Erkek arkadaşım dışarda çok soğukkanlı biri, kime sorarsanız sorun bakınca duygusuz der ama bana karşı çok romantik benim için her şeyi yapan harika biri Allahın bana verdiği hediye gibi ve bana karşı çok duygusalmış. Bana hep derdi ben sana karşı çok duygusalım, ama bende inanmazdım. Küçük bir dargınlık vardı dün işte benden kaynaklı aslında bende nedense hep geçmişi anlattım ona işte dedim beni erkekler çok isterdi hem de dedim zenginlerdi falan böyle öve öve anlatmışım galiba :( kendimde değildim resmen, Sonra ona baktım ağlarken gördüm onu, içim parçalandı ve son görüşüm oldu :( gitti ve benim ona diyecek yüzüm yok kendimden utanıyorum. Çünkü ben beni bu kadar sevdiğini bana bu kadar duygusal olduğunu bir türlü anlamamışım onsuz geçen her dakika onun kıymetini daha çok anladım
oylesin2021 | Aşk İlişkileri konusunda 226 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Şekerim keşke geçmişi överek anlatmasaydın. Sana karşı bu kadar duygusal bir erkeği ağlatmamalıydın. Geçmişte böyleydi ama ben seni istiyorum diyebilirsin sen bana yetersin vs şeklinde. Yazık olmuş ilişkinize. Çocuk güzel seviyormuş
Pl060606 | Aşk İlişkileri konusunda 752 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Kendimde değildim sanki demişsiniz ama inandırıcı olmamış. Bence siz kıskandırmak ve ne kadar isteyeniniz olduğunu vurgulamak için anlatmışsınız. Yaptığınızı çok yanlış buldum. Kıymet verilirken kıymet bilmek önemli. Keşke böyle bir deneyim yaşamadan anlayabilseydiniz size verdiği değeri. Bence konuşup özür dilemelisiniz.
0|1
0|0
byparis | Aşk İlişkileri konusunda 198 görüş paylaştı.
Xper 4
12 gü
yapmanız gerekeni biliyorsunuz zaten ama sadece bunu nasıl kelimelere yansıtacağınızı düşünüyorsunuz ama süslü kelimelere gerek yok kendiniz olun yeter kendi kurduğunuz cümleleri yansıtmaya hissettirmeye çalışsanız yeter )
0|0
0|0
HillssMoon_ | Aşk İlişkileri konusunda 916 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Ağlat onuu sana da bu yakışır. İnsan bu elbet buna da alışır. Bela olmuşsun zaten başına git gidişin aslında onun kurtuluşu olur ajsjdjdkfkflglh
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş