Bu kişi kendini yaksa da ayrılmak istediğini ifade edeceksin. Yani gözünün yaşına bakmayacaksın. Taviz vermeyeceksin, baştan sona tam ve net bir açıklama yapacaksın ki kafasında soru işareti bırakma. Kafasında soru işareti kalmayınca, emin olunca zaten önce bunu kabullenme aşamasına girmeye başlar...
Zorlanacak, sıkıntı yaşayacak yapacak bir şey yok...
Şu durumda haklı-haksız mevzusunu geç en iyisi sen. Seninde ona karşı haksızlığın mevcut şu vaziyette, erkeğinde hataları var, bir kız için arkadaşlara sırt çevrilmez, hayattan kopulmaz, 7/24 ilgilenerek, ilgi bekleyerek de her şey hemencecik tüketilmez...
Düşe kalka öğreniyoruz bir şeyleri, sen hemen elini çabuk tut, gerçekleştir her şeyi, sonuçlansın, yazık çocuğa.11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler yorum ici n cok hakslisin yeni gordum
En İyi Cevaplar
+1 yılBunlar boş iş. Burnu kanayanlar, tansiyonu çıkanlar, kendine bıçak çekenler, atlamaya kalkanlar... Hepsini gördü bu gözler. Blöf bunlar canım , kusura bakma. Bırak kessin kendini adi herif. Bunlar hep numara. Şimdi böyle kanıp çok seviyor sanarsın ve çok basit bir söz gibi duruyor ama 3 kuruşluk insana 5 kuruş gibi değer verirsen kalan 2 kuruşa seni harcar laaifı var ya, baya doğru. 3 kuruş bunlar işte. Canı çok kıymetli, anca böyle blöflerle gelmiş buralara kadar. Bu ana baba kuzusudur da.
21 Yorumla
Soran+1 yıldogru kimse benden degerli degil ya
+1 yılBu hiç normal bir davranış değil. Takıntılı hâle gelmiş ve böyle aşırı bir tutum sergilediğinde senin korkup onu bırakamayacağını bildiği için de böyle bir davranış sergilemiş. Bence onu mümkünse bir psikoloğa gönder ve bir an önce ayrılık kararından dönmediğini bu konuda kesin kararlı olduğunu söyle. Kendine bıçak çeken bir sonraki safha da sana da çeker.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bunun adı aşk sevgi değil, bildiğiniz takıntı boyutunda sizi takmış. Kendine değer veren ve sağlıklı olan bir insan bu hareketleri yapmaz. Yani bence hiçbir şey demeden ayrılın yani belli ki laftan anlamayacak, gerekirse telefon numaranızı değiştirin yani her yerden engelleyin. Kendine de bir şey yaparsa hiçbir sorumluluk da üzerinize almayın. Dediğiniz gibi artık bu ilişkinin eskisi gibi olma ihtimali yok. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
22 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler yorumunuz icin dedigim gibi beceremedim kurtulmayi, su an engelli artik ama silemiyorum tam tamiyla cok anilar var geri geliyor surekli devam ediyor
- +1 yıl
Rica ederim. Hayat sizin hayatınız yani ben bir şey diyemem ama bu şekilde de nereye kadar gidecek orası meçhul tabii ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bugün ayrılma diye kendini öldürmeye kalkan yarın seni öldürmeye kalkar..
10 Yorumla
+1 yılOlgun ve ne yapmanız gerektiğini bilen bir kişi olduğunuzu düşünüyorum.
Bu kişiye karşı sevginiz bitmiş diye tahmin ediyorum, ama hâlâ ona değer veriyorsunuz doğal olarak sonuçta bir yaşanmışlik, anılar var. Ama siz istemiyorsunuz ve böyle bir şey zorla ilerleyemez, ilerlememeli. Eninde sonunda siz de bu durumdan yorulacaksiniz ayrılmaya çalışsanız ve hep bu şekilde cevap verse nereye kadar devam edebilir ki? Evlilik gibi büyük bir karar da alamazsınız o kişiyle ve alsanız bu sizi baya kötü etkiler... Bunun bence siz de farkındasınız ama şunu da hatırlatmak isterim ki karşınızdaki kişi sizin hayatınızı öyle veya böyle yönetmesine izin vermeyin ayrılmak istiyorsanız ayrılın.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Seni bu şekilde korkutmuş
Ayrlılmak istemiyor tamam ama bu şekilde tepki verilmeş. Bugün bu sekilde davranan ileride kim bilir nasıl davranacak
Kendini öldürmesini umursamadaginda seni öldürmek ile tehdit edecek.
Ayrılma ama sevgili gibide olmaUzak kal soğuk davran ilgilenme psikolojik olarak ayrıldığını anlat onaKendiside zamanla soğuyacaktir umarım10 Yorumla Bence onu sevmedigini kanitlamalısın görmeli şahit olmalı mesala bir başka görüştügün var ise gercekten onu one sürüp uzaklaştırabilirsin ben erkek olarak birini çok sevdim gördüm sahit oldum aldatildığıma kabullenemdim çok seviyordum agladim hüngür hüngür o hala yalan oldugunu bildigim halde kandırmiştı beni sevgi insanı kör ediyo ama zamanla kafasında hep o anı düşündürüyo ve soguyo insan zamanlar çünkü insan çok sevdimmi onu kafasında hiç bir şekilde onu kötü düşünerek duyguları ve heyjanı depreşmez hep iyi ve mutlu ve güşleri samimiyetini aklindan cıkartamadıgındandır yapılan hataya suskun bir sekilde çekilmek ve kendi kendini tedavi sürecine sokmak ve kendinle savaşmak kabullenememek ve hatayı gözünün onunde yaptigini bile bile kendinde bulmak nasıl bir duygu hisdir sizin acıklamanızı merakla bekleyiyorum yorumunuz var ise 🤗🌼
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski kız arkadaşım benden ayrıldığında benim de canımdan can gitti ve karşısında ağladım kendimi tutamadım, ama kendimi öldürürüm demeler, bıçak falan almalar çok sakıncalı ve çok korkutucu. Seven erkek ağlar da , zırlar da anlarım. Ama seven insan karşısındaki insanı böyle korkutmaz, böyle zor duruma sokmaz. Benim ağzımı bıçak açmamıştı. Ağladım, sarıldım ve kendine çok dikkat et deyip çıktım o evden. Onu ne rahatsız ettim, ne de küçücükte olsa şu ''vazgeçemeyen hasta erkek'' korkusunu bir an bile hissetmesini sağladım, hatta öyle hissetmesin diye onu deli gibi özlediğim anlarda bile tuttum kendimi. Sonucunda ona bir alan bıraktım. Nefes alıp düşünebileceği, sakince tekrar gözden geçirebileceği ve sonucunda tekrar birleştik. Birleştikten sonra ''ne kadar kaliteli bir adam olduğunu şu ayrılık sürecinde bir kez daha anladım'' dedi. Seven insan üzülür, ama karşı tarafa vicdan azabı çektirmez...
56 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Lilith_me Evet hala birlikteyiz.
Cevap sahibi+1 yıl@Hiper-Assasin Eyvallah dostum.
Cevap sahibi+1 yıl@Lilith_me Çok teşekkür ederim :)
+1 yılBence sağlığın için düşün. Zira böyle bir an yaşadıysanız sana zarar vermeyeceğini nereden biliyorsun. Yani istemiyorsan görmeye bile gitme. Bir erkek ağlayabilir ayarında, çabalar ama kendine zarar vermek bıçak çekmek nedir Allah aşkına bence sen onun değil kendi sağlığını düşün.
10 Yorumla
+1 yılSevmiyor takıntı bagımlı olmus sana banada oyle oldu 1 sene konustuk hep gitme derdı yalvarır aglar öldürmeye kalkardı kendisini sonra noldu bılıyomusun seviyor sandım kendimden cok ona inandım herseyım o olmustu kalbım beynim onunla doluydu halada oyle 2 ay once ailem istemiyor diye terkettı gıttı onu aradım dalga gectı benle kopek gıbı yalvaran sevgisine ınandıgım insan engelledi beni 2 dk küs kalamazdık hergun arar sorar her an yanımda olurdu gıttı bak sakın yapma kendine bunu sen seversen gitcek cok acı cekıceksın bırak onu
00 YorumlaBir taraf hep böyle izansız son yöntem olarak başvurur. Fakat bu hem onun değerini senin gözünde iyice eritir. İlerde saçma anı olarak anacaktır..
Bir kadın bir ilişkiyi bitirmiş ise kafada, bitmiştir. Bu net..
Tavsiyem, arkadaşlığa indirip, zaman zaman yanında durup bu süreçte hislerinin artık eskisi gibi olmadığını söylemen..
Bşr müddet sonra, iletişimi kapat her yerden.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sevmiş olabilir ama bıçak çekmek ne demek bu çok önrmli bir mevzu ben aynı şeyi yaşasam sonrası için çok korkarım sağlıklı bir hareket değil bence uzaklaş ondan ama kendinden soğuta soğuta, kavga ede ede o senden kopmak istesin ki allah korusun ayrılıkta kendine bir şey yapıp da sorumlusu seni tutmasınlar.
00 Yorumla
+1 yılErgenlik döneminde böyle saplantılı bir sevgilim vardı ve ayrıldım ne o kendini öldürdü nede ben onsuzluktan öldüm en azından akli dengemi korudum ve psikoloji mezunu olarak devam ediyorum böyle kişiler saplantılı olur hatta bu anlattığın kişinin kollarında faça izleri vs vardır kurtul hayatını ziyan etme
29 Yorumla- +1 yıl
Yazık kafana
- +1 yıl
@ExecutionerX yazık kafana mı :) bu kişinin psikolojik problemleri var kendimi öldürürüm yok kendimi bıçaklarım diyerek saplantılı bir birey halinde sevgi karşındaki insana gösterdiğin saygıdır biraz bilinçlenelim lütfen
- +1 yıl
Onlar fazla olabilir senin dediklerinde çok ağır yalnız farkında isen. Ne yapsın seviyorsa ayrılalım bitsin mı desin bu kadar basitse sevgide yoktur zaten. Siz galiba işiniz bitince ayrılalım dediğinde gidecek birini arıyorsunuz veya robot falan arıyorsunuz
- +1 yıl
@ExecutionerX kesinlikle hayır ortada bir problem olduğunda sağlıklı bireyler bir kişi ayrılmak istediğinde problemleri kaldırmayı dener aksine tehditle yanında tutmayı denemez onu sevdiğini ve onunla problemleri aşabileceğinden bahseder çözüm yolları arar baktı ki yine gitmek istiyor yolun açık olsun demeyi bilmesi gerekir…
- +1 yıl
Puhahah yazık ya. İşte modern psikolog (!)
- +1 yıl
@ExecutionerX Bunu tüm sağlıklı bireyler düşünebilir sizde en yakın tarihte bir destek alın iyi günler :)
- +1 yıl
Aynen destek alın ihtiyacım var zaten bu konuda (!)
- +1 yıl
@ExecutionerX fark etmemek mümkün değil :)
- +1 yıl
Aynen klasik modern (!) psikolog lafları işte. Destek al hatta benden al saçmalayayım biraz seni de sömüreyim.
Öldürmez kendini merak etmeyin. Sıkıntılarınızı açıkça anlatın ve bitirin. Tehditle devam eden bir ilişkiden ne sen ne ben fayda sağlayamayız deyin. Ayrıca ilk biten ilişki de sizinki olmayacak değil mi?
00 Yorumla
+1 yılGüçlü bir kişiliğe sahip değil anlaşılan. Ne kadar sevsem de kendimi bu duruma sokmam diye düşünüyorum. Sadece ağladı diye de ayrılmaman saçma. Bazen acımasız olmak gerekiyor...
00 YorumlaBana biraz blöf yapıyor gibi geldi ama sen yorumlarda rol yapmadığından neredeyse emin olduğunu ifade etmişsin.
Yaptığı her şeyi görmezden gel bence, ona karşı ilgisizleş. Mesajlarına cevap verme, aradığında açma, çağırdığında gitme...
Görmezden gelinmek en inatçı insanı bile yıldırır. Olmazsa annesiyle görüşürsün.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuygu sömürülerinden nefret ediyorum bana pek inandırıcı gelmiyor. İstemiyorsan ayrilacaksin bu kadsr basit. Sırf karşında ki ağlayacak diye istemediğin bir ilişkiyi sürdüremezsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılBana bu ağlamalar çok itici ve yapmacık geliyor kız olsun erke olsun. İnsan gibi ayrıl işte a*k. Duygu sömürüsunden başka bişi değil.. olgun bı insan böyle yapmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ve bı an önce kurtul bu ruh hastasından
İnsandır ağlar da kusmak nedir ya neyse gülmeyeceğim. Yapacak bir şey yok olgunlaşmamış demek ki ayrılığı kabul etmek de hayatın bir parçası
10 Yorumla
+1 yılsende hemen şarkıya girseydin.. erkekler ağlamaz, sil gözyaşını kaçır benden gözlerini istemiyorum bedenini dırım dırım diye gir şarkıya reis :d
10 Yorumlaİyi tiyatrocuymus... bedava kız tabiki birakma. z.. kullanmaya devam
12 Yorumla
Soran+1 yılOyun mu yapiyor?
+1 yılYaa bak seni seviyor ki ağlamış.. değerini bil bence bizimkiler de bizi ağlatıyor 😂
20 Yorumla
+1 yılAklıma bir söz geldi" anlamayana meme yok" 🙃
İlginç gerçekten o ağladığı sürece istemesem de devam diyorsun! Bu arada iyi taktik😁00 Yorumla
+1 yılGüzel oyunculuk sergilemiş sende yutmuşsun geçmiş olsun zaafını öğrendi artık her ayrılıyorum demende intihar etme numarasına yatar :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Vay ya benim başıma gelmişti nasıl seviyosa. Umarım unutur seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılsevdiginden mi? seven ayrilik noktasina getirmez degismesi icin cok bekledim ama degismiyor gitmemede izin vermiyor bencillik degilmi?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerkes yalan demiş neden yalan olsun ki? Seni sevme ve senden kopmayı istememe ihtimali olamaz mı? Neden ayrılıyorsun ondan? Çok önemli bir sebep mi merak ettim? Eğer değilse ayrılma bence.
10 YorumlaBıçak çekmek nedir, kendini küçük düşürmek başka bir şey değil
10 Yorumla
+1 yılİyi rol yapmış bundan sonra çok iyi anlaşırsınız artık..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bir şey olmaz ona, bunun bir sonraki adımı sana zarar vermek aklında olsun.
10 Yorumla
+1 yılAllah sana sabir versin simdiden.. ugrastircak bu seni baya
10 Yorumla
1 yılYapma aldatma ve şidet olmayınca ayrılma bir pskiloğa filan gidin bence
00 Yorumla
+1 yılO tür insanları kırmanın büyük bir vebal olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılAbartmış o da.
Kendinden soğut, o senden ayrılsın.00 Yorumla
+1 yılRuh hastası ya bu sana zarar da verir şimdi uzak dur ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılBırakmak zorundasın arkadaş hayatında serçe parmak acısından başka bir şey bilmiyor sanırım
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum bu gidersen kendimi keserim biçerim laflarına boş beleş
00 Yorumla
+1 yılSoğuk davran baya bı soğuk ol ya da kıskanma onu artık birşeyler yap onu senden soğut.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Yavas yavas alistir ayriliga kabullenecektir boyle yurumez senin gozunde degeri kalmaz bu sekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence seni seviyor illa ayrilicam diyosan sevmemissindir bence sevmedende bi ilişkiyi devam ettirmek doğru degil bi şekilde ayril sonucta her türlü uzulecek
00 Yorumlabenim kadar güzel birinden ayrildiysa cok aglasin, yoksa gerisini boş ver.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen korkardım çok sağlıksiz bence destek alması gerekiyor onu bir psikologa yönlendir sonra ayrıl
00 YorumlaBoyle iliskimi olur. Aglayarakmi yasayacaksiniz hep. Sorun varsa duzeltin. Duzelmiyorsa ayrilin. Aglayarak iliski yurumez. Biriniz akilli olun. Ikiniz adina dogru karari ver derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy sıkıntı büyük desene az biraz daha bekle anlatmaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorum yapanların çoğu hasta falan demiş yazık. Nasıl bir erkek istiyorlar anlamıyorum ki
00 Yorumla
+1 yılŞehirden kaç polisi ara çocuk kafayı yemiş böyle bir şey normal değil ha bir de gitmeden bir psikolog ayarla
00 Yorumla
+1 yılBi erkek ağlıyorsa gerçekten çok sevmiştir bağlanmıştır sana
00 Yorumla
+1 yılBir kaç yıllığına başka şehre taşın. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur
00 YorumlaBence cok seven ahlar zaten baskası olsa umrumda olmazdı demekki seni cok sevmiş ama sen seviyonmu
00 YorumlaYalan dolan duygu sömürüsü yapıyor bırakma diye
05 Yorumla
Soran+1 yılcenaze var gibi agladi o kadar yalan olmaz ki
Soran+1 yılhahah inandim tamam
+1 yılen kısa zamanda ayrılmalısın
05 Yorumla- +1 yıl
bence tam tersi.. asiri sevdigi icin boyle davraniyor
Soran+1 yıldenedim beni mecbur kiliyor medeni bir sekilde ayrilamiyoruz
- +1 yıl
@mutlumutlum aşırı sevmek kendinden çok karşındakini düşünmektir. o ise bağımlı. senin hayatın ben bir şey diyemem. kendi tercihlerini yaşayacak olan sensin. sadece fikrimi belirttim.
- +1 yıl
bir yolunu bulmalısın
Soran+1 yılBana o ilk ayrilalim deseydi neden nasil demezdim saygi duyardim o mutlu olsun diye zorla tutmak hastalik gercekten
+1 yılNeden ayrılmak istiyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılAcil doktor destegi almasını sağla
10 Yorumla Ergenlik Tülay geri dön
00 Yorumla
+1 yılOkumadan kurgu demeyin, ben okudum; kurgu.
00 YorumlaErkek sandıgın kisi kız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çok güldüm 😅
Arkana bakmadan kaç..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılBi insan kendi kendini bıçaklıyamaz geç o iişleri
00 Yorumla ay en tehlikeli erkek tipleri
00 YorumlaPsikolojisi bozulmuş galiba destek alsın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmeden bi oğlana saks çek gönlünü al
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilesine söyle Her an bir delilik yapabilir
02 Yorumla
Soran+1 yıldusundum annesini arayip konussam mi? buda ona saygisilik olarak geliyor
Cevap sahibi+1 yılNeden saygısızlık olsun saçmalama kendine zarar verirse annesine söylemediğin için pişman olur üzülürsün
İyi bir ruh hali değil bu
00 YorumlaBirden olmuyorsa alıştıra alıştıra yapacaksın
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım