erkek arkadaşım cezaevinde ve en ufak şeyde onun için ağlıyoeum bu nasıl geçer sürekli sarılmak istiyorum beni orada unutur my?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Orada kız erkek bir arada olmaz hepside suçlu olduğu için birbirine hep kuşku ile bakar sen rahat ol Allah kirtarsin
oh kızlar var mmı o cezaevinde ıslah yani
VARSA OLMAZ
Yok otur kızlarla erkekler asla bir arada olmaz kendini üzme rahat ol geçmiş olsun
yan yana gelmeleri bile mi yasak bugün konuşuyoduk annesi aradı beni ada diye birine seslendi delirdim ama ona belli edemedim
Yok canım o kadar kalabalığın olduğu yerde bir kızı alıp tenha bir yerde yatırıp ilişki yaşaması mümkün değil. Kadınların yattığı yerler gezdiği yerler ayrı erkeklerini ayrı gönlün rahat etsin. Senin yaşın kaç onunki kaç
ben 16 olcam o 17
ben iletişime dahi geçsin istemiyorum çok kıskanıyorum
aldatmaz biliyorum ama konuşmasın kızlaela
Canım yaşın çok küçük onunda küçük kadın koguşlari ile erkek koguşları ayrı olur onlar bir araya asla getirilmez rahat ol kiskanm için rahat olsun. Öyle bir şey olsa ceza evlerinde hamile kalan çok insan olur ben duymadım rahat ol yaşında küçük olduğundan kuşku duyman normal hiç kafana takma
2021den beridir ilişkimiz vae ama kıskançlığı aşamadık
Güzelim yasinda çok genç çocuk sinirli küfürbaz biriysede iyi düşün sonradanda pişman olma senin yaşında insan aşık oldumu iyiyi kötüyü ayırt etmekte güçlük yaşarsın daha evlenmenin içinde 18 yaşında olman gerekir bu arada nice iyi insan karşına çıktığında sana abi olarak tavsiyem böyle sinirine hakim olamayanlarla birliktelikler 2 kere düşünmeni tavsiye ederim karar senin hersey gönlünce olsun
ikimizde onla aynıyız sinir konusuunda ama o gün haklıydı mesela birbirimizle çok kacga ederşz asla el kalkmaz
nen taciz edildiğimde de yanımdaydı şimdide he mesela evet ilerde sorun olabilir ama ilerisi umrumda değil şu an nolvuğumuz umrumda
Canım bazan aşk gözleri kör eder insan gerçeği göremez görmek istediğini görür zaten halk arasındaki aşkın gözü kör olur lafı bu durumlar için söylenmiş inşallah dediğin gibiyse hüküm giymeden çıkar kendinize üzme güzel günler senle olsun
evet aşkın gözü kördür
İyi düşün güzelim sen mantıklı bir çocuksun. Akıllı olduğunu bu yazışmalarda seninleyim hayat senin hayatın yapacağın bir hata ömür boyu acı çekmene neden olur. Akıllı düşün aynı yaştaki diğer çocuklarla mukayese et eğer olumsuz yönü varsa gözünü kırpmadan bağlantıyı kes başkasının hatası yüzünden acı çekme ben özellikle iyi niyetli Akıllı kız olduğun için uyarmak istedim karar senin askigosunu aç herseyi detaylı gör acı çekme bak bu yasta bile kalbin yanıyor niye birinin hatası yüzünden kalbin pır pır etsin sen derslerine çalış kendini güzel bir geleceğe hazırla her şey gönlünce olsun
aslında bugün annesi sayesinde konuştuk ve çok mutluyum aşk istiyorsan mantık yok mantık istiyorsan aşk yoktur 😁
Bu işi aceleye getirme uzaktan izle ilişki falan isterse kendini koru yasitlariyla mukayese et onlar arasında farklılık küfür gibi şeyleri varsa uzak dur
çevremiz aynı hep bendw çok küfğr ederim o da ama bazen hiç etmeyiz
Çevre öyleyse davranışlarına bak başkalarına sık el kaldıran biriyse yarın karı koca olunca sanada kaldırır. Şimdi senden evlenme beklentisi var sana kaldırmaz ama cinsellik yaşadığında evlendiğinde değişebilir onada bak guzelim
hayır namus vr anaya sövülmediği sürece komik
hatta hep komik
İyi sorun olursa ozeldende yazabilirsin
tamamdır istek atıyoruk
Oraya niye girdi hem orada seni nasıl unutsun unutmasını sağlayacak bişey yok ki
ya bilmiyorum çocuyk ıslah evlerinde kızkarda erkeklerde karışıkmış kızlarla konuşur my diye düşünüyorum orayya kavgadan girdi tutuklu yargılanıylr
Buna engel olamazsın olursa olur olmazsa olmaz o onun karakterine kalmış
pnu biliyorum çok sevşyor beni ama bilmiyorhm işte
Sevgisinden eminsen bir şey olmaz
ailem işte ailem yok akdatır yok öyle bide gülüyorlar
Bunu yapabilecek biri değilse yapmaz düşünme bile
bunu yapmasından ziyade yapnaz demiyorum kimse için gün gelir en alasını yapar
O zaman çok bir şey bekleme erkek zaten bu biri salça oldu mu zor kovalar kızı
çok değişik bi çocuk bu hani ne aldatır diyebilirim ne aldatmaz
Aldatma ihtimali varsa mümkün erkek değil mi ya hepsi yapar
evet işte p korkutuyor benide
Seni oralarda unutursa cikinca hic sansin yok. Cokmu kalacak
Bundan hayır gelmez aşkım
Sen başka manita bul kendine kucak dansı vs
Çabuk unutursun
* ne aşkımı lan düzgün konuş
Herkese aşkım diyorum burada
ben herkes değilim yoluna bak
Sabah sabah yolum dik biraz indirmek ister misin
Kb ama o adam yaralamadan önce ne seni nede ailesini düşünmemiş senmi onu düşünüp ağlıyosun saçma
Kb ama haklıyım olay herne olursa olsun kmseyi düşünmeden yapıldıysa bu düşüncesizliktr ve bir değersiz içn hayatını yakmış koskocaman bir erkek daha ne bekliyorsun
s*k haklısın
Sen gt aklını başına topla
koskocamn mı 18 yaşını geçmedik bile ikimiz boş muhabbet yapıcaksan s. g
aynen kardesım
Sen bu beyinle git yakında sende onunla beraber cezaevine gidersin hatsiz
sebsin lan hatsiz a. cık
Sana sadece gülüyorum ve sen o adamı beklemiceksin aldatırsın eminim
aldatır mıyım kskdldk tamam
Okey
Yaratırı ne kadar
belli değil daha mahkememiz var
Suçu ne
adam yaralama
Nereden
göbek ve sırt çevreleri
Yrragı yemiş 7 yıl en az
yaşıyot amvık
Yeni birinin koynunda olduğunda
Unutmaz
emin misin prki ailem unutur diyip dalga geçiyor artık benimde aklıma girmeye başlıyokar
Allah kurtarsın
Geçmiş olsun
sağol
Suçu ne
boş ver ama konuştuk zaten
Hüküm aldı mı
hayur
saha var mahkemete
İstinaf mı yoksa daha mahkeme süreci mi
Aranızda yakınlaşma peki neler oldu
aramızdaki yakınlaşmadan sananw
Peki