- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılİki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş sözleri aslında hep hikaye, hayatın gerçekleri de var, tabii ki herkes rahat yaşamak ister, hayatını idame ettirecek güçte olmak mühimdir, neticede para da lazım, gelirler fazladır, öyle kirada oturulur, akıllı yatırım yapıp ev de alınır lakin geçim sıkıntısının içine de atılmamak lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Kirada yaşadığım için biliyorum, çok sıkıntı. Hele ki şu günlerde... Kirasını zamlamak isteyen kiracıyı çıkarıyor. O yüzden çok istemem, her yıl taşınamam. O yüzden gerekirse evlenmeden önce zaman koyarız. Ev alınsın hemde alınan mobilyalar her yıl taşına taşına kırılmasın. "Ben isterim" diyen ya hayatında kiracı olmamış ve hem maddi hem manevi zorluğunu bilmiyor ya da erkeğin binbir uğraşla aldığı mobilyaların kırılıp kırılmaması zerre umrunda değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmem diyen kişiler gerçekten Türkiye’de mi yaşıyorlar yoksa şaka mı yapıyolar. 50 bin maaşın olsa sana 300 gram yani ( 1 milyonluk ) mehir taksalar yine de ev alabilmen için 1,2 milyona daha ihtiyacın var. Bu da demektir ki 10 sene boyunca dünya kadar kredi vericeksin
00 Yorumla
1 yılKira da oturmak gerçekten zor iş. Kadınlar için daha zor. Bu gerçek. En güzel çözüm mobil yaşamak bence 😀😀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet aşıksam evlenirim ben tabi ki de
00 Yorumla
1 yılEvlenirim. Kirada oturan çok insan var. Bazı insanlar işi gereği kirada oturuyor. Benimde oldu böyle zamanlarım çünkü geçici zaman geçirmem gereken şehirlerde bulundum iş gereği bazen günlük ev tuttuklarım da oldu. Maddi yeterlilik veya yetersizlikten olmuyor kirada oturmak sadece. Yorumlara bakıyorumda istisnalar harici tenzih ederek gülüyorum cidden😂😂.
Sanki herkesin dizi dizi kendi evi var gibi konuşuyorlar bir de şu maaş sorularındaki cevaplar beni benden alıyor. Yazmak bedava ne de olsa😁😁
40 Yorumla
1 yılSanırım sen çalışmıyacaksın ve illaki onun ailesi bana bir ev versin ki, ailesinin her durumda evliliğime karışma yetkisi olsun istiyorsun.
Şu an evinin olmaması ilerde olmayacağı anlamına gelmez. Şuanki durumunu dikkate alma. İlerde nerelerde, hangi konumda olabilir, ona dikkatte al bence.
yoksa ben şunu isterim, ben bunu isterim, herşeyi isterim dersen mutlu olamazsın, benden demesi.
En mutlu çiftler, bazı şeyleri birlikte başaran çiftler. Zorluklara birlikte göğüs gerebilelenler.
karar tabii senin ama seni mutlu edecek olan ev değil eşinin sana duyduğu saygı ve sevgidir. 😊😊40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe yazık ki çok eskidendi o ev şartı. Çünkü eskiden daha kolaydı. İnsanlar düğünde takacak altını zor alıyor, düğünü zor yapıyor. Ben de şu an düğün arefesindeyim. Ve altın alacak para birikirse düğünümüzü o zaman yapabileceğiz. O şartı koşsaydım sevdiğime, bilmem kaç yıl sonra kavuşmak veya hiç kavuşamamak durumunda kalacaktım. O ev alana kadar ikimizden birine bir şey olsa, alınacak olan ev kimin neyine yarayacak? Olan beraber geçiremediğimiz günlere yıllara olacaktı. Gerek yok. İki oda bir mutfak yine yeter sevene.
52 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Shinea insana huzur veren o zaten. Etrafta o kadar boş konuşan insan varki.. Yok masraf yaptır kıymetin olmaz, altını çok aldır değerin olmaz. Bir erkek bi kadına çok masraf ettiği için değer vermez. Değer veriyorsa elinde de varsa zaten sen istemezsin o elinden geldiğince imkanı doğrultusunda yapar yapacağını. Maalesef bu konuda düğüne kadar boş konuşan çok insan oluyor. İşi de bulur rahat ol. Kara gün kararıp kalmazmış. Her karanlığın sonunda bi aydınlık vardır allahın izniyle. İçini ferah tut huzurunu bozacak şeylerden mümkün olduğunca kaçın. Hiç bişeyi dert etme. Beraber çalışır alırsınız evinizi. Tokiyi takip et. Başvuru alınırken başvuru yapın. Belki kısmet olur inşallah eviniz olur. Bizim de yok evimiz çabalicaz alacaz beraber inşallah bizde.
Gizli Üye(30-35)1 yılvalla ben açıkcası evi olsun istemem ama geliri iyi olsun isterim neden diye soracak olursanız ev konusunda hassasım kullanışlı bir ev isterim öyle eskide olmuycak kirada olsa istediğim gibi olacak çünkü o evde eşimden çok ben zaman geçiricem yınede çoğunlukla ortak verilmiş bir karar olsun isterim, bilmiyorum benim gibi düşünenler var mı, balkonsuz küçük bir evde yaşıyorum bu benim için çok zor ve giriş kat olması da kötü sürekli cocuklar pencerenin önünde oynuyo zile basıyolar komşular muhabbet ediyo ben böyle şeyler istemem.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Evlenirim. Herkesin ailesinden ev kalmak zorunda değil ya da ev alacak kadar durumu olmayabilir. Önemli olan oturduğunuz evde mutluluk ve huzur olması. Evi olan bir insanla mutlu olacağının garantisini kimse vermez. Ayrıca neden illa erkeğin evi olmak zorunda oluyor? Senin ailenden kalan evin varsa orada oturun. Evlenirken erkeğin evi olmak zorunda diye şart koşmayın. Kimin maddi gücü yerindeyse o taraf alsın.
35 Yorumla
Soran1 yılAnnem oturuyor o evde
- 1 yıl
Bak kafası çalışan bir kadın, hem de genç yaşta mantıklı konuşmuş..
- 1 yıl
Rica ederim
Aile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı. Noluyo yani kirada oturunca. Herkesin durumu bir değil. Hee kız çok kirada oturmak istemiyor ise isteyeceği kadar bir zahmet o alsın evi. Böyle ağır sorumluluklari tek tarafa yüklemek o tarafı yorar bı yerden sonra geri adım attırır. İsterken karşınızdakinin işini kolaylaştırin unutmayın sevgi bile karşılıklı
311 Yorumla- 1 yıl
Erkek evine bakmak zorunda kız kirada oturmak istemiyor diye sizi tercih etmek zorunda değil
- 1 yıl
@Հայերեն_և_քրդերեն rica etsem soru ile yorumu bir daha okur musun
Soran1 yılBen evi nasıl alayım
Soran1 yılAilemden var ama onunda ailesinden kalma yokki
Soran1 yılEv alınmıyor ama altın gram söylediğimde sinir oluyor
- 1 yıl
@Հայերեն_և_քրդերեն Yok ya Kendi erkek kardeşin abin olsa durumu olmasa ne halt edecek? Evlenmeye hakkı yok mu? Evi çalışın beraber alın hayret birsey ya. Enayi mi bu insanlar hangi ülkede yaşıyorsun sen bu ülkede herkes çalışmak çabalamak zorunda. Yok öyle evde g t büyütmek
- 1 yıl
@bitirim_05 ev alamayacaksa bir evi gecindiremeyecekse evlenmesin bı zahmet
- 1 yıl
@Հայերեն_և_քրդերեն Evi kendine ait olmayan milyonlarca insan var kirada gayet geçiniyor ve çocuk okutuyorlar. Bir zahmet sen de çalış canım hayat artık müşterek. Hayat pahali haberin yok ekonomiden herhalde. Evlilik için ev sahibi olmak şart değil. Millet karı koca çalışıp zamanla evini de alıyor. Herkes senin gibi hazıra konmuyor. Evin barkın yanıp kül olduğunda depremde yıkıldığında hangi kuru g tunze sığınacaksnz acaba. Dinimiz ahlaklı Çalışkan kendinize denk olanı seçin diyor
- 1 yıl
@bitirim_05 hayat müşterek değil erkek evine bakmakla yükümlü Allah evin sorumluluğunu erkege vermistir. Kadının kazandığı kadinadir. Hele bir erkek kadının kazancına göz sıkıyorsa o erkeğim diye dolasmasin
- 1 yıl
@Հայերեն_և_քրդերեն Kendini böyle avut kadınların erkeğine yardım etmesi de yaziyor dinimizde zorlukta. Evi olan koca bulun yazmıyor. Dindar koca bulun yaziyor. Dünyada Evi olmayan milyarlarca evli çift var. Çalışıp beraber alacaksınız o kadar. Zengin paralı erkek avcısı kadınlar gibi adamların sırtına binmek yok. Sana ne diyorlar burada hayat pahalı. Adam çalışıyor işi gücü var. Kimseye babasından ev kalmıyor. Çalışacaksın mecbursun. Babanin evinde otur çalışmak zor geliyorsa. Biz o kadar üniversite okuyalım çalışalım elin çulsuz kızı zengin koca ile rahata kavuşsun oh ne ala
- 1 yıl
@bitirim_05 tamam sende çalışma zengin koca bul oh ne ala olsun tabi erkek değilsen. Herkes kendi seçimini yapar sen fakir koca bul sıkıntı çek ama benim tercih hakkına da dil uzatma hakkın yok!!!
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlendim bu şekilde. Pişmanım şahsen. Gelire göre ev tutuldu. Sıfır eşyalarım evdeki rutubetten etkilendi. Beyaz eşyalarım köşelerden pas almaya başladı. Ev sahibinden de yüzüm gülmedi. Sürekli bağıran çağıran kira 1 gün geçse kapıyı çalan bir tipti. Ev değiştirdim. Bu seferde gardrobum için tekrar taşınırsanız dayanmaz çöp olur dediler. Sevgi dedim aşk dedim her şey para değil dedim fakat gelirinin bu kadar düşük olup alınan eşyanında zarar göreceğini bilseydim evlenmezdim. Çünkü hem kendi geliri evi çevirmeye yetmiyo beni de çalışmak zorunda bırakıyor. Üstelik kiracı olunca duvara çivi çakarken bile icazet almak gerekiyor.
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@amahaayır işte evin eşiğinden girmeden herkes çok pollyanna fakat gerçekler böyle değil
Kirayı bırak iş yeri bile kapanmıştı korana nedeni ile ailem onu , onun ailesi beni istemedi somra ailem ben istiyorum diye evimizi ve eşyaları hep aldı iş buldu düğünü yaptı vsvs tabu bu sırada ailesi ile konuşmadi bir buçuk sene ve sonrası eski eşim ailemin yaptıklarını unutup kendi ailesini seçti ve biz boşanma kararı alıp boşandık bir çocuğumuz var ve bende hiç görmedi bilmedi bile yani demem o ki kira ya da bir sandalye olsa evde seçtiğiniz yol arkadaşı ile biter her şey yanlış kişiyi sevmek hayatında kalıcı hasar bırakabiliyor..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.
1 yılEn iyisi karavanda kalkmak hem doğa ile iç içe hem 😂 aşkım benim onun varlığı yeter dir bir kokusu bir bakışı bir dokunuşu daha ne olsun 😊
13 Yorumla
Soran1 yılAşkına m ıdiyon karabana mı jdjdjsjs
Soran1 yılKaravan
- 1 yıl
Aşkıma ilerideki kocama
1 yılGönül ister ki insanın kendi evi olsun kulakları da rahat olsun ama yaşadığımız ülke ve şartları belli iki kişi de çalışıyorsa ve iyi maaş alıyorlarsa ortalama bir hayat sürerler zaten ya çok zenginsindir bu ülke de ya da fakir ortası kalmadı çünkü
10 Yorumla
1 yılBöylesine saçma sapan kriterlerim yok benim para odaklı bir dünyam hiç yok. Yeter ki karşıma kalbimin ısındığı, dünyamı düzene sokup ahiretimi kurtaracağına inandığım bir hatun çıksın. Tek kriterim bu. @portakallijole 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu bir garı isen olur bak bizim iş 😝
17 Yorumla- 1 yıl
ya sen nasıl bir delisin bu nasil bir zıtlık tir 😀😀😀
- 1 yıl
bilgin olsun ben gizli yorum da yapmam soruda acmam hic yapmadim da zaten kimliksizim burada öyle bi duruma ihtiyacım yok 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle akıllının seninle işi ne laaa manyak garı 😝
- 1 yıl
neden be 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle çünkü tahtan da eksiklik var benim gibi. O yüzden karşılıklı çomaklarimizi saklıyoruz ya 😝😆
- 1 yıl
bu saklamis halin mi buranin delisi kim diye sorsam seni yazar herkes 😀
- 1 yıl
@portakallıjöle küçük memcik fındık gibi ısırmalık kalça sevene deli diyorlarsa... Ahan da o deli benim 😆
1 yılKesinlikle Hayır , Otururum Diyenlerin Akıl Ve Ruh Sağlığı Merkezlerine Kapatılması Gerekiyor Ev Sahibi Seni Ve Eşini Sokağa Atsa Ki Bunun Düşüncesi Bile İnsanın Ruh Sağlığını Namusunu Yok Eder Çoçuklu Senaryodan Zaten Hiç Bahsetmeme Gerek Yok Evin Yoksa Hiç O İşlere Girme Zaten Doğacağı Ülke Yunanistan Gibi Bir Ülke Değil Pakistan Gibi Bir Ülke Boşuna İnsan İsrafı Yapmayın Aklınızı Başınıza Alın
010 Yorumla- 1 yıl
Ülke gerçeklerinden bi haber olduğun o kadar belli oluyor mu, inanmazsın.
İlerde evlilik durumun gündeme gelince bu düşüncelerini umarım unutmazsın. Tabii ailenin maddi durumu çok iyiyse onu bilmem. - 1 yıl
Ailemin Maddi Durumunun Çok İyi Olmasına, Gerek Yok İnsan Mantıklı Davranmalıdır Yaşamak İçin Evlilik Şart Değil Ama Evlilik İçin Satın Alınmış Depremde Yıkılmayacak Bir Ev Şarttır Onun Dışında Otomobil Evlilik İçin Şart Değil Ha Dinî Sebeplerden Dolayımı Valla Sorgulamayan Körü Körüne İnanan İnsanın Başına Her Türlü İllet Yapışır 🤣
- 1 yıl
Tabii her şey gelebilir, belki o güvendiğin ev 2-3 seneye icra ile satılır. Belki hiç evli olmayan onda çok daha güzel bir alabilir. 😊 ben anaa odaklanma, geleceğe odanlan demektesin. Eğer memur kafasında bir erkekle evlenir ve sende çalışmazsan ev alma olayı hakketen zor. Ama, becerikli bir erkekler o işler belli olmaz.
Bu arada sen çalışmayı düşünüyorsun değil mi, bu devirde sakın ev hanımı olmayı düşündüğünü bana söyleme 🤪🤪 - 1 yıl
Zaten Son 6 Aydır İlk İşimi Yapıyorum 🙃
- 1 yıl
Mezun Olduktan 7 Ay Sonra İş Buldum Çok Şükür 🤣
- 1 yıl
İyi bakalım😊😊 umarım her şey gönlünce olur diyelim 😊😊😊
- 1 yıl
Çok sevindim iş bulmana. Merak ettim, işiniz nedir acaba?
- 1 yıl
different06 Bir Lokantada Aşçılık Yapıyorum Evimede Yakın 20 Dakikada Yürüyerek Varıyorum
- 1 yıl
Ooo çok güzel. İyi bir ahçı olur, sunum olayını da öğrenirsen senin başka bir level atlatabilirsin 😊😊😊
Gizli Üye(18-24)1 yılTürkiye'de kaç insanın bu devirde ev satın alacak durumu var? En dandik ufacık ev için 4-5 milyon istiyorlar... ayda 50-60 bin maaş alsan yine alamazsın çok zor yani. Çevremde yeni evlenler ailesinin zamanında aldığı evlerde oturuyorlar veya iki tarafın ailesi maadi yardım yapıyor ev kredisine 4-5 kişi anca ödüyor taksitleri bu devirde ev sahibi olmak zor o yüzden evlenirim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenirdim. İkimizde çalışır hallederdik yani birisini sevdim, anlaşıyorum, seviliyorum, saygı her şey var tamam bu durumda ben kirada oturmam demem şımarıklık olur açıkçası. Ekonomi belli fiyatlar belli insan sevdiğine yardımcı olmaya çalışır yük yüklemeye çalışmaz diye düşünüyorum...
13 Yorumla- 1 yıl
Olgun kadın budur işte
Cevap sahibi1 yıl@EvcimenOkuz teşekkür ederim. Para odaklı bir hayatım olmadığı için önceliğim değil annemle babam 30 sene kirada oturdular bir gün annemden şikayet duymadım bizim sartlarimiz çok daha kötüydü. Annem ev hanımıydi tek maaşla hem 4 çocuğa bakıp hem kira ödediler vs.. şimdi benim güzel bir mesleğim var evleneceğim insandanda sadakat sevgi ve çalışkan olmasını isterim gerisi hallediliyor
- 1 yıl
Benim aşağıdaki yorumumu gördün mü peki
Aile & Toplum konusunda 880 cevap paylaştı. ananızın karnından villada mı doğuyorsunuz. Şartlar nasılsa ona göre hareket edilir erkekler/kadınlar eşlerinin maddi durumuna göre hareket edecekse hiç evliliğe kalkışmasınlar
21 Yorumla
Soran1 yılBen villa mı istedim a*k okumayı mı bilmiyorsunuz
1 yılEvet tabiki zaten bana ev almak saçma geliyor yani zaten düğün masraflı bir şey eşyası salonu yemeği gelinliği falan üstüne bir de ev olsun diye diretmenin anlamı yok bence, kirada oturunca evin suyu çıkmıyor sonuçta
23 Yorumla- 1 yıl
Tekden gelmişsin varya 👏☺️
- 1 yıl
Düğün olabilir sonuçta insan bir kere evleniyor hayatında kaç kere evlenip düğün yapıyorsun gelinliği kaç kere giyiyorsun ya da damatlığı ben saçma bulmuyorum her kız babasının evinden teliyle duvağıyla gelin olup çıkmak ister yani çoğu kız diyelim
Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Ben evlenirim, sonuçta seveceğim insanla aynı evde oturacağım. Bence biraz romantik bakıyorum ve s. a. laklık yapıyorum gibime geliyor özellikle İstanbul gibi bir yerde kiraların uçmuş olduğunu düşünürsek
11 Yorumla
1 yılYa böyle düşünenler babasının evinde kalsın bu ne ya sevdiğiniz adamla beraber mi yaşamak istiyorsunuz yoksa lüks içinde mi yaşamak istiyorsunuz ben anlamadım
12 Yorumla
Soran1 yılEv lüks mü? Pardon ama temel ihtiyaç ben saray mı istiyorum a*k
- 1 yıl
Evet artık lüks olmuş 3 milyonun altında ev yok
- Aile & Toplum konusunda 686 cevap paylaştı.
s 1 yılTabii ki evlenirim. Karşımda ki insanın evi arabası için evlenmiyorum. Ama şimdi günümüzde "ben kirada oturmam, araban yoksa ben yokum, şu kadar altın almazsan ayrılırız" diyenler el üstünde tutulup değer görüyor. 🙂 Tuhaf..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Memurların yüzde doksanı kirada otururlar zira tayin dolayısıyla bir kaç yılda bir şehir değiştireceklerinden ve her gittikleri şehirden de ev satın alamayacaklarından kirayı seçerler. En azından emekli olana kadar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılEvlenirim ya nolucakkı. Dünyanın sonumu? Eşimle çalışır çabalar bir gün kendi evimize çıkarız. Hem zorla kazanılan şeyler daha değerli olur. Bir gün tabağımı alırım, bir gün bardağımı. Nolucak. Her şey bizler için bu hayatta.
00 Yorumla
1 yılEvlenirim neden evlenmeyeyim? Maddiyat ta önemli tabi de her şey mükemmel olmak zorunda değil, beraber çalışılır halledilir. Ortalama bir gelir ve iş yeterli iki taraf için de.
10 Yorumla
1 yılHayır evlenmem açıkçası ben zaten kendimden yaşça büyük biriyle sevgili olurum o kisininde 1 evi yoksa kabul etmem yani belli bı yaşta ev alınması gerek zaten
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok aşık. olsam evlenirdim. Ama sevmeyince kira da göze atar, adamın issizliği de batar her şey batar.. Ama helalinden ev sahibi olmak şu zamanda kıymetli yalan yok 2 oda bile olsa olmalı..
13 Yorumla- 1 yıl
Çok aşık olsan demek vefalı başak kadınına bak sen. 😄
- 1 yıl
@Sensitive_Kind mersi
- 1 yıl
♍️♍️
Gizli Üye(25-29)1 yılşu kızlara bak hele hem bakire isteyince laf yapacaklar hem ev isteyecekler düğündür odur budur boşanıncada nafaka ödeyeceksin yokya evlenmeyin beyler evlenmeyin
22 Yorumla
Soran1 yılAğlama fakir
Cevap sahibi1 yılsenden cok param olduğuna eminim
1 yılEv almak kolay mı bu devirde zaten durumu olsa evleneceğim kişide alır bunun için kimseyi zorlamam hangi devirde yaşıyoruz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir ilişkide önemli olan saygı ve sevgidir. Maddiyata bakmayın. Birlik olunca her şey olur. Ben evlenince hiçbir şeyim yoktu ama 4 sene içinde 2 evim ve sıfır arabam oldu. Şimdi eviniz olmayabilir ama yarın ne olacağını asla bilemezsiniz.
01 Yorumla
Soran1 yılArtık onlar imkansız
1 yılKirada oturacağımı bilseydim de evlenirdim anca evleneceğim insanın da biraz tamam çok şükür maddi yönden iyim ama olmasaydı da onunda biraz bu duruma saygı göstermesi idare etmesi gerekirdi yani her şey karşılıklı sevgi saygıyla mümkün şu bir gerçek ki sadece değer vermek lazım insanın birbirine para her zaman olur ama sevgi her zaman olmaz
00 Yorumla
1 yılEvi mi nikahıma alıyorum eşimi mi? Tabiki evlenirdim soru mu bu? Aşık olduğum insanla karton kutuda bile yaşarım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
1 yılEv alacak durumumuz olana kadar kirada oturmayı sorun etmem, zaten çocuk istemiyorum. İsteyenler düşünsün.
11 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca buradaki sorun maaş değil, enflasyon, kira miktarları ve asgari ücret düşüklüğü.
Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Eğer durumumuz kirada oturmaya müsait ise zorlanmayacaksak. Zaten ev sahibi değilsek kirada oturmaktan başka çaremiz de yok demektir o zaman.
10 Yorumla
1 yılEvlenirdim.. Biri ile evlenmekten vazgeçmem için sebep olan nedenler arasında bu olamaz bana göre
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılevlenirim tabi ki, su devirde kira daha mantikli bence. ev alinmasi zor cunku
14 Yorumla
Soran1 yılZor ama aileden hiç kalma ev bile yok ne bilim ya
- 1 yıl
zamanla alinir
- 1 yıl
Yorumumu Okuyun İkinizde ❗
- 1 yıl
Kesinlikle Hayır , Otururum Diyenlerin Akıl Ve Ruh Sağlığı Merkezlerine Kapatılması Gerekiyor Ev Sahibi Seni Ve Eşini Sokağa Atsa Ki Bunun Düşüncesi Bile İnsanın Ruh Sağlığını Namusunu Yok Eder Çoçuklu Senaryodan Zaten Hiç Bahsetmeme Gerek Yok Evin Yoksa Hiç O İşlere Girme Zaten Doğacağı Ülke Yunanistan Gibi Bir Ülke Değil Pakistan Gibi Bir Ülke Boşuna İnsan İsrafı Yapmayın Aklınızı Başınıza Alın
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılPat diye kendi evimde oturabilecek ekonomik rahatlığı bulursam şaşırırım. Kirada oturmak son derece normal geliyor
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSenın evın varsa senın evde yasayın nıye kıraya gıdesınız
12 Yorumla
Soran1 yılAnnem oturuyor o evde
- 1 yıl
Annen kıraya gıtsın , karsınızdakının evı yok dıye evlenmıyosanız sızınde evınız yok sayılır soncta ne oturabılıyosunuz ne gelırı gelıyo.
1 yılBen doğduğumdan beri kiralı evde otururuz o yüzden önemsemem yeter ki o evin içinde sevgi saygu huzur olsun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 408 cevap paylaştı. Evet. Evi ev yapan kiminle yaşadığındır. Kiracı olmak ya da ev sahibi olmak önemli değil.
12 Yorumla
Soran1 yılTüm arkadaşlarım evi barkı olanla evlendi sorun bide şu arkadaşım 8 senlik ilişkisindeki çocuğa ev almadan seninle evlenme dedi çocuk ev aldı ben mi becereöiyorum anlamadım
Gizli Üye(18-24)1 yılİnsanlar mı karaktersizleşiyor ben mi anormalim senin kaç evin var ki bu soruyu soruyorsun evin varsa neden oturasın
40 Yorumla
1 yılAğzımda altın kaşıkla dogmadim.. farketmez benim için.
21 YorumlaEvi ve arabası olması gibi bir beklenti yok. Adam gibi adam olsun yeter.
20 Yorumla
1 yılEvet ne var bunda ilaki evi arabasi mi olacak bu kafa ile çok kaybedersin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen neye bakıyorum biliyor musun, evi yoksa başka şeyi var mı ya da bunları alma yapma etme gayreti hevesi çabası var mı? Bunlar varsa olabilir
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı.
1 yılEv almayı düşünmüyorum zaten maddi durumum iyi değilse evim olsada evlenmem zaten maddi olarak iyi durumdaysam kirada otururum yani dert değil
00 Yorumla
1 yılEvlenmezdim. Ha kira ödedim ha kredi tek farkı 10 sene ödedim ev benim oldu
02 Yorumla
Soran1 yılAynı düşünceye sahibim kesinlikle
Soran1 yılKiraya ödeyeceğime evime öderim daha iyi
evi biz mi alıyorduk, yatak odası takımı ile 2+1 ev kız tarafına ait değil miydi?
03 Yorumla
Soran1 yılFakir erkekler ağlıyo
- 1 yıl
öncelikle sana bir görsel göstereyim
https://i.redd.it/pck835mweomd1.jpeg
bu görsele göre rastgele bir vatandaşın rastgele bir yerden ev almış olması için dünya üstü bir çaba sarfetmiş olması lazım, bu düzensizliğe göre türkiye'de ev sahibi olmak tamamen mucize gibi bişey, yine de insanın evlendiği zaman evinin olması çok iyidir, ama işler öyle olmuyor bende isterim ki evleneceğim kadının normal bi yalısı olsun ucuzundan bir maybechi olsun aylık 15k usd geliri olsun ama yıllarca okumakla vakit geçirmiş ve halen optimum ücretlere çalışacak bir iş bulamıyor ekstrem şartlarda çalışıyorsa yine de olmuyorsa da ne yapalım.
herkes yaşamı rahat geçsin ister ama bazen hesaplar bire bir de olmuyor. Umarım hayat sana güzellikler ile gelir, bir de varlıklı bir eş ile.
bu arada evli misin
1 yılBen ev almadan veya yapmadan evlenmem kirada sürünemem ev sahibi ile uğraşılmaz
02 Yorumla
Soran1 yılAferin en mantıklısı
- 1 yıl
Teşekkürler
1 yıl30 bin sen. 30 da eşin kazanırsa olur. Bu zamanda kirada oturacagini bilerek eşi calismayan adamda evlenmez zaten.
00 Yorumla
1 yılkızların bu sorusu ile erkeklerin bakire olmayan kızla evlenir misiniz sorusu ölümüne kapışır
10 Yorumla
1 yılKızların yorumlarını okumaya geldim çekirdeğimide aldım izliyorum 🙇
10 Yorumla
1 yılBi avuç evi olan var Su ülkede herkes zaten kirada anormal bi durum yk ya
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılNeden evlenmeyim? Tahmini max 30 yaşında birinin evi olma ihtimali zaten çok düşük.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvim var buna rağmen kirada oturmak istiyorum diyen biriyle zaten evlilik düşünmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenirim. Herkese ailesinden ev kalmıyor. Ya da çalışıp ev almak kolay değil artık.
Mantık evliliği yapıyosan bakabilirim buna. Ama sevdiğim birinden bu yüzden vazgeçmem
15 Yorumla- 1 yıl
Yorumumu Oku ❗
- 1 yıl
Kesinlikle Hayır , Otururum Diyenlerin Akıl Ve Ruh Sağlığı Merkezlerine Kapatılması Gerekiyor Ev Sahibi Seni Ve Eşini Sokağa Atsa Ki Bunun Düşüncesi Bile İnsanın Ruh Sağlığını Namusunu Yok Eder Çoçuklu Senaryodan Zaten Hiç Bahsetmeme Gerek Yok Evin Yoksa Hiç O İşlere Girme Zaten Doğacağı Ülke Yunanistan Gibi Bir Ülke Değil Pakistan Gibi Bir Ülke Boşuna İnsan İsrafı Yapmayın Aklınızı Başınıza Alın
Cevap sahibi1 yıl@GÜLNİHAL78 arkadaş hasta mısın
- 1 yıl
Teşekkür Edeceğine Hasta Olduğumumu Soruyorsun ?
- 1 yıl
Senin Harbiden Ciddi Sorunların Var
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasip ya bu işler, sevdikten sonra , işi gücü varsa , kira ödenir her türlü
10 Yorumla
1 yılEv sahibi olmayı beklesinler de 45 yaşında evlenirler kanka hahhahaha
00 YorumlaBaşlangıç olarak kirada olabilir hayırlısı inşaallah
00 Yorumla
1 yılEvlenirdim zaten devamlı aynı evde oturmaktan sıkılıyorum ben arada değişiklik iyidir
05 Yorumla- 1 yıl
Yok şu an ki hayatımda da onu uyguluyorum
- 1 yıl
zevk olarak 3,4 senede bir farklı yerlere tasınıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden bu kadar maddiyata yönelik hareket ediyorsunuz kira olursa evlenmekten vazmı geçecekler biraz fazla abartı olmaya başladı
010 Yorumla
Soran1 yıl@dlvnn o kadar haklısın ki aşkım… Allaha şükürler olsun biri beni anladı
Cevap sahibi1 yılUcubecim o zaman evde kaldınız hayırlı işler
Cevap sahibi1 yılBen kendim için demedim bunları gariban değilim çok şükürr herkesin durumu aynı değil başkaları adına konuştum ama tabii anlama yetisine sahip olmadığınız için boş yapıyorsunuz siz kendinizi satacak başka şeyler arayın ajdjdjdd
Cevap sahibi1 yılHerkes kendisini düşündüğü için garip geliyor dimi işte o yüzden menfaatçi dolu işte böyle iki kuruşa satmaya çalışırsınız kendinizi
Cevap sahibi1 yılCahile söz anlatmak deveye hendek atlatmaktan güçtür o yüzden uğraşılmazsın direk engell
1 yılHayır yaa kiraya para vermekten eve bir şey kalmıyor ki
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne