Balik burcu bununla ilgisi olabilir bana bakıp bakıp ağlıyor sürekli düşünceli hallerini yakalıyorum.. evet borç harç yaptı onun sıkıntısı da vardı bünyesinde ama ondan öncede böyleydi.. düşünceli halleri de var yani dalıp gidiyor... nedenini sordum bu sefer üzerine azıcık gittim genel olduğunu söyledi. Hatta sonrasında tekrar gözü doldu da bh sefer çaktırmadan sildi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adamcağız dolmuş ve artık tutamıyor gözyaslarını. Erkeklerin hayat yükü cok agırdır borc varsa bi de iyice depresyona sokar. Duygusal bir erkeğe motive veren bir kadın yakışır. Onun ne kadar dolu oldugunun farkında değil misin? Sıkıntılarını bile bile gelip buraya sürekli aglıyor yazman ne kadar itici.
Senin gibi düşündüm ama aklıma başka şeyler geldi acaba bi hata mi yaptı da böyle ağlıyor diye falan düşündüm ne bileyim beni görünce ağlıyor masumiyetimden bahsediyor mesela daha açar açmaz görüntülü sohbeti gözü doldu ağlama nedeni de onu hep neşeli karsiliyormuşum
Koskoca adam ne bileyim ya
Oha bu tavırları kuşku uyandırır işte. Masumiyetinden bahsediyorsa pek masum bir seyler yapmamıs bence
Bilmiyorum ki bunu nasıl anlarım mesela
Psikolojide şöyle bir şey var. Diyelim ki ben sevgilimi seffaf bir sekilde içimden nasıl geliyorsa seviyorum işte masumane bi profil düşün. Ama sevgilim sürekli benim masumiyetimi ve kosulsuz sevgimi düşünüp üzülüyorsa sucluluk psikolojisindendir. Cunku vicdanı hicbşr seyden haberi olmayan bi kızın arkasından gizli işler karıstırdıgı için rahatsızdır ve bunun bedelini vicdan azabi cekerek öder. Seni her gördüğünde gizliden yaptıkları aklına geliyordur. Bunu anlamanın yolu da acık acık sormak eger sinirlenir ve bana bunu nasıl itham edersin diye cıkısırsa o an anla ki yakalanmanın etkisiyle manipülasyonu devreye sokar ve öfkesine hakim olamaz. Beni seviyor musun diye sor mimiklerine bak anlarsın
Yani tam olarak sanki böyle bir durumda önceden böyle şeyleri yoktu bak bir süreç geçirdi ama 2 ay geçti üstünden o zorlu süreci atlattı yani daha açar açmaz gözleri doldu mesela hep neşeli karsiliyormusum onu mutluluktan ağladığını söyledi sonra geçen şey demiştim sen çok mu saf kalplisin yoksa çok mu zekisin cingozsun çözemedim falan demişti şakayla karışık ağlayasım geldi falan dedi. Bugün mesela artık biraz üzerine gittim ne olduğunu sordum falan biraz konuştuk etti yine gozleri doldu ama bu sefer belli etmeden sildi
Balik burcu onunla alakası var mıdır 🤔
Masumiyetimden falan bahsediyor doğru ama gerçekten son zamanlarda fazlasıyla ağlıyor foto atıyor yanj bilmiyorum
Kim bilir neler yaptı da sana saf diye hitap ediyor. Zaman kaybı kızım. Merhametinden dolayı aglamam ayrı sucluluktan dolayı aglamk ayrı.
Hayır bana saf demedi ben ona dedim ya çok saf kalplisin ya da çok cingozsun dedin çözemedim dedim o da aglihcam bak şimdi falan yaptı
Yani ağlamak çok yakışıyor falan dedim acaba ondan mı böyle yapiyor 🤣
Yok beee balık erkeği zaten duygusal olur. Kafam karıştı sen bu cocuktan süphe duyuyor musun duymuyor musun.
Yani telefo unu sakladıktwn sonra etmeye basladim
Oje falan sürün bakım yapın düzelir prenses
Öyle deme yaa ama niye böyle yapıyor garip
Saçını falan boyatın iyi gelir prensesime😅
Havlama
@guzelgozlerinnerde kızın diğer dediklerini okudun mu sen ya? Herifin şov yapıp yakınlaşmaya çalıştığı bariz belli, gerçekten kadının düşmanı yine kadın, al adam senin olsun çok beğendiysen.
Bunu yazmak yerine (haklı değilsin fikrini beyan etme hakkın var) prenses dediğin için işittiğin cümleler sana müstahaktır.
@guzelgozlerinnerde Sen kimsin? Hayırdır ya? İşine bak.
Yok sov degil bence ama neden böyle sürekli ağlıyor hani bi olaya ağlar anlarım bana ağlıyor balik burcu belki duygusallıktan önceden öyle şeyleri yoktu evet bekki alıştıkça oldu. Şimdi bazı şeylerden şüphe ettim yalan yok telefonunu benden kaçırması mesela ilk kez kacirmisti 1 saat almaya caliştim vermemişti ondan sonra yaptığı her şeyin altında bisey aramaya başladım elimde olmadan.. ilk kez sakladığı için erkeklik şeyine verdim bekki özeli var diye düşündüm
Yarın bulusucaz bana fikir verir misiniz arkadaşlar ne yapayım telefonunu isteyeyim mi tekrar denemek için
Ya abicim zaafını bulmuş kullanıyor işte yemeyin bunları.
Zaafimi kullanınca ne olacak ki yani aşık rolünde olduğu için ağlamıyor aşığım öluyorum bitiyorum diye değil
Yorumla butonunu kullanmaya hakkı olan biriyim. Fikir beyan edilen bir platformda gayet yerinde davranan biriyim.
Bak kardeşim bu ağlama işini huy edinmiş bu, ağlayacağına önce adam gibi telefonunu versin sana baktırsın, yarın da yine böyle bir talebin olacağını tahmin edeceği için temizler getirir bak der. Düşmeyin bunlara inan bana üzülürsün.
Şöyle bir durum var sürekli telefonda birileriyle görüşüyordu bunu farkettim he çevresi geniş bir adam arayan soranı işi gücü gerçekten çok oluyor yanimdayken de görüyordum ve önceden onun aramasni beklerdim k arayınca dönerdim son zamanlarda bende aramaya başladım neyse baktım sürekli telefonları meşgulde birileriyle görüşüyor en sonunda sordum ss istedim attı falan işte yani demem o ki hiçbir şey olmasa bile arama kaybından görünür ya da wp de kişilerim tarafında silse de mesajı gizmese de o kişinin profilini gizleyemez gözükür o kısımdan ki en kötü ihtimal bu zaten umarım yoktur ama bilmem fake hesap mevzusu olsa niye kacirsin onlark takmaz siler gelmeden yanıma yani
Yemeksepeti adreslerine sipariş geçmişine falan bak verirse oradan patlar zaten. :) getire bak özellikle mesela, kondom vs siparişi çok net görürsün. AppStore gir daha önce Tinder falan yüklemiş mi bak vs, notlara bak. 😅
Yani benim fake hesabim falan olsa başka sitelerim ben kaldiririm Sevgilimin yanına gelirken atıyorum bundan kaçmaz herhalde ama daha ne olabilir bilmiyorum 1 saat kadar ugrastirdi sonra seni kizdirmak uğraştırma için yaptım vermedi yani telefonu asla ama o içime dert oldu cebinden çıkarmadı hatta yanımda unuttuğunu fqrkettim bi hışımla aldı baya kkrktu
Yemek sepeti falan ne alaka ki anlamadim
Hee evet ona bakarım yaa açıkçası tindera girmesi daha masum kalır birisiyle görüsmuyorsa çünkü orada sanal alem konuşulup geçiliyor ama diğer türlü 2 kişiyle aynı anda idare ediliyorsam yandigimin resmidir
Yordun beni he
Yardımcı ol ne olacak
E anlatıyorum
Bacım olduda borc vs istese sakın verme
Yok istemez öyle biri degil de anlamadım ya
E sarıl knk
Top olabilir
Sus
Babandır
Kaybolun lan aglayan erkek mi olurmus
Niye insan değil mi erkekler robot mu
Sus uzatma daha fazla
Ben sana ailevi cümle kurdum mu
Aglamak insani bir eylemdir merhametli insanlara muhtacsın cok konusma portakalda vitamin veleet
Kaybolun dedim size
Yallah
@guzelgozlerinnerde şimdi ağlayacak gitme üstüne 😆😆
Oy oy oy gözüm doldu bak ağlıyorum şimdi
@guzelgozlerinnerde hahahah haklısın vallaha
@dumvum 😚👐
Aynen susun hadi ikinizde
😶🌫️
sıkınıtılı
Anlamadım bi haltlar karistirmadi inş
bunalımdandır bana da oluyo sıkınıtlı dönemlerde sen yanında ol yeter bi iş karıştırmaz
Ama bir kere telefonunu kaçırdı benden mesela biraz garip davranislarinibda sezmistim bilmiyorum inşallah yapmiyordur
Derdi var ddmek