Aşk yıpratılabilen bir duygudur
sanırım anahtar sözcük bu
sevginizi boş şeylerle yıpratmayın ki başkasına ihtiyac duymayın , duyarsanızda önce onu hayatınızdan çıkarmayı ihmal etmeyin!
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
işler karışmış😁😄😄Gönül ferman dinlese idi ne kerem ne aslı dillere destan olmazdı.
o yüzden kimse boş yere ahkam kesmesin.
Aşk sevgi yer ve zaman bilmez
Severse ya kalbinde yaşar ya da ayrılır ama
Asla eşini aldatamaz
Aşkın evlisi bekarı ne yazık ki olmuyor. Evli b8r erkeğin evli iken tabiki başka biri ile birlikte olması etik değil.
EIG için teşekkür ederim 😊
Hayırlı bayramlar 💋💗💞
Teşekkürler
Cevap
87Cevap
Sevebilir , aşıkta olabilir ama bu duygusunu bastırmalı yanlışa meydan vermemeli..
Olur :D :D.
Eşler birbirine aşkla saygi ile bağlı değilse sadece evlenmek için evlenildiyse ya da başta öyle olup sonradan ilgisiz kalindiysa aşk biter bir başkası seçilebilir ama arada saygı var iki insan birbirinden vazgeçmez
Sevemez eşine sadık olmalı. madem başkasını sevecek evlenmeseydi
BU konu öyle bir konu ki bir insan her ne durumda olursa olsun aşıkda olabilir ve aşkından ölebilirde.. İnsanın yaratılışı bu çünkü.. Bazen bir çift göz, bir koku veya bir gülüş bir insanı alır götürür hiç ummadığı anda istemesede..
Sevebilir ama sevdiği anda evliliğini bitirmesi de gerekir
Neden bir insanı aldatıyor sunuz? Kadıınız sizi severken siz başkasını düşünüyorsunuz. bu nasıl oluyor. Sevmediğiniz tüm huylalrı özellkler söyleyin ayrılmak istiyorsanızda söyleyin ama bir insanı aldatmayın...
Evli birisi bir bakasini sevebilir, evli olmak esini seviyor anlamina gelmiyor... anlatmak istedigim birini gercekten seviyorsaniz baskasini sevemezsiniz
sevebilir çok nadir birşey ama eşini seviyorsa sevmemesi gerekir ya da eşine sevgisi aşkı azaldiysa mutsuzsa sevilmiyorsa da başka birini sevmek isteyebilir
hayırdır? Evli biri başkasını sevebilir ancak var olan ilişkisinde evliliğinde mantıksal, kavramsal problem yaşıyordur öncelik bunu çözmek olmalı
Şimdi yok diyipde yapmıyor mu insanlar. Burada bile kim bilir ne adi pislikler var bunu yapan. Hem de çocuklu olanlar.. Yanlış bence.
Konuya sadece cinsel açıdan bakmak yanlış. Evliyim. Karımı sevmiyorum. Detayları çok fazla. Çocuğum için ayrılamıyorum. Kalbim boş. Birine aşık olabilir, sevebilirim.
*bu sevginin solmasında "cinsel hayatımızın etkisi de çok tabi (onun tarafından kaynaklanan sorunlar).
Ayni evin icinde birbirinizden koptuysaniz anlarim ama ona da ilgi gosterip baskasina da gosterilmesini anlamam cunku bu adiliktir
Ayrica cocuk icin daha kotu bu ayni evde devamli sevgisiz anne babaya maruz kaliyor bizimkilerde ayri ve inan boyle daha huzurluyuz
Allah yardimcin olsun zor tabi.
Anlıyorum kardeşim. Ama inan hem normal hayatımızda hem de özel hayatımız yaşadıklarımızı bilsen hak vermemen elde değil. Ayrıca sevmesemde evde sevgi havası oluşturuyorum sırf cocugum için. Dedim ya sevdiğim veya aşık olduğum biri yok. Olur mu olmaz mı onu da bilemiyorum :/
Umarım. Çok teşekkür ederim. İyi günler
sevmemeli. sevebilir. sevse bile içinde kalması dileği ile.
Günümüzde çok yaygın. Eşine karşı sevgisi azaldıysa, gönlü bir başkasına kayabilir.
Sevebilir gönül ferman dinlemez ve tınlamaz. Hele aganigi işleri varsa hiç dinlemez. 😀
Hayır bazıları fazla abartıyor sanki evlenince rahip, rahibe vb oluyoruz. 😀
Çoğu erkek aldatmak ister ysnlızca bazıları beceremez bazılaroda karosından korkar cesaret esemez. geri kalanda herzaman aldatır.
Sevmemelidir, ama sevebilir.
Sonuçta bunlar sık sık yaşanıyor.
Sevmemeli. Evlilik basit bir olgu değil ince düşünmeden karar vermeden evlenmemeli insan.
Severse insan diildir...
Sabah sabah dur hemserim sinirlenmeyeg )))
Görüyor şahit oluyoruz bunlara yani oluyomuş demekki
Evde işler yolunda değilse, evde bulamadığı sevgiyi de dışarda bulacak olursa sever herhalde
Karaktere göre değişir, kendimden örnek varmek gerekirse helalim varken harama bakmam..
Severek evlendıyse başkasını sevemez ama sevmeden evlendıyse bıle evlıyken ancak kendı içinde yaşar o sevgıyı 😊
Evli birisi başkasını sevemez! severse güzel kardeşim olur
valla adamlar bide metres düşürüyor kızlar zaten evli erkekler- için ölüyorlar
Tabiki sevebilir. İnsan bazen duygularına karşı koyamıyor. kavuşamayacağını dokunamyacağını bile bile sevebiliyor.
Sevebilir evet... Doğru değil belki ama sevebilir...😗
Gönül bu sevmek istiyor tabi. Ama sorumluluklarımızı düşünüp frenliyoruz işte degilmi... ? 😎
Doğru olmasa da bu vakalar oluyor illaki kimseyi yargılamak bize düşmez. Kimsenin nasıl o hale geldiğini bilemeyiz !
Sevemez, eğer öyle bir şey olur da severse üstüne beton dökerim :D
o her insana ğöre deyişir ama bençe sevebiir örneyi çok var
Sevebilir ağa ne yani evlenince duygularımı koreriyor
Sevebilir ama etik değil
Başka birine aşıksa o evliliği bitirmesi en doğrusudur.
sever... sevdik...
yandık... eridik..
sonra
kül olup gittik
:( :( :( :(
Kalbi boşsa sevebilir.
karkikatür on numara :D
ismailde yengeyimi dudukluyor yani :) evlilerde bazen sevebiliyor
Sevebilir kara toprağı mesela..
Sevmemeli yakışmaz adam olana.
Evlilik için bilemem ama sevgi verdikçe insanlar daha nankör olabilir. Şahsen ben yakınlarım da bunu gördüm be ne kadar sevip sayip değer verdiysem onlar beni o kadar üzdü kırdı arkamdan herşeyi söyledilee ama yüzüme birşey diyecek cesaretleri olmadi.
Evlilikte de bu tür şeye asla katlanamam beni sevmeyen benim sevmediğim kişiyle olur geçiremem ona karşı saygısızlık etmem. 😏
Boşanip sevsin.
Sevemez karaktere yakışmaz
Sevemez ihanete girer
Evli birisinin sevmemesi lazim bnce
Asil evlenince sever. Cunku digerini elde etmistir
Sevmese iyi olur. Boşansın öyle sevsin
Sevemez.. Sevmemeli.. Ayrılsin napiyorsa yapsın
serefsiz erkekler cok varrr
gotunu caktirmakk isteyen cok erkek var
😂😂😂 kocasida essek olmasaymis
yalan mi oda sahip ciksaydi karisina😂
aman kadin iyi yapiyor iyi oluyir erkeklere😂
Sevmese iyi olur. O sevgi kor eder onları.
Sevmez severdede ihanet olur
Sevemez, severse öldürürüm
Işte sevmesi bence aldatma olur
Sevebilir. Gerçeklerden kaçamazsınız
Evet sevebilir seviyorlar da
Sevemez sevmemeli ihanet affi olmayan tek hata 😐
evlilerden uzak durulur
erkekler kesin sever :D
Sevicekse evlenmesin pezevenkliğe gerek yok
Evet eşine aşık değil ise sever
Bu dünyada hiçbirşeye olmaz diyemem
Doymamış, gözü dışarıda olan sever