Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelikle insan evladının çok eşli olmadığına emin olun. Bu konu da bilimsel olarak defalarca söylendi.
Evliliklerin tarihine baktığınız zaman, değişik değişik kavramlar ortaya çıkıyor.
Size çok değişik bir örnek vermek istiyorum.
Örnek, Anadolu toprağında bundan yaklaşık 200 önce, kadının kocası farklı bir kadın (kuma) almadığı zaman. "Kocamın erkekliği öldü :(" diye dedikodu çıkarırmış.. Burada ki amaç öyle tavşan gibi çiftleşmek değil. Üremek..
Ki çoğu defa burada yazmışımdır. Erkek günün her dakikası yumurta üretir, kadın ise ayda sadece 1 defa.. Bunun anlamı da şu, bir erkek her gün çiftleşebilir, akşama kadar üreme görevini yerine getirebiliriz. Kadın ise yumurtlama döneminde 3-4 gün boyunca devamlı çiftleşebilir. Amaç bellidir, üremek..
Sonuç itibari ile, evli kadın ya da erkek.. Farklı birini sevebilir. Başlangıcı doğanın gereksinimlerini yerine getirmektir, sonrasında ise bağlılık hissine dönüşür..
Demem o ki hacılar
Karınız ile sevişin ihmal etmeyin.
Kocanızı 1-2 gün boş bırakmayın devamlı sevişin, teşhir edin, taciz edin.
Aksi halde daha sonra hebele hübele yapmayın, oturup ağlamayın, zırlamayın.
Aldatılan insanlar da suçlu olan aldatan değildir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Elbet sever hoşlanır ilgisini çeker bu bayanda erkek içinde doğal birşey çünkü insan güzel hoş olanı sever ama burada önemli olan aldatmaya ihanete gitmemektir. Şimdi demeyin hadi olurmu ordan üfürmelerini. Hanginiz güzele şakışıklıya bakmıyorki ve içinizden bir şeyler kıpırdamıyor. Hoşlantılar beğenmeler elbet sevmeye yol açar ama bu sevmek ıraksak uzak içten bir sevmeye dönüşebilir. En tehlikelisi budurumun ihanettir.
Kişi kendi iradesi zayıf ise bu durumda böyle ortamın olduğu bu kişilerden mümkün olduğunca uzak durmalıdır. İrade zayıflığı buradaki hoşlantı ve beğenmeleri tehlikeli sonuçlara götürebilir. Aman dikkat.
Kişi ne olursa olsun eldekinin eşinin kıymetini karşılıklı özveri saygı ilgi ile bilsin ve bilmelidir. Yıkılanı tekrar yeni malzemelerle inşa etmek çok zordur ☺️😊💐🌺🌹🖐️30 Yorumla
Böyle abzürt abzürt sevecekseniz sevmeyin lütfen ya. Koskoca dünyada bekarlar tükendi çünkü evlilere geldi sıra dimi? Ne kadar sürüyor acaba evlilerin kaçamak aşkları sormak lazım kendilerine. Değiyor mu yani merak ediyorum gerçekten. Kalbine, ruhuna, eline, diline vs sahip olamayacaksa evlenmesinler ya. Evliyken aklı başkasına kayabilecekler kendini tanır az çok. Siz mümkünse sevmeyin olur mu? Sevgi diye bir kavram kalmadı eyvallah da bari evliliğe bulaştırmayın saçmasapan düşünceleri. Mutsuzsan da boşanırsın biter gider. Bu devirde herkes başının çaresine bakabiliyor artık. Evliler yalnızca eşlerini sevsin yeter. Özetle; bir insanla ömür boyu söz vermek bu kadar basite indirgenmemeli.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli birinin her zaman başkasını seçebilme ihtimali vardır. Kişi o ihtimalin gerçeğe dönüştüğünü hissediyorsa eşine karşı dürüst olmalı ve bunu söylemeli. Ben başkasını seviyorum, yolları ayıralım demeli. Ama diyemiyorsa o zaman başkasını sevmeli, bu tür duygulardan uzak durmalı. İnsan kendisine hakim olabilir. Yoksa öyle ne ondan ne bundan vazgeçenler, sevgilisiyle bir sürü bir şey yaşayıp eşine sonra söyleyenler ya da hiç söylemeyenler adı karakterli hatta karaktersiz kişilerdir. Böylelerine saygım yok. Kısacası evli insanlar başkasını sevemez, hala evliyse olmaz, öyle ne şiş yansın ne kebapçıların hayatımızda yeri yok. Biz onurlu insanlarız.
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşkasını sevmeli olacaktı
Cevap sahibi+1 yılSevmemeli
- +1 yıl
Ha gayret olacak olacak 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ayrıldıktan sonra sevsin kimi seviyorsa. Madem eşinde gözü gönlü yok evli kalmanın da mantığı yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 66b cevap paylaştı. Sevemez annem ama seviliyor bazen 😑
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevemez gadası
70 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evlenmenin sorumluluk ve verilen sozlerinden biri de sudur.. seninle evlendigim an " kendimi diğer karsi cinse kapatiyorum ve tum dikkatim sende olacak bundan boyle " .. bu sozu vermis oluyorsun evlenirken.. ama.. evlenme karari alirken karsindakini gercekten sevmiyorsa insan. Atiyorum mantik veya salt gecici bir ask sebebiyle evleniyorsa , zaten bir sure sonra ask da küllenince ister istemez duygusal bosluk yasayacak ve dikkati disari kayacaktir yavas yavas. Cunku esine karsi omur boyu surecek olan bir sevgi buyutmemistir kalbinde. O zaman evlenmeyecek.. ama evlendiyse de zahmet olacak ama tum dikkatini ve kalbini sadece eşine acacak. Iste o zaman baskasini sevemez. Onu gectim yataginda baska bir karsi cinsin teninin kokusuna bile tahammul edemez.. panimaeş?
30 YorumlaSevemez zaten onada sevgi mi denir eşini aldatmaktır bu eşini aldatan bir başkasına sevgisi gerçek olabilir mi ben böyle şeylere deli oluyorum o evlendiğin kişiyi sevmiyorsan neden evlendin evlilik evcilik mi sanılıyor oyun mu bu o kadına o adama yazık onu seviyorum diye kandırırlar ben bir başkasını seviyorum der benim eşim olsa idi başkasını sevdiğini öğrenseydim ona şunu derdim sen beni severek evlenmedim mi sen evliliği oyun mu sandın şu an sen beni aldattın madem sevmiyordun neden seviyor gibi yaptın bunca zaman saf duygularımla neden oynadın be kadın beni avucunda oynatmakmıydı niyetin beni ne olarak görüyorsun oyuncağın mı bir kadın beni sevdiğini söylüyorsa aşk bitmez aşktan ne anlarsın madem sevgin her an biten birşeydi neden bana yanaştın sen benimle makara mı geçiyorsun benim sana olan sevgimi sen ihanetle karşılık verdin ihanetçilerin diline sevgi aşk sözleri yakışmıyor derdim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGönle söz geçmez sevebilir ama bu bir ikişkiye dönüşmemeli tek taraflı gönülde kalmalı
140 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hahahaa..:)) herkes hayır efendim , olur mu öyle şey, sevemezsin, hadi oradan derler... ahlaksızlık derler...:)))
yaww evli adamı da kadını da gayet güzel etrafına bakıyor gizli gizli seviyor, yakışıklı erkek gördün mü dedikodusunu yapıyor, kimi var ki arzuluyor...
erkekler de aynı...
Yani kimse kimseyi kandırmasın.. evlisi de bekarı da sever de bakar da... gerçekler..:)60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsa eşinin kalbinden çıkarmış demektir.
Eşini kalbinden çıkaran birisinin aynı hayatı paylaşmaya devam etmesi ne kadar mantıklı?
Sorun eşlerden birisinden kaynaklanıyorsa konuşulmalı ve eşinin kendisini düzeltmesi beklenmeli.
Ama sorun olmadığı halde başkasına gönlü kaydıysa hatta fiziksel aldatma da işin içine girdiyse evlilik gözden geçirilmelidir.40 Yorumla Edebiyle ayrılır, sonra kimi sevmek istiyorsa sever.
170 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Se-ve-mez aşk manasında sevemez ayrılır kimi istiryorsa sever.
90 Yorumlaevli bir erkeğin başka birini sevebilmesi için evinden ve eşinden çok başka biri ile vakit geçirmesi gerekir. eğer bir erkek evine sevgi ile ve biran önce gidebilmeyi arzulamıyorsa zaten evliliğin ömrü bitmiş demektir. bu durumda erkek ya da bayan eşi dışında birini sevmesi de evli birinin başkasını sevmesi olarak algılanmamalı. bitmiş ama son çırpınışlarını yaşayan bir ilişkinin dışa vurumu olabilir ancak.
20 YorumlaSevebilir eğer sevmediği biriyle evlendiyse ama doğru bir şey değil Evliyken başka birini sevmek en iyisi Eşini sevmiyor sa erkek ondan boşanacak öyle birini sevip evlenecek ama her güzele aşık olunmaz aşık olmak demek sadece bir kişiye aşık olmak demek aşık olmak demek ondan başkasını gözün görmemesi ve ömrünün sonuna kadar sevmek demek.
20 Yorumla
+1 yılEvet sever
Ve o evlilik bir süre sonra biter!
Hata yaptım beni affet diye yalvarır⤵️
Sonra mı alkol, sigara,
Boş kadınlarla geçirilen ölü zamanlar, pişmanlıklar
Ve kimsenin hatırlamayacağı bir insan olarak ölür😂
Bu yüzden aşk evliliği yapıp başkasını sevmeyin adam gibi durun anlaşıldı mı😂20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlık hali, istemediği bir insanla evlendiyse gayet olası bir durum fakat çok ta kötü bir durum ayrıca... Veya aile kurup, 10 sene evli kalıp, çocuklarının önünde karına "ben başkasını seviyorum" dersen o işte daha daha kötü. O çocukların halini bir düşünün...
10 Yorumla
+1 yılSevebilir. En tabi ve doğal bir olgudur sevgi. Eş bu sevginin gereğini yapamıyorsa örnek olarak diyorum. Bir kadın kocasına ya da kocası kadına ilgi veremiyorsa ve bu kişiye ilgi gösteren de baska biri varsa bu kadin/erkek o kişiye sevgi duyar. Bu doğal bie tabiatik durumdur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biri başkasını tabiki sevebilir. Sevdiği kişiye gelecek vaat edemeyecek ise zaten gerçekten seviyorsa bunu içinde saklar. Ancak, her iki tarafta gelecek varsın olmasın severek sevilerek mutlu olalım diyorsa bu konuda konuşma hakkım olmayacağını düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvlenirken nikah masasında imza atınca kalbine ruhuna da mühür mü vuruluyor yaa. Elbette evli bşr kadın ve erkek de bşr gün gelir başkasını sever hatta aşık olur. Olmaz diye bşr kural da yok kanun da. Lakin duygularına gem varamıyorsa hareketlerine gem vurabilir. ya da evliliğini bitirebilir.
10 Yorumla
+1 yılİnsan kendine yakın hissettiğini sever..
Ne kadar uzaksın bir o kadar bana yakınsın der gibi...40 YorumlaBu ihanettir. Sen hayatını özelini bir kişiye açıyorsun ondan başkasınin tenini koklamiyorsun (evlendikten sonra ) gidip başkasına aşık olmak ne insanlığa sığar ne kendine. Eğer evlilik mutlu değilse ayrılır olur biter. Yeni nesilin çokça yaşayacak olaylardan
20 Yorumla
+1 yılKendi eşini severse daha iyi olacağını düşünüyorum.
90 Yorumla
+1 yılHayır.. Sevemez seveceksede ayrılsın öyle sevsin arkadan iş çevirip şerefsizlik yapıp aldatmanın alemi yok nokta..
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Arif Susam 'dan gelsin..
https://youtu.be/61sEZd24TXk
Elbette bu doğru değildir.. Duygusal olarak sadece eşini sevmeli.20 YorumlaGünü gelir eşine tercih ettiği kişi de bir başkasını bulur. Eğer başkasını sevebiliyorsa kalbi boş demektir o zaman da kağıt üzerindeki "evli" yazısının bir anlamı kalmadığı için boşanması daha uygun olur bence.
30 YorumlaSevmemeli bana göre çünkü ihanettir bu attığın imzaya sahip çıkacaksın verdiğin sözleri tutacaksın gözü eşinden başkasına da açmayacaksın eğer bunu kendin de göremiyorsan hiç o toplara girmeyeceksin ve evlenmeyeceksin, genel anlamda konuştum.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Severse evli olmasın bir zahmet, evliyken başkasını sevemez kimse yok öyle bir kural
80 Yorumla
+1 yıl"Hayatının aşkı belki de evlidir
Evli olduğu için ondan vaz mı geçeceksin?" diye bir söz var o geldi aklıma80 YorumlaÇocuğunu falan sevebilir öteki türlü insanca sevebilir şehvetle sevmesi çok saçma olur. Neden evlendin o zaman zorlayan oldu sankiii... Zorla evlenenler hariç...
40 YorumlaSevebilir ama sonu yoktur o aşkın.
80 YorumlaHayır bir kalbe iki insan sığmaz. Bir koltukta iki karpuz olmaz. Bir taraf kesinlikle kullanılıyordur.
40 YorumlaBen Adanalıyım kadın erkek farketmez ihanetin sonucu bellidir, tabiki sevebilir. Çam ağacının dibine gömdükten sonra istediği kadar başkasını sevebilir. Kimseyi sevdiği için yargılamam ama gözümü kırpmadan infaz ederim sonuçta gavatt değilim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılSevebilir. Eğer şevkat, ilgi, sevgi görüyorsa en önemlisi karşısındaki adam onu dinliyor ve anlıyorsa her kadın sevebilir.
Sevmek günah değil, ayıp değil. Eşini sevmeyen , ona ilgi göstermeyen, anlamayan , kısıtlayan düşünsün ve üzülsün.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılSevemez ya nasıl sevebilir ki
Evlilik demek artık benim bir bagliligim var. Ben kimseye bakmam demektir.
Bunu uygulamayanlar bir zahmet evlenmesinler50 Yorumla
+1 yılSevebilir elbet ama yanlış bişey.
100 YorumlaYok artik ya madem e lendin neden baskasina gonlun kayiyo ozaan demekki kocani sevmiyon gibi ters bana o ya bende evliyim kimseyi esmin ywrne koyamam olca is drvil yani
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Karısını sevsin , başkasıyla ne işi var. Boşansın o halde. İnsanın önce kendine saygısı olacak ve kalitesi olacak. Bittiyse aşk ayrıl arkadaş, niye işi karman çorman hale getiriyorsun ki, değil mi?
30 Yorumla
+1 yılBu biraz aldatmak için bahane olurdu. Eşler birbirinden başkasını sevemez sevmemeli. Planladıkları gibi gitmediyse medenice ayrılır kimsenin kalbini kırmaz yuvasını yıkmazlar
30 Yorumla
+1 yılSevemez.. çünkü o aitdir! Tek istisnası boşanmak istemesi karşı tarafın buna yanaşmaması ve bak arkadaş bisanmazsan ben bildiğim gibi yaşayacağım kaldirabilirmisin bu durumu demek.. ondada tensel birşey yine mide bulandırır..
10 Yorumla
+1 yılBir şarkı vardı evliler de sever diye. Evliler otursun eşlerini sevsin.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYillar yillar hazirladigim bir klibi senin sorun vesile ile paylasima sunmak isterim.
https://m.youtube.com/watch?v=15pScaUB1Y010 Yorumla
+1 yılSevmemeli arkadaş. Kimse kimsenin gururuyla oynamamalı. Madem ki gözün dışarı kayacak o zaman niye evleniyorsun
40 Yorumla
+1 yılSever kalp bu evli bekar kör topal dinlemez
90 YorumlaEvli kişi eşini sevmeli zaten 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimseleri yargılayamam aşk konusunda ama çok yanlış birşey Allah korusun🙏🏻 Ayrıca bu konuda en çok yapamaz, edemez diyip esip gürleyenlerden korkacaksın net!!!
20 Yorumla
+1 yılSever canım sonrada aldatır , evli olduğu kişinin gözünün yaşına bakmadan. namusuyla evlenenler , eşine sadık olup gözünü kalbini dışardan sakınanlar da enayiydi zaten
20 YorumlaBaşkasını seveceklerse evlenmesinler. İnsan tutarlı olmalı... Heveslerinin yüzünden bencilce başkalarının hayatının içine etmemeli. Söz vermek... Vermeye benzemez.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Karakterine güvenmeyen hiçkimse evlenmesin o halde.
Elin kızının/oğlunun günahına girmesin boşuna.70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Elbette sever evlendiği ile istemeyerek evlendirildi ise ya da evli olduğu kişiden aradıklarını bulamıyorsa başkasını sever hemde ölümüne bile sever.
20 Yorumla
+1 yılKarakter yoksunları sevebilir, onlara serbest.
110 YorumlaEvli olan saten sevdigi ile evlenmis olmasi gerekiyor yadegilse o evliligin ne mantigi var
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevemez. Sevmemeli. Seviyorsa evlenmesin kimsenin başını yakmasın
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Sevebilir, sevmeyebilir de.
Kadın hayatının aşkını bulacak. Erkek "ben evliyim" diyecek...40 Yorumla
+1 yılMutsuz evliliği olanlar, eşinden ilgi görmeyenlerin genelde kendisine ilgi gösteren kişiye gönlü kayar.
30 YorumlaSevebilir ama birlikte olduğu kişiden ayrılmak şartı ile. Bir koltuğa iki karpuz sığmaz. Kendine istemediğini başkasına yapıp yaşatmayacaksın.
30 Yorumla
+1 yılsevebilir tabii bu bir seçim değil ki. severse eğer artık evli olmama hakkını kullanıp sevdiği kadına veya erkeğe doğru yol alabilir.
30 Yorumla
+1 yılGönül bu belki sevebilir ama kendine gelip eşi olduğunu hatırlamalıdır. Terbiyesizlik, ahlaksızlık yapmamalıdır.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSever hemde çok sever ölümüne sever
Ama karısından başka kızını sever evlatlarını sever
Gerisi mi ahlaksız ve srfszlge girer30 Yorumla
+1 yılaslında sevebilir ama karşısındaki insana ihanet etmeden ilişkisini noktalayıp yoluna devam etmeli.. evlenince kimse kimsenin tapulu malı olmuyor en nihayetinde
10 YorumlaEvlilikten iyice gözüm korktu güvenilebilicek birini bulmak gerçekten çok zor. Şu son zamanlarda flört etmeye başladığım kızlar evli çıkmaya başladı. 1 değil 2 değil son 2 yılda 5 6 kez başıma geldi
10 YorumlaErkeler sever ama karısını borakan nasirdir. Hatun açısından o da sever tabiki kocası duyarsa hissederese ne yapar çok kestiremiyom türkiye şartlarında...
10 Yorumla
+1 yılsevebilir mutlaka gönüller bir olduktan sonra neden sevmesin herşey evlilikden ibaretmidirki bir imzamıdır bir parmaga takılan yüzükmü insanı evli kılar ya da kimin yanında mutluysa huzurluysa bir minik tebessümle gülümsüyorsa eger seve bilir hemde cok
10 Yorumla- Devamını Gör (398)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat