Böyle kadınlar için sizinle çadırda bile kalacak kızları üzdünüz beyler. 🤓🦥

Böyle kadınlar için sizinle çadırda bile kalacak kızları üzdünüz beyler. 🤓🦥

Yani düşünürdüm ama seven kadın zaten böyle bir şart koşmazdı yani kira da olsa ev bizim de olsa zaten sevdikten sonra benimle oturmayı yaşamayı kabul etmesi lazımdı ben de yanı şekilde şart koşmazdım. ama param varsa tabi ki de ev alırım kira yerine.
Ben oturunca kirada oturmam diyorsa tamam zaten annemle babamla beraber oturduğun bir ev var hatta yakın zamanda Allah nasip ederse evde almayı düşünüyorlar olursa da beni ancak bunun dışında benim imkanlar bu kabul etmiyorsa zaten o iş olmaz yapacak bir şey yok
İnsanlar ne villalarda, yalılarda, lüks evlerde oturarak mutlu olamayabiliyorlar, kiralık evde oturmak mutluluğunuza engelse hiç bu yola çıkmayın..
Cevap
42Cevap
Hayır düşünmem baba kalsın prenses gibi yaşasın :D
Garantici birisi sanirım. Durumlar iyileşene kadar evlilik bekleyebilir. Ancak sürekli şart şurt vs varsa Allah a yakın olması gereken kişilerdir. Kira bence bu arada sıkıntı bir durum değil ama böyle aile tarafları oluyor etkileniyorlar sanırım bu kişilet. Evlilik zor iş.
Hayır, evlenmeyi düşünmem bile!
Beyler; evi, arabası, işi, ünv mezuniyetliği olsun evleneceğiniz kadının.
Fakir kadınlarla işiniz olmasın. Ne demişler; davul bile dengi dengine çalarmış…
Kadı'nın kendini bakılması gereken bir çocuk, hayvan gibi görmesi gerçektende çok acı.. Ev istiyorsa kendi çalışıp alabilicek güce sahip olmalı veya birlikde alınmalı. Aksi takdirde kendini pazarlamak oluyor parayı verip ev alan dudugu çalar. Bu tarz biri çok ucuz..
Türk kızıyla evlenir misin diye sorsan daha iyiydi hic bir sekilde türk kızıyla evlenmem ben beyaz melegim diyen bile kara melek çıkıyor artık türk kızlarının ele alınacak hali kalmadı
Düşünmem. Yokluk nedir bilmez. Bu devirde satılık ev almak çok zor. Hatta imkansız gibi duruyor bence bana göre.
Evi varsa ben otururum o evde sorun yok ha evi yok benimde yok evlenmem olur biter
zaten evliliği sevmiyorum
Bense eşi ev aldığı için boşanan kadın biliyorum. Tanıdığım birisi ev aldı diye karısı boşandı. Çok saçma değil mi
te allam dünya tersine dönmüş bizim zamanımızda bunları kızlar söylerdi aşkın sevginin evliliğin pazarlığı mi olur ya
Ya öyleleri kazanıyor cidden ha bizim ki sevsin iki eltifat etsin kuru ekmek yeriz diyenler hep b*k yoluna
O eskidendi kira öder gibi ev alıyordun 3-5 sene öncesine kadar bende almıştım zamanında şimdi 7 bin kira alıyorum 3 bin kredi ödüyorum
Evi üstüne istiyor olabilir, ya da olası boşanma da yarısına göz koyacaktır 🤣 her ihtimali düşünen Necis bir hanımefendi
Evin parasının yarısını verebilecekse bunu diyebilir karşımdaki insan. Parası yoksa kuru gürültü yapmayacak.
bazılarının işine geliyor o tarz kadınlar, en azından babama aldırmak için bir mahalle baskısı olur deyip faydalanan danalar var
Madem ev almak o kadar kolay kendi çalışıp alsaymış gratise, watsonsa, zaraya gömeceğine kazandığı parayı
Kirada oturmak büyük bir zülüm
Kızlara hak veriyorum
Evlenmesinler
evliligi boş ver selami keserim, cok basit gelir o kisi bana
Ben bu zaman da evliliğe bile sıcak bakmıyorum..
Çadırda kalacak kız dye bişey yok 😂 oturmam diyosa oturacak olanlar a bakarz 😆
Onun evi varsa dusunurum tabi 😜 saka bi yanada 20 yillik vadeyle ev sahibi olurum beraber 🤣
O kendi evinde otursun o zaman, böyle kızlarla işiniz olmasın beyler
E evim yok ki nasıl düşüneyim 😂 düşünemem mecburen.
düşünmem
kendi evi varsa bunu söylemeye hakkı var ancak
evet seks yaparken istediğin kadar bağırabilirsin jljlkkğğüişşç
Benimle birlikte zora gelmeyen bolluk zamanlarımda da yanımda olmasın
Öyle olmuyor işte bende yokluk zamanında yanında olmustum ama bolluk zamanında o yanımda degildi bana verdiği hiçbir sözü tutmadı. Halkımı helal etmiyorum.
@Geologicalengineer o da onun i*neliği
Yani demem o ki erkekler öyle dusunmuyosunuz öyle söylüyosunuz ama
@Geologicalengineer yoo gayet de öyle düşünüyoruz i*nenin biri yüzünden genelleme yapma bizi aynı kefeye koyma
Biri için aynı kefeye koymuyorum ama genelde öyle oluyor
Mesela örnek vereyim sen işin gücün yerinde diyelim ama sen maddiyatını kurana kadar kız arkadaşın yoktu ee paran olduktan sonra bi kadına aşık oldun şey mi diceksin bugünlere gelene kadar yanimda sen yoktun mesela
@Geologicalengineer Eşi yatalak olunca eşini bırakmayan arkadaşlarım oldu benim ve bunun gibi nice örnekler gördüm.
Görüşmedim Ama Çok Şükür Evim Var Arabam Var Sıkıntı Yok 💯
Valla bu devirde ev alacak zenginliğe sahip olmak zor. Ha aileden zengindir, ayrı.
Evim var, diyemezler.
Varsa parası alsın ev kirada oturmayız kendi evimizde otururuz.😊
İmkanın Yoksa evi olanı bul de sonunda tercih yapıyor kız
Kendini güneceye almak isteyen bir tüp ama yarının ne olacağını bilemezsin
Düşünülmez asla, Allah yardımcı olur rızık bereket zaten verir
Kesinlikle düşünmem. Ne yani adamın evi yok ne yapsın yani?
Asla böyle düşünen kadınla evlenilmez hayat dahi kurulmaz
Kimse bana bu konuda yanasmasin diyeyim
Ektirsin gitsin o zaman
Tam tersi öylelerini üzdüm:d
Kendi eviyle gelirse, neden olmasın
Benim evim var sorun değil derim
Ev al da oturalım derim
Madem kirada ptıramıyor ev alsın hanım efendi
Yani evi baba evinden getirecek demek 😂😅
Böyle kadınlar kazanıyor 😄
Doğru ama ben kira nedir bilmem yapamam kiralarda
Hayır düşünmem