Bizim en küçük tartımamızda bile ağlıyor. Haksız olduğunu anlayıncada ağlamaya başlıyor pişmanım falan diye. ya da kafasında bir şey kuruyor ben onu yapmışım gibi tartışmaya giriyo. Bana sürekli erkekler üzerinde bir yakıştırmalar yapıyo ve çok kırıldım. Ve dediklerini yok sayıp bir şey olmamış gibi davranıyor. Son kez uyardım onu bşr daha bana böyle şeyler dersen biter diye yşne ağladı. Ama çözemedim bir türlü
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benimki de ayni manipule ediyor ben ayrilinca da asiri uzgun gorunuyor ve ben yine kiyamiyorum. zaten bizim kiyamayacagimizi bildikleri icin yapiyorlar her yerden engelleyip hayatimizdan cikarsak boyle olmaz
Evet herşeyi dugusallığa çekiyo bende kanıyorum ama bir yere kadar
Fazla duygusal biriyse ağlayabilir veya başka bir sorun da olabilir. Bunu onunla konuşun isterseniz.
Beni hiç dinlemiyor herşeyi çok abartıyo
Bu durumda bir süre sonra sıkmaya başlar. Bilmiyorum size kalmış artık.
Beni de artık sıkıyor ona dedim adam akıllı konuşalım herşeye ağlama diye
E yani şayet ortada hayati bir durum veya kayıp yoksa, sağlık sorunu vb. gibi durumlar yoksa ağlamanın da gereği yok. Hadi arada olur diyeceğim de sürekli oluyorsa başka sorun olabilir.
Hayır bir sıkıntısı falan da yok böyle hıçkıra hıçkıra ağlıyo saçma sapan şeylere iki saat geçiyor bir şey olmamış gibi devam
Bir yorumunuzda ikinizin de Kova burcu olduğunu söylemişsiniz. Açıkçası çok şaşırdım çünkü Kova burcu erkeği gibi gamsız bir adam ne zamandan beri ağlayan biri olmuş? Gamsız adamdan ıssız adama mı dönüştü nedir anlamadım. Sanıyorum farklı bir doğum haritasına sahip. Kova burcu kadını zayıf erkeklerden nefret eder. Gerçekten şaşırtıcı diyebilirim.
Böyle olması benim hoşuma gitmiyor güçlü ol falan diyorum ama hiçç
ben hiç duygusal bir insan değilim karşımda ağlamaya başlasa gülme krizine girerim herhalde, yani ortada ölü de yok ki, neye ağlıyorlar
Ya saçma sapan şeylere ağlıyo
burcu ne
gördüm, bende kovayım, bacım biz kovalar duygusuz oluruz bunun kumaṣı bozuk herhalde
Ben ağlamasına duygusuz kalıyom
burcu ne? çok duygusal demek ki
İkimizde kovayız
belki acı bir geçmişi vardır gurbet özlemi çekiyordur. bilmiyorum ona iyi davrandığını düşünüyorum ama demek ki çok duygusal. biraz fedakarlık göstermen gerekebilir. Bilemedim
Hayır kötü bir şeyi de yok. Ama çıktığımızdan beri hep böyle kabulleniyorum herşeyi ama o da anlayışlı olsun
bi saniye erkek mi kız mı
afedersin dikkat etmemişim
erkekmiş. şimdi anladım
ne diyeceğimi bilemiyorum ayrıca kusura bakma nedense "ev arkadaşım" diye okumuşum başlığı. :S
Sorun değill
o kadar ağlayan erkek mi olur ya
Böyle erkek mi olur ámk avdsbfhaj
Kshksks erkek mi bu cidden
Evet kskskskd
Ne diyo sana?
Mesela dışardan bir teklif alsam senin hoşuna gidiyor sana yazıklar olsun falan. Benden yaşça büyük insanlardan kıskanıyop laflar yapıyo her şey hoşuma gidiyormuş gibi davranıyo. Geçen kuzenlerim vardı erkektiler onların olduğu yere bilerek gidiyorsun falan diyo
Yani hoşuna gitmesi normal, her insan beğenilmekten hoşlanır.
Hoşuma giden şey erkekler diyo onlara gülüyorsun diyo bilerek sonra pişman olup özür diliyor
Peki seni öyle gördü mü, tamamen kafada mı kuruyor?
Hayır görmedi öyle kafada kuruyo tartışıyor sonra pişman oluyo
3 ihtimal var. İlk ihtimal seni bi kere de olsa birine gülümserken gördü, her seferinde öyle sanıyor. İkinci ihtimal senin öyle olmanı istiyor olabilir, kıskançlık bazı erkeklere zevk verir. 3. İhtimal de psikolojisi bozuk
Kimseylede görmedi etmedi dışarı çıkıp gezen biri de değilim
Geçmişte yaşadığın ilişkileri anlatmış olabilir misin?
Hayır anlatmadım benim ilkim o diyebilirim
Buna inanmıyo o zaman
Sorun onlar değil kafasında fazla kuruyo
Yani kurması için bir sebepte yok, geçmişinde kimse yok, seni öyle yakalamamışta.
İlişkimiz iyi gidiyor ama pat diye arayo bozuyo
2. Dediğim ihtimal olabilir mi peki?
Bu ne ya pasif gibi
Ayrıl