Arkadaşlar ben 23 yaşındayım. Erkek arkadaşım ise 26 yaşında. Ben önlisans okudum, temizlik personeliyim. Erkek arkadaşım ortaokul mezunu, maden ocağında çalışıyor. Yaklaşık 6 yıldır aynı işi yapıyor, bu işin içerisinde. Elleri, yüzü ve hatta tüm vucudu siyahlar içinde dönüyor evine. Ben onun bu haline çok üzülüyorum. Onu canımdan çok seviyorum ve bişeyler yapmak istiyorum onun için. Bu işi yapmasını istemiyorum fakat ne iş yapabilir ki? Var mı tavsiyesi olan? Yardımcı olabilecek olan?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güvenlik görevlisi olarak çalışabilir
ona asgari ücretli bir iş bulabilirsen çok güzel olur cafe olur garsonluk olur madende çalışmaktan daha iyi gelir ya da işkura başvurabilir. En önemlisi senin gibi onu düşünen bir arkadaşa sahip olduğu için çok şanslı biri
sevdiği işi yapıyorsa hiç önemi yok sende işinden dolayı yargılamıyorsun zaten başka işi sevemeyecek belki de
Tersane tarzı bir yerler olabilir belki
Yaşadığımız ilde tersane yok ki hiç. Üniversite okusa diyeceğim, ben önlisans okudum temizlik işi yapıyorum. Ablam tarih öğretmeni oldu, cafede garson.
Fabrika tarzı bir yer olabilir diyeceğimde.. Ortaokul mezunu olduğu için nereye girerse girsin beden işçisi olacak madenden iyidir yine tabi ama. Üzüldüm ne desem bilemedim
Nerede yaşıyorsun senin içinde aklıma bir şey geldi
Zonguldak da yaşıyorum 😊
Genelde bazı illerde baro oluyor hukuksal alanda, ilan veriyorsun cv istiyorlar :) Zonguldak için baktım ama bulamadım
Erkek arkadaşının adı ne
Adı Ferhat
Fotoğraf çok tanıdık geldi de o yüzden sordum benzettim herhalde
neyine üzülüyon olum helal iş işte
Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun 😔
torna işine girsin