AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Numaraaa numaraci sende yedin
Aranızda cinsellik var mı
Çocuk mu bu ağlıyor diye meme vercen
Tutmayın küçük enişteyi salı verin gitsin :)
hahhah
:)))
Hastaneye yatır
o derece mi
Normal bir insan bunları yaparmı bir düşün
yapmaz anlatmaya calisiyorum yavas yavas anlatmaya calisiyorum anlamiyor
Psikolojisi iyi değil tedavi görmesi lazım ne kadar anlatsanda ona boş kafasında kuruyordur o birşeyler
psikologa mi yonlendirim?
Aynen geçen müge anlıda vardı böyle biri intahar etti haberlerde çıktı
https://youtu.be/K1UMAlMl940
dogru hic saglikli degil baskasi olsa gebersin banane derim ama bu yapar iste b yoluna gidecek diye korkuyorum annesi ile mi gorussem?
Görüş ailesinden yardım iste
dusunucem tesekkur ederim
bir şey değil iyi geceler
Neden ayrılmak istiyorsun o neden istemiyor?
Anlasamiyoruz son zamanlarda aile kultur din farkli ustune anlasmazlik olunca da cabalamak istemedim artik o da sevdigi icin ayrilmak istemiyor saydiklarimin onemi olmadigini soyluyor
Gerçekten seviyorsanız önemi yok
Hersey sevince olmuyor oyle seyler masallarda siirlerde sarkilarda gercek hayatta oyle degil yetmiyor bana yetmiyor
Benim kocamda boşanmak istemiyor bıktım
seni cok seviyor
sevgi hersey degil iste
bak canim, gozumun onune şuanda keske ayrilmasaydim dedigim eski nisanlim geldi.. ayrilmak istedigimde duvarlari yumruklamisti alisveris merkezinde kimsenin olmadihi yerde, elleri kanamisti.. arabada ayrilmak istedigimi soyledigimde aynen bicagi ali0 kendimi oldururum yapmisti.. son ayriligimizda yerlere kadar oturup aglamisti.. Ama canım ben degerini bilemedim ayrildim.. ve cok pismanim cunku onun gibi seven cikmadi bir daha.. sen de bulamazsin.. digerleri ne aglar ne baska birsey, umurlarinda olmazsin. Eski nisanlim simdi baskasiyla evli, ve ayni beni sevdigi gibi o kadini seviyor.. cunku onun yapisi bu.. seninki de senden ayrilsa yine baskasindan kopamayacak, ayni sekilde onu sevecek.. hatalari da ayni olacak.. cunku o oyle biri..
benim nisanlimda gozlerine inanamazdi bana bakarken, ha kirardi, aglatirdi beni bazen, ama gozunden sakinirdi. Esiyle bir dugundeki videosunu paylasmia biri, esini de gozuyle takip ediyor, seviyor.
Demek istedigim sevgilinin sana sevgisi de onun karakterinden, baskasini da ayni duygularla sever. Ama bence boyle sevebilen birini bulnusken yapiş birakma
Farkindayim bende gurur falan dinlemeden ayaklarima kapaniyor sevgisini gosteriyor birdaha boyle biri cikmaz karsima buna da biliyorum ama sadece anlasmazliklar degil ki, yabanci o turk degil dini farkli ogrenci bende ogrenciyim ama maddi durumlarda ayni degil ha dedigimizde evlenemeyiz de cyani sevgiden daha buyuk zorunlar da olunca bana yuk gibi geliyor bunlar sorun degil seviyoruz birbirimizi dedigim icin 2 sene altan aldim ama anlasamiyoruz da degismek istemedi simdi ne dersen o diyor ama guvenmiyorum hep degisicem sana ayak uydurucam diyor bir sure geciyor ayni tas ayni hamam beni uzuyor senin durumla benim ayni degil iste
nereliki? merak ettim
ispanyol kendisi
benimkinin harika bir isi vardi, üsttegmendi, gel evimin hanimi ol baska bir beklentim yok, susune pusune bak gez eglen diyordu. Ah canım ben kacirdim😅
seninki iyimis sen kasinmissin ben napim? elde tutulur birseyi yokki... cok akilli meslegini eline alinca cok iyi yerlere gelicek ama eve ha bire gorucu geliyor benim yasim geciyor aile kurmak istiyorum cocuklarim olsun istiyorum evim olsun istiyorum onu 10 sene bekleyemem ki
yurtdisinda misin
evet bende
ispanyol ama yabanciyla evlilikte yurumuyor canim.. yasadi kuzenim.. o da isvecliyoe evlendi.. cocuk ölüyorum bitiyorum diy3 evlendi guya musluman da oldu, ama evlendikten sonra inanarak olmadim, seni kandirdim demeye getirmis.. kizin evlilihi zehir oleu, bir de hamile kaldi. yabanci erkeklerin bqzilwr musluman kizi harcamak icin evleniyorlar demisti.. dikkat et...
olmaz iste gelecek goremiyorum oda siz turk kizlari bizi harciyarsunuz gidip turk biriyle evleniyorsunuz diyor
yurumez canim, kendini harcama... kuzenimin hayatini mahvetti isvecli.. yabanciyla evlendigi icin dislanma da yasadi. isvecli evlenince elde edince tamamen veya musluman bir kizi harcayinca, tindere falan dadandi.. yabanci kizlari biliyorsun, serbest cnsllik.. o yuzden erkekler elde edince , a bumuymus diye uzaklasiyorlar... muhtemelen sen cinsellik yasamadin onunla, onda bu bir uhte. veya musluman kizi harcamak icten ice bu..
oyle dedigine bakma, basa kadar gitmez acik ve net soyluyorum.
Ayrılman lazm
Anirarak aglamadi mi
Barış o zaman
Normal değil
Seni çok mu seviyor?
Ayrıl
Uzaklaştır kendini
Bana da öyle yaptı napıcam bilmiyorum
sorunlu belli kacc
bende mi öyle yapsam
Troll soru😃
Manyak
Komikmiş
Bırak bu hastayı. Duygu sömürüsü yapıyor.
O nasıl erkek be, ağlıyor zırlıyor
ağlasın
Güzel taktik
Mutluluklar dileriz
Demekki çok sevtioe
Seni iyi uyutmuş
Brsk bence acıma