir hata yapmakta olup, öteki dünya için affedilemez bir günah işlediğinin farkına varıp, bu hatadan dönmelidir, bir yuva yıkmak çok büyük bedeller ödetir insana . .
20 YorumlaErkek içki içer mi? Erkek karısını sever mi? Erkek aldatır mı?.. Böyle konullar, genelleme yapılacak konular değildir. Erkekten erkeğe değişir. Aynı durum bayanlar için de geçerli. Bir bayan, mutluyken bile eşini aldatabilirken, bir diğer bayan her şartta eşine bağlı olabiliyor.
61 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap ollmalı
+1 yılwula wula wula ewli adamlarla ne işiniz war anlamıyom ki bekar adam kıtlığı mı war bu dunyada... birde üstüne hadi bıraksa gelse çoluğun çoçugun ahı bırakır mı yakanızı kardeşim aklınızı basınıza aın.. bitir bir sene çek açısın bilemedin iki ama ömür boyu o çocukların aklına gelmesinden iidir
70 Yorumlaböyle bir mantık yok. ya gerçek aşkını bulana kadar bekleyecek, öyle ilk önüne çıkanla evlenmeyecek, doğru insanı bulana kadar sabredecek, yaş 30 da olur 40 da o zaman mutlu bir evlilik yaparsın ancak. ya da evlendiyse artık apacak bişey yok, kafasını öne eğip, güzele pişşşt demeyecek. karısının dizinin dibinden ayrılmayacak
60 YorumlaBen inanmıyorum.Sevsede içine gömmesi gerekir.eşinden boşanmıyor ise her ikisinide yürütenleride gördüm.Ama sonra eşine geri dönüyor.aile içi sıkıntıları 2.kadında ilişki yaşayarak sıkıntısını gideriyor.Yani bu noktada 2.kadın her zaman kullanılmış oluyor.2.kadına bunu hakediyor.
30 Yorumlasever neden sevmesinki evlenince insanın duyguları ölmezki eşini sevmiyorsaki zaten çocuğu için bitiremediğini söylüyormuş demekki eşini sevmiyor 3 şahıslara hertürlü duygu ile bağlanma olabilir tabi olabilir derken doğru bişey yaptığını söylemiyorum sadece duygusal anlamda olabileceğini söylüyorum
30 YorumlaSever sen elde ettim diye kendine dikkat etmessen, Ona yakınlık göstermessen. olması cok normal. Ki 26 yaşındasın eğer gerçekse 4 sene önce evlendin desek 4 senede fazla mı yedin başının etiniki bu kadar kısa sürede dışarı yönelmek istiyor?
14 Yorumla- +1 yıl
ben edilim o kişi benim sevdiğim insan evli ve daha 8 aydır evli ama beni sevdiğini söylüyo
- +1 yıl
beni sevmiyo diyelim peki eşini seviyo mu acaba insan daha yeni evliyken neden eşini aldatır
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok karışık bir durum sevvilin evli sanırım bende 12 senedir evli bir adamla beraberim özel günlerde yokluğunu daha çok hissedersin, o karısının yanında uyurken sen soğuk yatağında tek başına uyursun :( böyle bir durumun içindeysen allah yardımcın olsun ama daha yolun başındaysan bırak kurtul bence.
23 Yorumla- +1 yıl
yuva yıkmak nasıl bir duygu ?
Cevap sahibi+1 yılhenüz kimsenin yuvasını yıkmış değilim o yüzden o duyguyu bilmiyorum günün birinde yıkarsam san ahaber veririm nasıl bir duygu olduğunu
- +1 yıl
12 yıldır mi? Resmen hayatının önemli olan her anını o adam çaldı. Hala daha neden devam ediyorsun?
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu evliler herkesi seviyorlar maşallah bir eşini sevemiyorlar galiba.Hayatta her şey oluyor artık.Evlikler bu tür şeyler yüzünden bitiyor.Hayırlısı
61 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sana yapacağı şeyi söyleyeyim. Böyle çocuğum yüzünden bitiremiyorum tarzı palavralarla seni etkilemeye çalışacak ve seni yatağa atıp siktikten sonra yüzüne bile bakmayacak veya sadece canı çektiğinde gelip senin pilavından tadacak. Evde kaldım psikolojisiyle evli adamlara sarıyorsunuz artık yuh be.
80 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvli ya da erkek olup olmaması önemli değildir.Hepimiz biriyle beraberken başkasını sevebiliriz.
Çocuğu için ayrılamadığını söylüyorsa doğrudur.Kadın boşanma davası açsın o zaman.Çünkü o evlilik bir hapishaneden farksız.00 Yorumla Erkek çocuğu için bitiremediğini söylese de öyle ya da böyle o eve gidip eşim dediği kadınla yaşıyor evli insanla ilişki yaşanmamalıdır. Doğru ya da yalan ortada bir yuva var ve yuva yıkan duruma düşülür.
00 YorumlaSever öyle bir sever ki işin içinden çıkamaz sen çıkabilir zannedersin o çıkamaz eşinden kopar ama çocuğundan kopamaz eşiyle arasında soguk rüzgarlar eser ama yinede çocuğu için katlanır. Uzaktan sevmeye devam eder. Yasayanlardanim başınıza gelmeden anlamıyorsunuz.
73 Yorumlasevebilir ama her zaman mutsuzda olsa evliliği bitmiş bile olsa çevreye yansıtmamak açısından ailesi önce gelir, ve 2. kadın her zaman zarar görür, o boşanma süreleri uzarda uzar, umarım artık kimse 2. kadın olmak gibi bir yanlışa düşmüyordur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 571 cevap paylaştı. Neden sevmesin,sevebilir,bir çok evlilik mutsuzluklarla dolu,çocukları yüzünden ayrılamıyorsa gerçekse evet,ayrılamaz,
13 Yorumla- +1 yıl
peki ne yapmak gerek
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insan herhangi birini herhangi bir zamanda herhangi bir koşulda sevebilir. Kimse aşık olucağı seviceği kişiyi seçemez. Aşk anlık bir şeydir,bir anda herşey parlar,tüm pastel renkler bile ısınır dünyada sadece sen ve sevdiğin kalırsınız o an. Ama soruna gelince bu birazda karakter meselesi,adam olan yapmaz gibi geliyor insana. Her an herşey olabilir olmaz diye bişey yok
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. yok öyle palavra.sevmiyorsa boşanır giderdi.kimseyide umursamazdı.eğer ki o kadın sensen sadece kandırılıyorsun.eşinse hala bir umut var senin için.
40 Yorumlaevli de değilim başıma böyle bişey de gelmedi ama sanmıyorum evliliğinde aşkı bitmiş olsa bile mutlaka bağlılığı vardır, ayrılıp başkasıyla olsa da pişman olur hatta evinin değerini anlayıp özler diye düşünüyorum. heyecandır, geçer. sonra aile dağıldığıyla sen de üzüldüğünle kalırsın. yol yakınken dön derim.
30 Yorumla
+1 yıltabiki sevebilr ama yuva yıkanın yuvası olmazmış.senn içn karısını terkeden ve karısını senle aldatan gün gelir senide başkası için terkeder ve aldatır.güvenemezsn bu tip adamlara
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeşke sevse ahh nerdee... evleniyorlar önlerine gelen ilk kızla, ya bir bekle şöyle 30-35e kadar dimi ama ? böyle dediğime bakma, ben asla yanaşmam evli adama ama içten içe deli olduğum bir tane var :)
10 Yorumla
+1 yılevli bir erkek başkasını sevebilir mi ?
mi dedin sen ? bildiğimiz erkek yani ? hani şu sakalı bıyığı olandan ? sen erkek mi dedin ? travestidir o ?40 Yorumlasaçmalama atı alan üsküdarı geçmiş çocuk doğduktan sonra onun kokusu dünyaya bedel olur seni siker atar kenara yalan olur kalırsın
40 YorumlaBu söylediğin Sarkozy'nin dünyanını en iyi adamı olduğunu savunmak ya da söylemek kadar doğrudur ancak...
00 Yorumlaevli erkek için ancak fantazi olarak kalırsın başka bişey olmaz
41 Yorumla
+1 yılHerkes herkesi sevebilir ve asık olabilir. Bu zaten insanlara mahsus bir ozelliktir. Onemli olan yozlasmadan bunu basarabilmek.
00 Yorumla
+1 yılEvli bir erkek başkasını sevse bile o kişiyi de bir başkasını severek terkedip gider. yani 1 kalbe 1 sevgi sıgar 1 den cok degil
10 YorumlaErkek karısını sever aldatmaz Erkek olmayan her haltı yer
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin ol doğrudur maalesef geçmiş olsun çok zor bir durum eğer elinden bir şey gelmiyorsa bitir çünkü; mutsuz bir evlilik mutlu bir ayrılıktan daha fazla zarar verir hem size hem de çocuğa
00 Yorumla
+1 yılkendini o adamın karısının yerine koy sonra düşün tekrar tamam mı
30 Yorumla
+1 yılSiz kızlara bir arkadaş tavsiyesi olsun
şu sıralar bekar kızlarda son moda evli erkeklere yanaşmak
yuva yıkanın yuvası olmaz bunu unutmayın20 Yorumla
+1 yılevet sevebilir evet çok doğrudur
ama evli bir erkekle takılan kızlar ıııı nasıl söyliyim kullanılmayı hak eden kızlardır30 Yorumlasevmemesi için engel olan nedir gönül ferman dinler mi
14 Yorumla- +1 yıl
evli olması doğacak çocuğununn olması engel değilmidir
- +1 yıl
doğru söylüyosunuz
+1 yılEvet kesinlikle sevebilir. Cocuk gerekçesiyle bitiremeside cok doğrudur. .. bitmeyen bir iliski icin de ileriye dönük bir plan yapamazsin tek sorun bu.
00 YorumlaSever'de, Sevmesin ya bir zahmet.. Yani evli bir adam ya da kadin, bir zahmet bakmayin baska tarafa ya severek evlenin ya da evlenmeyinseveceginiz insani bekleyin..
00 Yorumla
+1 yılİnsan Kalbine Söz Geçiremez Sonradan Bir Başkasını Sevebilir .. Ama Eşiyle Arasında Sevgi Kalmadıysa Evliliği Bitirmesi En Doğrusudur..
00 Yorumlasevmez, sadece heyecan duyar, evli bir adam veya kadın heyecanı ister, başkasını arzular ama yine eşinin yanında kalır.
00 Yorumla
+1 yılboşanmadığı sürece karısına ve çocuklarına saygısızlık bu. boşansın ondan sonra istediğini sevebilir.
20 Yorumlasevebilir mi degil "sevebilir mi" demek istedin sanirim...
not:evli insanlardan pencelerinizi bir cekin bir zahmet erkek/kadin kitligi yok10 Yorumlaöyle şeylere karşıyım eşim varken başka kimseyi sevmem ben doğruluğunu bilemem ama dünyada neler olmuyor ki o olmasın
11 Yorumlasevebılır evet ama çocuk içinde bitirmiyorsa sevmemiştir
00 Yorumlasevebilir gönül bu ama dizginlemesi lazım kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli adamla ne işin var senin, ayrılsa kabul mü edeceksin? aşkınıza sıçıyım sizin!
10 YorumlaDoğrudur ama evli adamdan uzak dur. Bekar erkeklerin yoluna hep çıkıyor i*neler. Sen bizim hakkımızsın.
00 Yorumlasevebilir tabii ki ama ilişki bitmiştir bu durumda dürüstçe ayrılmaları gerekir bence..Birçok çift bu anlamda birbirlerini kullanırlar malesef...
00 YorumlaUnutmalisin o evine döner çocuk onu eşine bağlar anne olmuştur eşi ondan bir can vardır ortada seni sevse bile yine o eve gider eşinin yanında uyur sen de dimdizlak kalirsin tek başına
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevebilir herşeyi yaşayabilir, ama asla evini ve çocugunu terketmez ne yaşarsa yaşasın
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılmutsuz bir evlilikde herkes baskasini seve bilir...gönül bu nezaman ne yapicagi belli olmaz...
00 Yorumla
+1 yılBelediyeden bir ablamızının yorumu . :D erkekler manyak oldukları için sevebilirler :D:D
00 YorumlaEvli bir erkek başkasını sevebilir ama yaptığı yanlıştır
00 Yorumlasanırım boyle bır senaryo yasıyorsun...sana tek dıyecegım cınsel farklılıklar yasaamak ıcın senı kullanıcak..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli bir genç var hep bana bakıyor sevgilisiyle iken bile artık sevgilisi anladı nerede görse beni hep dik dik bakıyor
12 Yorumla- +1 yıl
güzelsindir ya da olgun ...
Cevap sahibi+1 yıl16 yaşım ama 19 sanıyorlar
Bence çok doğrudur. Sogumustur esinden baska birini sevıyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılsevgiden bir adım öteye bile geçe bilir müsade edilirse o.o
10 YorumlaSevebilirmi bu soru kafamı çok kurcalıyor ama esin çocuğun varken başkasına bakmak çok günah yinede kafamda? Var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşiyle huzur yok ve sevgiye ihtiyacı varsa sever nalet olsun sever...
ama çocuk,çocuk nolcak orası işte... tıkanıp kalır insan sübyanın suçu ne...00 Yorumlaasla doğru değil sevemez nasıl bir dünya ya bu .
20 Yorumlasevmemesi lazım..eşi ve çocuğu yetmiyor mu? :(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişilikle alakalı bir durum bu. karaktersiz biriyse ona hiç bir şey engel olmaz açık ve net.
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem