Kendisi yabancı ama burada çalışıyor. (Karabük Üniversitesi değil 😂) Uzun suredir birlikteyiz. Bugün buluşmak istediğini ama uzağa gidemeyeceğini söyledi ve evinin oradaki parkta oturmayı teklif etti. Yanına gittiğimde yüzü gülmüyordu, iyi misin dediğimde evet desede anlamıştım kötüydü. Zorladım ve iyi olmadığını söyledi. Arkadaşının kendisine karşı kötülük yaptığını, iş yerinde sıkıntılar yaşadığını, daha da sorununun olduğunu fakat Türkçesinin yetmeyeceğini söyledi. Bunları anlatırken ağlamaya başladı ve ben çok üzüldüm ayrıca kendimi çaresiz hissettim. Onun için ne yapabilirim mutlu etmek istiyorum ama bilmiyorum gerçekten
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ah beyfendi ne kadar üzülmüş. Her zaman ona yanında olduğunuzu belli edin 🥰🥰
Yanında olduğunu ve ona her zaman destek sonsuz sevgiyle yaklaştığını hissettir.. bu yeterli olacaktır.
Çok ağlıyordu sarıldım ama ağlamaya devam etti
Ağladığı için ona teşekkür et ve istediği zaman yanında ağlayabilirsin de erkekler kolay kolay ağlamaz heleki sevdiği kadının yanında güçlü olmaya çalışır. Senin yanında ağlaması bile çok güzel. Ağlamaya devam etmesi ise çok zorlandığından. Ona Türkçeyi daha iyi öğret rahat konuşabilsin.
Yabancıyla takılan kizlar midemi bulandırıyor. Türk erkeği olarak bütün yabancılara milyon basarım kendi ülkesi kendi kanı dururken ezik büzük sünnetsiz book çuvallarına genlerini heba ediyor apptallar
Abi Müslüman müslüman. Babası yabancı annesi Türk olay bu
@Hojberks Senin sünetli olman cahil olmadığın anlamına gelmiyor ve kimin kime bin basacağı belli olmaz. Önce adap önce edep önce saygı önce mantığa bakarlar kızlar ve ne yazık ki sen elendin. Hadi eyvallah.
72 milletten erkeği ülkeye doldurdular ve hepsi de ayrı çöp ülkelerden. Bu yarım akıllılar da ne kadar "incel" varsa sırf yabancı diye kiclarina takildı. Aynı erkek Türk olsa %100 sümüğünü bile atmaz. Tek 1 sebep o da yabancı diye bunlarla yakinlasiyorlar. Ben Türk kızlarına çok değer verdiğim için tepkimi koyuyorum yoksa banane diyip geçmesini de bilirdim. Ama görüyorum ki bunlar bırak değeri, hiçbir şeyi hak etmiyorlar. Ondan sonra sinirlendiğim zaman kötü ben oluyorum. Yazık..
Yorumun uzun diye okudum ve anladığım tek şey bu ülkede senin gibi erkekler oldukça kızar yabancı ülkelerdeki erkeklere gitmekte çok haklılar. Umarım senin gibi şahıslar azalırda daha ufku açık adamlar ortaya çıkar. Ve burada gerçekten bize yazık senin gibilerle muhatap oluyoruz.
Ben Türk erkeği olarak asla bir yabancı kadın istemezdim. Yoksa bana kız mı yok. Yakışıklı adamım genlerim mükemmel. Her kadının da birlikte olmak isteyeceği bir erkeğim. Ama sadece kendi ülkemin kızıyla evlenirim diyordum. Türk kızı kendi ülkem dedim hep. O da çok değer verdiğimden, ama siz beni kendinizden soğuttunuz. Demekki gerçekten kadın denen varlığın bayrağı, ırkı, milliyeti olmuyormuş. Böyle şeyler önemsizmiş onlar için zamanla bunu gördüm. Suriyelisi, Afgan, pakistanlisi alt ırk kim varsa bunlarla takılan tipler var. Gen dediğin şey binlerce yıllık miras ve bunu hiç düşünmeden harcıyorlar. Yazıklar olsun hepsine. Soruyu sorundan bağımsız söylüyorum. Genele
Abi sana bir kere kız yok bu bir. İkincisi bizden soğumana çok sevindim ki Türk kızları kurtuldu. Üçüncüsü insanlarda din, dil, ırk ayrımı yoktur insanda ahlak, edep, kalp, zeka vardır anca insan öyle insandır ve dürdüncüsü bu saydıklarım insansa sen ne oluyorsun? Merakla bekliyorum cevabını.
Eksik. İnsanda ahlak, edep, kalp, zeka vardır ve evlenirken bunlar çok çok çok önemli. Bunun yanında din, dil, ırk ayrımı da vardır. Benim bir ülkem var. 1000 senedir aynı duygularımız, aynı sorunlarımız aynı tarihimiz var. Ortak üzüntülerimiz ortak sevinçlerimiz var. Bi Türkle bir İsrailli aynı mı? Hayır. İnsan olmak dışında tek 1 ortak yanımız yok. Önce bu ayrımı iyi yapmak gerek. 100 sene önce benim atalarım ne diye şehit oldu, bu ülke ne diye kuruldu. Hiç kurulmasaydı o zaman işgal edilseydi nasıl olsa sizin için ülke diye, sınır diye bi kavram yok. Öyle bi değer yarginiz yok sizin yazık o şehit olan insanlara.
Oyyyy kiyamam ya nereli ki içten bi sarilsaydin
O da mi melez
Evet moldova
Himm nasil taniştiniz peki
Okul
Yabancı biriyse riskli o duygusal madde sana sahip istiyor onu bil
Boşalması lazım zehri akıtsa rahatlar aq
Bende söyledim anlat diye ama anlatamafı
🙃🙃🙃 niye ki
Bacak omuzadan başka bir şey mutlu etmez onu
Aptl
Siyahi, beyaz değil galiba
Beyaz
Nereli
Moldova
Siyahi mı?
Hayır ya avrupalı
Yaşı kaç? 22 altiysa kaç. Kullanır atar
Napcaksın sevgilimi s lk mısın
Asıl sen slksin. Ben ne diyorum kendi ne diyor. Zihinsel sıkıntı mı var?
Oyle bir yazmışsın ki göz yanılması. 22 yasında o