AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yazik kafana kardesimm bak karsindaki insan delikanli mert insan olsun seni seven olsun tamam mı birak evi arabayi asgari ucret kazansa ne olur mert seven insan 24 saatin 22 saati çalışır kimseye muhtac olmaz muhtac etmez çalışır kazanir azmeder senjn için biseyler elde eder tamam belki maddi olarak her istediğini sana aninda saglayamaz ama saglayanda seni sevecek mi bide o var abi bakiyorum da yazıklar olsun lan şöyle düzene
Evi olmazsa beni annesinin evine götürebilir
Nasil yani hani annesiyle ailesiyle ayni evde yasarim diye mi korkuyorsun
Evet her an artık kira ödeyemiyorum annemize geçelim diyeceğinden korkuyorum
O zaman birbirinizi henuz daha tanimiyorsunuz sevgililik döneminde bunlar konusulur sozler verilir oda dedigim gibi mert bi insansa sözünü yutmaz sözünü yutup yutmayacagini en iyi sen bilmen lazim çünkü onu tanıyan sensin
Bunu bana sordu bir kere, annemlerle yaşar mısın diye ben de hayır dedim
Evlilik için önemli olan şey; bana karşı ilgisi, tutkusu, sadakati.
En önemli beklentimse yakın, sürekli konuşup görüştüğü, canım cicimli olduğu erkek arkadaşı olmamak zorunda. Böyle birisiyle evlenirim.
Zaten erkek için söylüyorum evi olmasa kadınlar evlenir mi diye
Doğru pardon... 😅
Para ile ne ilgisi varki neden kirada oturanla evlenşmez
Kirada oturup durumu çok iyi tanıdıklarım var neden olmasın ki
Şu zamanda ev almak kolay mı? Eskisi gibi değil artık her şey çok zor herşeyden önce huzurlu yol arkadasi işte. Yoksa evi olsa ne olacak o çatı üstüne coktukten sonra.
Hayır evlenmem
Adamla mi eviyle mi evlwncen ki
@pokemoon2024 seçim benim değil mi sanamı soracam
Okudugunuda anlamiyosun sanirim ben bana sormu dedim yorumda acaba
@pokemoon2024 bide konuşa bilse neler anlatacak 😂😂😂
Ahh ahhh icimde cok seyler var ama iste becerip konusamiyorum 😄
@pokemoon2024 merak etmiyorum tipsiz
Hahahaha hic aynaya bakmiyosun sanirim korkudan
Parayla ne alakasi varki evliliigj
Her an seni annesinin evine götürebilir o alaka
Paraya tapan kız sorularında bugun
burada olacağına gidip çalışsan senin de paran olur
Zekada yokmuş. Aferin böyle boş teneke yaşamaya devam et.
Güzellik peşinde koşan erkekler zeki evet
Acilen bir psikolojik destek al çünkü asla iyi değilsin. Ben burada sana mı asıldım hayır ya da sen güzelsin çirkinsin gördüm mü hayır. Bir yorum yaptım saçma sapan konuşmaya başladın. Ha bana gelirsek ben evliyim ve 2 çocuğum var. Eğer ki param yoksa evimi nasıl geçindiriyorum yani allahın verdiği beyni biraz kullanmaya çabala para para diye zırvalayana kadar.
Evliysin ve bu sitedesin, ne güzel. ben senden bahsetmedim genel olarak erkekler güzellik istiyorsa güzellik para ister. Sen kendini çok zeki sanıyorsun ama beynin değil sadece ağzın boş yapıyor.
Bu site sevgili bulma sitesi değil. Soru başlıklarını araştır dilersen otomobilden tut sağlığa kadar tonla başlık var ve bu site soru cevap sitesi. Flört sitesi sanıyorsan tinder kurmalısın.
Senin evin var mı?
çıkar ilişkisi içinde olsaydım evlenmezdim.
Evi olmazsa beni annesinin evine götürebilir
Evlenirim
zengin mi ariyorsun
bilmiyorum
Evlenmem
Evlenirim
Evlenmem