• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evliler de başkasını sevebilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
35
Yapay Zekaya Sor
Başkasına duygu besleyip aşık olabilirmi?
Evliler de başkasını sevebilir mi?
Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Öyle olacaklarsa bir zahmet evlenmesinler. Evlilik çok büyük bir sorumluluktur, öyle insan kafasına göre hareket etmemeli. Bir bakıp çıkayım noktasına bile gelmemeli olay. Şeytan öyle bir kandırır ki kimsenin ruhu bile duymaz

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• MuRaTK54
    MuRaTK54 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes herkese yakınlık duymak istediğinde sevip aşık olabiliyor bu kadar basit konunun açıklaması önemli olan değerleri çiğnememek adına evliyken veya hayatında biri varsa ondan saygı sevgi ilgi ve alaka görüyorsan bir başkası ile yakınlaşmaya çalışmaktan uzak durmalısın sen uzak durursan sevemez aşık olamazsın kanın bozuk arayışlardaysan sıradan herhangi birini sevmeye çalışmak aşık olmaya çalışmak gayet çok basit 😎

0
    0 Yorumla
  • eray1970
    eray1970 Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

ne sevgisi ya amacı sadece eşinden yaşamadığı cinselliği başkasında yaşama isteği bu istisna hariç evli olan kadınların içine attıkları çok şeylerden biri bu zaten arkadaşça başlayıp sonu yatakta biten 😁

0
    0 Yorumla
  • a101kekspir
    a101kekspir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Saçmalamayın sevecekse hayatında kadın var insanın gönlü orps olmasın bir zahmet olacaksa evlenmesin kardeşim bir kadının ya da bir erkeğin hayatını ve duygularını oynayacak kadar aşağılık biri olmasın jdkdk

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

49

Cevap

78

Cevap

• kalpsizsjnzalimm
    kalpsizsjnzalimm Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Evlilerin başka birine his beslenme lüksü yok.

Eşinden başkasını gözün görmemesi lazım aksi halde bu kallesliik oluyor.

Birine sadakatle bağlı kalamayan insanlar var erkek kadın farketmez o zaman evlenmeyin. Evliyken başka bir erkeğe kadına aşık olmak şeerefsizliktir. Sen o kişiye söz veriyorsun iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta bı ömür boyu yanında duracağına söz tutmayı biliyorsanız evlenmeyin

" Ama eşim bana değer vermiyor sevmiyor ilgili değil" gibi gibi bu bahanelerin arkasına saklanmayin bosanjn o zaman ondan sonra yiyin naneleri...

4
    0 Yorumla
  • şimşekmcqueen0
    şimşekmcqueen0 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

meraba
    aslinda sorun degisik bir soru ama insani dusunmek gerekiyor
    evlilerde insan elbette elinde olmadan bir insan onlara cekici tatli gelebilir ama bunu belli bir olcude tutmak lazim eger bunu belli bir olcude tutamiyorsa evliligine yansir ve evliligi bozulur bir hic ugruna o yuzden evli insanlarin asik olmasi bir yerde bana sacma geliyor sonucta evlisin basja birine asij olacak kadar yakin davranmak kimse kusura bakmasun ama yalnizca haysiyetsizlerin isidir o yuzden herseyin bellirli bir olcude olmasi gerekiyor

2
    0 Yorumla
  • tombultirtil
    tombultirtil Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Besler ama bu durumda şu yorum çıkar evlendiği kişiye sevgisi, saygısı çok yokmuş. Üzücüdür. Kişisel olarak kendini tamamlayamamış, olgunlaşmamış, duyguları konusunda bile net karar veremeyen bir bireydir. Haliyle yukardaki nedenlerden dolayı yeniden aşık olması da çok anlamlı değildir. Yeni aşık olduğu kişiyle birlikte olsa bile bir başkasına aşık olmasını engelleyecek bir şey yoktur. Yaşıda büyükse bu hayatı boşa yaşamıştır. Kendini hiç sorgulamamıştır. (Yeni aşık olduğu kişi bu durumdan haberdar ve bunu kabul ediyorsa bilemiyorum artık oda nasıl biridir.)

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yargı dağıtanlarla dolmuş yine buralar... Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Buradaki kişinin yaşadığını bilmek klavye tuşlarına dokunmak elbette kolay..

Ya bosanamadigi bir evliliği varsa, ya anlayışlı bir insanla evli değilse,

Ya evli olduğu kişi için kendinden sayısız kere ödün vermişse, tek istediği anlaşılmak olan evlilgiinde aynı evde iki yabancı konumuna gelmişlerse,

Boşanmaya yanasmayan, kadını sürekli manipüle eden, narsist biriyle evliyse..

Hic düşündünüz mü?

Bu kadının ailesi, eşinin ailesi, aldatma yok, şiddet yok, bağımlılık yok bosanamazsin diyorsa...

Kadın napsin söyler misiniz bu dipsiz kuyuda?

Böyle bir psikolojide her şey olabilir, kimseyi kınamayın.

(Tüm bunlar elbette ki yapılanın doğru olduğu anlamına gelmez ama insan bir girdapta olabiliyor ve o durumdan bir türlü kurtulamıyor maalesef)

3
    9 Yorumla
    • Bizden_Söylemesi
      Bizden_Söylemesi
      +1 yıl

Yüreğinize sağlık çok güzel bir açıklama olmuş

Yorumla
    • MuRaTK54
      MuRaTK54
      +1 yıl

Güzel yorumlamışsın şampiyon fakat bu kadar sıkıntılı bu durum içindeki insan emin ol bu soruyu sormaktan çok daha önce başka soruların cevabının peşinde olur bu tür ahlaksızlıkları manipule etmeyin herşeyin Bi yolu bir yordamı vardır neticede imtihan dünyası inananlar için ben yargı dağıtmıyorum yanlış anlama olanı söylüyorum dünyanın en iğrenç adamıyla karaktersiz adamıylada evli olsan sonucuna katlanacaksın neden katlanıcakmısım dersin simdi onada cevap vereyim iki süslü görüntüye iki güzel söze iki güzelliğe aldanıp kendini teslim edersen bu kadar basit Bi şekilde ömür boyuda bunun zararını çekersin ve sen kendi hatalarının bedelini çaresizlikle sonuçlandırıp bundan başka seçeneğim yok madem öyle gel böyle dersen aldatırsan sevmeye çalışır ihanet edersen hem dünyanı hem ahiretini bitirirsin bayan anlatabilmişimdir inşallah😎

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@MuRaTK54 ben olanı meşrulaştırmak için bu cevabı yazmadım beyefendi, doğru olduğunu veya başka seçeneği oldmadigi için normaldiri iddia da etmiyorum nasıl bir psikoloji ile yapılmış olduğunu görün istedim sadece. Sadece süslü görüntüyle evlenilme konusuna gelince de yine bilmeden yargılıyorsunuz, kimse mutlu bir şekilde evlenirken beş sene sonra ne halde olacağını bilemiyor, ne hayatlar ne yaşantılar var , film olacak cinsten, bir kadın gözüyle bakmanızı bir kadın yüreğiyle de hissetmenizi beklemiyorum da zaten sizden ama yine de hayatta her şey mümkün. Umarım siz hep mutlu olun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Bizden_Söylemesi 🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@MuRaTK54 ayrıca " saygı sevgi ilgi ve alaka görüyorsan bir başkası ile yakınlaşmaya çalışmaktan uzak durmalısı " şu ifade de size ait kendinizle nasıl da celismissiniz...

Yorumla
    • Bizden_Söylemesi
      Bizden_Söylemesi
      +1 yıl

Genel yorumlara bakınca "Bekara koca boşamak kolay derler" evli insanın ne çektiğini bilmeden yadırgamak doğru değil

Yorumla
    • MuRaTK54
      MuRaTK54
      +1 yıl

Neyse konuyu uzatmıyorum fakat sölemedende edemiycem ilahi adalete kimse inanmaz fakat ilahi adalet var sende olsan bende olsam bir başkası da olsa mutlaka yaşadığı hayatın yaşantının mesulü kendısıdır bana mutluluklar dilemişsin teşekkür ederim fakat bu kadar karakter yoksunu insanlığın içinde mutlu olmak biraz zor 😎 sende geri kalan hayatında mutlu olursun inşallah

Yorumla
    • CCevoo
      CCevoo
      +1 yıl

Sonuç olarak herkes oturduğu yerden konuşuruz

Yorumla
    • MuRaTK54
      MuRaTK54
      +1 yıl

Sen bana niye savaş açtın onu anlamadım 😀 beraber olduğun kişi sevdiğin olur eşin olur her kim olursa olsun ondan saygı sevgi ilgi alaka görüyorsan bir başkasına yakınlık duymamak için yakınlaşmıycaksın yakınlaşırsan yakınlaşmak istersen sever aşık olursun bu daha başka türlü nasıl anlatılır beni suçlu gibi göstermeye çalışıyorsun çelişkiye bak dıyorsun 😀

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet sevebilirler. Herkes burada yargı dağıtıyor ve büyük konuşuyor. Karaktersiz, yollu şöyle böyle şeklinde atıp tutuyorlar. Boşanmak çok kolay gibi ondan bahsediyorlar. Çünkü ülkede herkesin ekonomisi harika herkes ayrılınca çocuğuna bakacak kişiyi bulacak ya da ailesi sahip çıkacak ya kadına. Karakter ile aşk ne alaka? İnsanlar bunu bir türlü anlamıyor. Kalp ahlak etik kural dinleseydi bu kadar evli kişiler aşık olmazlardı zaten. Hepimiz doğru ne çok iyi biliyoruz ama kalp denilen bir organ taşıyoruz ve kimsenin onayından geçmek zorunda da değiliz. Herkes çok ahlaklı ve çok namuslu kesinlikle öyleler ki burada atıp tutuyorlar. Kimsenin hayatını yaşamadan görüş atmasa keşke burada 18-25 yaş arası ergenler

1
    0 Yorumla
  • The_Muallime
    The_Muallime Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Yorumların hepsini okudum da geldim, burdan hayır sevemez diye sallayanlar ya çok mutlu evlilikler yaşıyorlar ya da duygulara söz geçmeyeceğini bilmiyorlar. Kimse kimseyi kınamasın bu konuda. Kimse kimsenin evdeki hayatını bilmiyor çünkü. Soruya gelince evet olabilir aşk bu medeni duruma bakmıyor.

3
    1 Yorumla
    • CCevoo
      CCevoo
      +1 yıl

Helal be sana

Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Sevemez kardeşim sevemez yani her haltı yumuşatarak bir yerlere gelemeyiz.

Evli insanın diğer karşı cinslerle samimi olması doğru değildir, muhatap olunmak zorundaysa en fazla merhaba merhaba der geçer budur yani dışarıya alıcı gözle bakmayan insan başkasına da hiçbir koşulda kapılmaz.

Tek kişiye sadık olamayacak kafadaki birisi de bir zahmet evlenmesin zaten.

3
    0 Yorumla
  • Manquer
    Manquer Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Bunu soruyorsan olmuşsun bile
    Evli olduğun kişiye duyguların bitmişse söyle/aldatma

6
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Bir Kadın Neden Evli Bir Erkekle Beraber Olmayı Seçer? ↗

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Etik olarak soruyorsan hayır, fakat duygusal olarak soruyorsan maalesef ki evet, sevebilirler. Sevgi her zaman her yaşta olabilen bir şey, bazense eşlerden uzun süre ilgi görmeyince ilgi gösteren diğer tarafa istemsiz bir yönelme olabilir ve kişi bunu aşk zannedebilir, önemli olan gerçekten önemli olanın eş ve çocuklar olduğunu hatırlamaktır. Bu tip durumlarda eşle daha çok vakit geçirilip aşık olunan kişiyle araya mesafe koymanın yararlı olacağına inanıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevemez desekte. şu an tepki yiyebilirsin ama belli ki içinde evliliğe dair inancın sevgin hiç bir şeyin kalmadı. Belki hergun şiddet ya da hakaret ya da gözünün içine bakmayan bir eşe sahipsin. Hayat şartları ve zorluklar karşısında durmaktan yorulmuşsun. Ve belli ki sana değer vermeyen biriyle yasamak zor gelirken karşına değer veren biri çıkmış ve anlasilan odur ki. Boşanmak istesen bosanamiyorsun ya çocuk var ya ailem ne der diyorsun.

0
    0 Yorumla
  • otch00
    otch00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

İğrenç bi soru yapan varsada Allah belalarını versin

6
    1 Yorumla
    • Mhmtkrds633
      Mhmtkrds633
      +1 yıl

Amin

Yorumla
  • çirkinkalplinsan
    çirkinkalplinsan Takip Et
    Master Yaş: 108 , eic 100%
    +1 yıl

Zaten birini seviyorken başkasına aşık olamazsın. Madem aldatacaksın ne diye evleniyorsun?

2
    0 Yorumla
  • ıTranen
    ıTranen Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Elbette. İlerde çocukları olursa onlara da aşık olabilirler😄. Bunu kastetmediğini biliyorum. Kastettiğin şekilde bir aşk olursa o evlilik resmi olmasa da bitmiş sayılır zaten.

0
    0 Yorumla
  • ProducerT
    ProducerT Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Karısını kocasını çoluğunu çocuğunu sevsin sevemiyorsa boşansın dul olarak sevsin.
    İnsanların bir birine saygısı olsun biraz ya en önce de kendine saygısı olsun.

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Elbette olabilir.. Hatta bekarların hiç te gerisinde kalmazlar bu konuda. Çünkü zaten evlilikte zaman içinde aşk ve tutku biter, bunlara ihtiyaç oluşur.

0
    0 Yorumla
  • yalnızbey06
    yalnızbey06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.

Evlimisin bilmiyorum insan yanlış seçimler yapabiliyo ömür boyu bunun cezasını çekerken arada ihtiyaç molası verebilir doğruluğu tartışılır yapanları kınamam

0
    0 Yorumla
  • Ceren20deniz07kizi
    Ceren20deniz07kizi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Evet olabilir. Evlilik duygulara engel olamaz ki

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cogu başkasına aşik olduğu için değil de farklı kişilerle cinsellik yaşamak istedigi için aldatiyor eşini. Aşık olan da vardır illa niye olmasin

2
    4 Yorumla
    • CCevoo
      CCevoo
      +1 yıl

Bak bu da doğru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Doğru tabi erkekler bunu coooo yillardir yapıyor kadınların gözü yeni açılıyor artık evli kadınlar da yapiyor en azından mağdur artık sadece kadınlar değil erkekler de mağdur 🙂

Yorumla
    • CCevoo
      CCevoo
      +1 yıl

Şimdi bir şey derdim ama herkesin içinde rencide etmek istemem 😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@CCevoo sen kimsin de senin dediğin laftan rencide olucam behh ahahahhxhsjjx

Yorumla
  • Milky7way
    Milky7way Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 99%
    +1 yıl

Olabilir ki oluyorsa evlilik gözden geçirilmelidir konuşulmalıdır karşılıklı sonuca varılmalıdıt

0
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Evlilik veya sevgililik ilişkisi içinde olan birinin bir başkasına gönlünü kaptırması mümkün, imkansız diyemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Evliyken başkasını seviyorsa ya da bir başkasına duygu besliyorsa o evlilik çoktan bitmiş demektir.

0
    0 Yorumla
  • ahmet_goktas
    ahmet_goktas Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

aslında kendisi sevdiğini zanneder ama aslında sevmem çünkü o anki istek ve arzular eşlerinde olmadığı için başkaları ile karşılamak ister

0
    0 Yorumla
  • KırılmazRakıŞişesi
    KırılmazRakıŞişesi Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır. Boşanmadan olmaz. O yüzden evli olupta eşini aldatanlar ve bahane arkasına saklananlar gözümde her zaman leştir

1
    0 Yorumla
  • Qwerty13579
    Qwerty13579 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 81%
    +1 yıl

Seviyorsa eşine olan sevgisi bitmiştir bunu ona söyle

1
    0 Yorumla
  • Umutsuzvaka0307
    Umutsuzvaka0307 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Bence olabilir.. tabiki bu yanlış bişey.. ayrılıp hayatına devam etmesi daha doğru

1
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Severler tabiki ama boşandıktan sonra.. uygulamaya geçsinler..

1
    0 Yorumla
  • Eladerler
    Eladerler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 30%
    +1 yıl

Sevemez saçmalamayın gözlerini başkalarına kör etmedikçe ne anlamı var ki

1
    0 Yorumla
  • rapunzely
    rapunzely Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.

Demek ki eşini hiç sevmemiş, yanlış bir hareket

1
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Eşlerini sevmiolarsa bosansnlar evliyken başkasını sevmek nedir yA

1
    1 Yorumla
    • Aliiiiii1906
      Aliiiiii1906
      +1 yıl

Sana bayılıyorum

Yorumla
  • TeslaDaVinci
    TeslaDaVinci Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 97%
    +1 yıl

Genelde sanmıyorum. seks odaklıdır onlar. Hem kadın hem erkek heyecan arıyordur.

0
    0 Yorumla
  • Elfida277
    Elfida277 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Seviyor mu evett sevilebiliyor.. doğru mu yanlış mı bunu tartışmayacagim.

0
    0 Yorumla
  • waitaminute
    waitaminute Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir ama başkasına karşı sevgi beslemeye başladıysa o evlilik bitmiştir zaten.

0
    0 Yorumla
  • Kalbim_sin
    Kalbim_sin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.

O r u s p s a sevebilir.
    Şerefsiz se sevebilir
    Yerin dibine girsin bu tarz kişiler.

0
    0 Yorumla
  • polisyok
    polisyok Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Bu şeyler genelde cinsel isteklerde dolayı oluyor evlilik tutkuyu öldürüyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

karımı bile sevmezken bir başkasını sevmemi hiç bir muhatabım beklemesin. Gülüp muhabbet ediyoruz diye kendisini seveceğimi, sevişeceğimi düşünen süzme saftır.

0
    0 Yorumla
  • χάσμα
    χάσμα Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Güya oluyorlar ama bence monotonluktan sıkılmanın getirdiği yanılgı

0
    0 Yorumla
  • HayriyePotter
    HayriyePotter Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 67%
    +1 yıl

sevgi farklı bir şey evlilik aslında birbiriyle birlikte hayatı yaşamak ama olay çok saptırılıyor

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Hoş bir şey değil ama duygulara söz geçmiyor aşka sevgiye saygım sonsuz yeter ki aldatma olmasın

0
    0 Yorumla
  • Anil17l
    Anil17l Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 76%
    +1 yıl

Olabilir mümkün hocam zaten gecenlerde biri böyle soru sormuştu evliyim başkasına aşık oldum diye

0
    0 Yorumla
  • RealistPasa
    RealistPasa Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Sevmemeli ama maalesef sevebiliyor aradaki mesafeyi koruyabilmeliler bence

0
    0 Yorumla
  • capkinerkek27
    capkinerkek27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 75%
    +1 yıl

Olmaması gereken bir şey ama insanlar bazen kendilerine ve duygularına hakim olamıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

hayır olamaz sebgili değilsin flört değilsin evlenmişsin artık sevme işi bitmiş boşanırsam açılıcak level gibi düşünüyorum ben madem başkasını seviyorsın nie evleniyorsun bu bana ihanet gibi geliyor

0
    0 Yorumla
  • ESKIbirKSliadam
    ESKIbirKSliadam Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Genelde olan seyler. Evlilik bir yerden sonra boğar insanı

0
    0 Yorumla
  • ayperilll
    ayperilll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.

kişilikleri zayıf ınsan sevebilir ama mantıklı olan bır evli sevemez

0
    0 Yorumla
  • Buzor
    Buzor Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Tv lerde görüyoruz baskasıyla kaçan kadın dolu

0
    0 Yorumla
  • Kocaaadamm
    Kocaaadamm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 100%
    +1 yıl

Oluyor maalesef. Yanlışsa da gönül ferman dinlemiyor

0
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Boşandıktan sonra tabiki..

4
    0 Yorumla
  • Kurban1502
    Kurban1502 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Sevebilir tabi ama bunu içinde yaşaması gerek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Evliler başkalarını beceriyor benim bildiğim sevmez ama becerirler. Seven de vardır belki bilemedim simdi

0
    1 Yorumla
    • CCevoo
      CCevoo
      +1 yıl

Sert olmuş 😂

Yorumla
  • Sweets12
    Sweets12 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Olabilirliği sorgulayamıyoruz çünkü zaten olunuyor ama öyle insan kimseye sadık kalacak bi tip değildir ondan sonrada başkasına aşık oldum sanır bitmez döngüsü

1
    1 Yorumla
    • DarKDayS__0034
      DarKDayS__0034
      +1 yıl

Kesinlikle bu doğru bir yorum..

Yorumla
  • cilgin-haritaci
    cilgin-haritaci Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Kimin ne düşündüğü umurumda değil... Deliler gibi aşık olabilir...

1
    0 Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 22
    +1 yıl

Başkasını seveceklerse evli kalmasınlar.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evde göremediğin şeyi başkasından görüyorsun evet oluyor 😔

0
    0 Yorumla
  • Vesnee1212
    Vesnee1212 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Ne kadar saçma bir soru bu tabii ki de olamaz. Senin bir eşin var ve başkasını seveceksin. E uzamasın bu iş ayrıl o zaman. Ya da flört ol sadece hem biriyle evlenilen ama başkasını seveceksin. Olduuu

0
    0 Yorumla
  • pla55
    pla55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Madem başkasini sevecesun niçun o adamla evlenuyusun

0
    0 Yorumla
  • ozlem_23
    ozlem_23 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

hadi ordan gidin bı ya
    Bosan o zaman
    Hâyir oyun değil oyuncak değil
    Hepsinin sonu hüsran zaten

1
    0 Yorumla
  • Lina-u
    Lina-u Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Hayır sevemez artık bekarken istediği kadar sevebilir

1
    0 Yorumla
  • electraheartt
    electraheartt Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

evet elde olan bi şey değil sonuçta. mümkün.

4
    0 Yorumla
  • sedat_1903s
    sedat_1903s Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Seviyorlar eşlerinden bişey görmediğinde başkalarına yönelen çok kadın erkek var

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliler de başkasını sevebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evli insan başkasını sevebilir mi? 9 cevap verildi
Evli biri başkasını sevebilir mi? 34 cevap verildi
Evli biri başkasını sevebilir mi? 112 cevap verildi
Evli biri başkasını sevebilir mi? 18 cevap verildi
Evli birisi bir başkasını sevebilir mi? 114 cevap verildi
Evli bir insan başka birini sevebilir mi? 25 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨