Aşk İlişkileri Erkek arkadaşım her şeye ağlıyor, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Buluşmaya geç kaldığım için bile ağladı bide geçen gün saçının fönü bozuldu diye hıçkıra hıçkıra ağladı ona çok üzülüyorum ama bıktım artık Güncellemeler+1 yıl Sevgilim Erkek arkadaşım her şeye ağlıyor, ne yapmalıyım? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,1b cevap paylaştı. Bebekle mi arkadaş oldun sen gadası 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum belli noktadsn sonra bıkkıntı verebilir bu durum. İlginç ama depresyonda galiba. 0 0 Yorumla
Berkgay123 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yani öyle miymiy insan çekilmez hele birde bu erkekse hiç cekilmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kadar yokluktaysan artık ağlayan erkekle sevgili olmuşun üzüldüm sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu ne lan. Bunu bir kadın yapsa bile benim için ayrılık sebebiyken bir erkeğin yapmasını asla kaldıramam 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bırak öyle erkek mi olur 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Saçmalama öyle bişey mi olur ya 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. onla olmaz güzelim ben sana söyleyim 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ahahah iyiydi bu 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Öyle erkek mi olur ya 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bebekle mi arkadaş oldun sen gadası
Bilmiyorum belli noktadsn sonra bıkkıntı verebilir bu durum. İlginç ama depresyonda galiba.
Yani öyle miymiy insan çekilmez hele birde bu erkekse hiç cekilmez
Ne kadar yokluktaysan artık ağlayan erkekle sevgili olmuşun üzüldüm sana
Bu ne lan. Bunu bir kadın yapsa bile benim için ayrılık sebebiyken bir erkeğin yapmasını asla kaldıramam
asiri duygusaldir belki
Bırak öyle erkek mi olur
Arkana bakmadan kaç derim
Saçmalama öyle bişey mi olur ya
onla olmaz güzelim ben sana söyleyim
Ahahah iyiydi bu
Sevgilin depresyonda
Öyle erkek mi olur ya 😅
Erkek olduğuna emin misin
Ayril
Bana gel boş ver mızmızı
Hasta