Çocuğun abisi ikinci katta yaşıyor.
Annesi babası en üst katta. Sizde evlenince En alt katta yaşayacaksiniz çocukla beraber daireler ayrı ama çocuğun aile apartmani kabul eder miydiniz?
Çocuğun abisi ikinci katta yaşıyor.
Annesi babası en üst katta. Sizde evlenince En alt katta yaşayacaksiniz çocukla beraber daireler ayrı ama çocuğun aile apartmani kabul eder miydiniz?
Bu devirde kirasız bir evde yaşamak aslında büyük lüks ama akrabalara yakın olmak da bi o kadar sıkıntılıı. Bir süre yaşar para biriktirir uzak bir eve taşınırım ama evliliğin ilk zamanlarında o kadar borç harç arasında birde ev kirasıyla falan uğraşmamak için güzel hir fırsat.
Ailen çok mu sorunlu ki tanımadan hayır demeleri de çok ilginç ve yanlışş
Aile apartmanında 2.5 yıldır yalayan biri olarak söylüyorum sakın sakın kabul etme. Bir kere gidip geleceğim komşun olmuyor, özelin olmuyor her kavgada herkes eve doluşuyor. Her misafirde hepsi toplanıyor, fantezi yapamıyorsun, cinsellik sessiz olmak zorunda kalıyor. Çay kapı misafir getiriyorlar, kocan sessizde evin anahtarını ailesine veriyor onlarda eve habersiz giriyorlar. Daha bir çok şey oluyor
Vallahi çekilmez. İyi insan olsun olmasın farketmez. Şu bir gerçekki, kadınlar koca tarafını görünce rahat olamıyorlar ister istemez. Tüm gözlerin üzerinde olduğunu hissediyorlar. Ha bire tetikte yaşarsın zaten şimdi gelicek birisi evi temiz tutayım diye.
Aile apartmanında büyüdüm genelde ev hep kalabalık olur gelen giden sayısı belli değil. Fitne fesat gelini dışlama ne ararsan vardı baba tarafında sonra çıktık ben üniversiteye başlayınca Allahtan kurtulduk o iğrenç insanlardan. Ben oturmam diyorum
Üzdü bu
Siz kaç kardeşsiniz?
Üç tane ama hepsi evli
Gelinler anneyle anlaşabiliyor mu annen ile baban her şeye karışıyorlar mı veya eltiler anlaşıyor mu kendi aralarında
Cevap
2Cevap
Ben sevdiğim kadınla yaşarım
İçgüveysi gidicen yani
Valla edenlerde mecbur eder çünkü özgürlük kavramı çok uzak kalıyor eltiler aşırı kıskanç olur heleki kayınvalide bir kaç defa yardimda bulunsa diğer elti illaki burnunu sokar ve hep bu çekişme döngü haline gelir kendim yaşamadım ama tahmin ediyorum bunun zorluğu ciddi derece insanı sarsıyor
Ama diosun abi ikinci katta olacak
Öyleyse bilmiorum mesela ev size aitse kirada değilse kabul edilir ama tabi bunun riskleri vardır her iki taraf içinde
Yani abinin eşiyle iyi anlaşırlarsa atıyorum araları iyiyse diyelimki ben eltimle iyi anlaşırsam ve sevdiğim adamla da çok güzel giden bir ilişkim varsa ki ailenin hepsi dahil olacak annen ve babanda yok sayamıycağımıza göre beraber yaşanır %50 %50 ihtimal var
Rica ederim ne demek
Aile yapısına baglı. Eger ailesi herşeye karışan herşeye yorum yapıp eşimi dolduruşa getiren bi aileyse tabi ki istemem hakkım olan evi kiraya veririm onun parasıyla kendi kiramı öderim. Sonuçta yeni evliyiz ve be yazık ki erkekler biraz ailesine düşkün olup eşlerini eziyolar bu da yeni evliliklerde boşanma sebebi olabiliyo
Hayır yaşamam tabikii özel alan olmaz ki ayrı daireler olsa bile sürekli ailesine misafir gelse siz çıkmak zorunda kalıcaksınız her adımınız takip edilicek. Olursa o daireyi satıp başka yerden alın ev. Ben bunu sunardım
Aileyi tanımadan bir şey diyemem. Asla kalmam demiyorum. Kalınabilir neden olmasın ama aile çok önemli.
İki tarafın ailesine de uzak olmalı... Anneci bir erkeksen evlenme Kardeşim kadının da hayatını zindan etme.
Annem 30 yıldır yaşıyor sinir stresten hasta oldu kıskançlık terbiyesizlik apayrı bi konu zaten 5 katlı bizim iki amcamgil biz babannem halam derken yani demem o ki asla ben kalmam sana da önermem
Tamam bizimde ayrı ama sonuçta altlı üstlü
Yaşamak istemem🤔 Şimdiye kadar mutlu olanı görmedim. İç içe olunca fazla samimiyet aradaki saygıyı azaltıyor bu olsun istemem 🤔
Onu kabul etmeyene söyle ben öyle birşeyden bahsetmedim
Ederim 🤔 daha az yersin gezersin ama daha çok mutlu huzurlu olursun🤔 kafa rahat olsun yeter
Ben kabul ederek hayatımın hatasını yaptım yuvam yıkıldı Allah tekrar beni şaşırtmasın bir daha asla kabul etmem bu kadar netim !
Ayrıydı zaten farkediyor mu ha onların ev ha benim ev aynı şeyin laciverti huvam yıkıldı diyorum hala ayrı olucak diyorsun
etmez anacı bi erkekle ömür mü geçer
Mecbur kalmadığım sürece tercih etmem. Çok içiçe olmak iyi bir şey değil. Ayrı daire olsa bile sorunlar çıkabilir.
asla yapma derim yüxz göz olursun zamanla illa ki
yok özel alan kalmıyor öyle, tercih edeceğim bir durum değil
bunun çok sevmekle ilgisi yok, kendi ailemle bile çok yakın oturmak istemiyorum ben. cok yakın olunca illa ki bir problem çıkıyor
Kendi aileme bile ev mesafesi olarak çok fazla yakın olmayı düşünüyorum açıkçası, çünkü çok fazla yakınlık dengeyi kaçırıyor ve özel hayat anlamını yitiriyor.
Hayır. Aile apartmanında yaşamaya psikologlar bile önermiyor tatlım. 😏
Ne fark var mı ozman tabiki kabul etmem evimi olduğu şehirden bile taşımak istiyorum şeytanlar la aynı binada oturmam benimkiler gibiyse
Normalde hayalimdir sıcak güzel bi aile apartmanı ama o sadece dizilerde olur kavga etsek bile kaynanamın hemen burnunu sokmasını istemem.
Zor iş bunlar valla uzak iyidir
O bizde yaşasın… 🤭
yaşamam
çıkarım ama dururumum varsa çıkarım yoksa yaşarım
Uzakta daha değerli olursun
Allah yazdıysa bozsun
biz 4 ay yaşadık babanemlerle annemle babam boşanıyodu nerdeyse sen düşün artık gerisini
ayrı olsa bile herşeye karışıyolardı evimizde düzgün kendi başımıza oturamıyoduk falan
Asla yaşanmaz bence
Uzak daha iyi
Hayır yaşamam
Evet yaşarım
Yaşamam hayır
Hayır kesinlikle
Asla
Ailesine falan bagli
Problem cikarmayan itaatkar aileyse dusunulebilir yani alt kat olmasi da iyi daha rahat
Sen de seksi falansan olabilr dmdmd
hayır villa olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?