Arkadaşlar 8 aylık evliyim eşimle ciddi sıkıntılarımız var, sınırlı agresif ezik gibi görüyor beni narsist her ortamda bağırıyor benim ailemi sevmiyor bugün daha hastanede kavga ettik çantamı yere çarptı pişmanim görücü usulü evlendim boşanmak istiyorum utanıyorum korkuyorum ne yapacağım beni hastaneden sonra kayınbabamın yanında bağırdı eve bıraktı babamın evine hadi ordan git dedi ne yapacağım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapman gerektiğini biliyorsun, bizlerden de onay bekliyorsun. Ah tatlım ah hatayı başta yaptın bence görücü usulü evlenerek. Sizler değil , aileler karar veriyor evliliğe, aileler onay veriyor, halbuki evlenecek olan senken neden bunun kararını aileler veriyor , büyük ihtimalle çocuğun yok, gebelikte yoktur umarım. Böyle sinirli, agresif bir adamdan da çocuk yapma, çocuğuna da böyle yaklaşır, işler daha çıkılmaz hal alır çocuk olunca , boşanmak zorlu bir süreç olsa da çocuk yoksa daha kolay lakin yine zor, bitirmek en doğrusu gibi, zaten kalbin de istemiyor onu, evlenirken kalbine sormadın, boşanma kararını verirken kalbine sor hiç değilse , şayet boşanmayı düşünüyorsan da ayrılık molası ver ve çalışmıyorsan lütfen çalış, geçmişinden dersler çıkar. Ayrıca Serhat Yabancı'nın Evlenmeden Boşanmadan Önce İyi Düşün kitabını muhakkak oku , iyi gelecek ruhuna. Her şeyin en güzeli olsun hakkında , çıkılmaz bir yılda değilsin, üzülme
01 Yorumla- +1 yıl
Boşanmak asla ayıp değildir, evlilik kolay değil, boşanmayı ayıp olarak görme.
En İyi Cevaplar
Boşanmak ayıp değil ki toplum eskisi gibi olmadığı için 20 30 yıllık insanlar bile boşanıyor bu devirde. Büyük ihtimalle iki taraftan da birileri daha yeni evlisiniz birbirinize alışkın değilsiniz diye falan diyerek barıştırmaya zorlayacaktır ama kesin duruş sergilerseniz susarlar, sizde aranız hallolsun diye çocuk yapan insanlardan olmayın bu kişisel bir ricamdır. Ailenizi sevmiyorsa ailenize durumu ve diğer olayları anlatsanız çok karşı geleceklerini de sanmıyorum zaten. İki taraftan da birileri sırf denemiş olmak için, laf olsun diye barışştırmaya falan gelirler en fazla o kadar
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanma, bir evlilik birliğinin sona ermesi durumunda hukuki bir adımdır ve bireyler arasında kişisel bir tercihtir. Boşanma kararı, karmaşık duygusal ve pratik sonuçlar doğurabilir ve her bireyin kendine özgü bir deneyimi vardır.
Boşanma konusunda utanılacak veya ayıp bir şey olduğunu düşünmek oldukça yaygın bir duygudur. Toplumsal beklentiler, aile ve kültürel normlar, dini inançlar veya kişisel değerler gibi faktörler, boşanma kararını zorlaştırabilir ve utanma duygusuna neden olabilir.
Ancak, boşanmanın kişisel bir tercih olduğunu ve her bireyin kendi hayatını ve mutluluğunu yönlendirebileceğini hatırlamak önemlidir. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürebilmek için bazen boşanma kaçınılmaz olabilir. İlişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi mümkün olmadığında, boşanma çiftlerin daha iyi bir gelecek bulmasına ve daha sağlıklı ilişkilere odaklanmasına yardımcı olabilir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelikle bir Avukat ile görüşmeniz yerinde olur. Ailenize danışmanız da sağlıklı olur. Eşler arası sorunlar dışarıya taşarsa kötü oluyor. Adamdan memnun değilsen ve seni incitiyorsa boşanmak yerinde bir karar. Bir ömür, hayatta geçmez bu kişiyle. İlerde çocuklarınız olunca düşünemiyorum bilene. Eğer boşanıp kendi ayakların üzerinde duramıyorsanız, anne-baba-kardeş ile görüşmeniz güzel olur, size destek olurlar. Eğer böyle bir destek yok ise, o zaman kendi gelirinizi yaratmanız gerekir. İnşallah bir meslek sahibi kadınsındır. Olaya bak ya, halen kalıpları aşamıyoruz, bir kadın ekonomik olarak özgür olamıyor. Düşüncesi nasıl özgür olsun. Allah kolaylık versin. Bu arada boşanmak ayıp değildir, toplum ayıplar diye düşünmeyin. Yatağa veya eve girerken yanında toplum yok, eşiniz var. Kafanızdan atın bu kuruntuları.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çantanı al. babanin evine git
Huzur bulacagin yerde ol
Olmuyorsa zorlamanın manası yok
Derdiniz ne yani sekiz aylık evlilikte
118 Yorumla
Soran+1 yılOnun benle derdi var kafama silah dayadı şiddet gördüm aileme bana eziyet etti sustum aldattı sustum görücü üzülüyorum çok zaman geçirmeden evlendim
Soran+1 yılÖyle de baba evine dönmek ağır be zor
Soran+1 yılTüm insalığa vasiyetimdir insanşık namına cidden ya ben kendimi öldüreceğim ya da kahırdan dertten kederden öleceğim mm... Buna benzer ölüm vakası görüp duyarsanız adım belli gizliyim ama o adama hakkımı asla helal etmiyorum
Soran+1 yılOnun bana ve aileme yaşattıkları insanlık suçudur
Soran+1 yılÇokkk yapma etme ya ben varya bu evliliği kırtarmak için neler yaptm neler arkadaşlar neler yaa aradım yazdım gittim yüzsüz gurursuz oldum halbuki hepsi evliliğim içindi şimdi babsdı hasta suçluyum yanında değilmişim güya
Soran+1 yılDul olmamak için
Soran+1 yılYa unutamazsam hayatım zehir olursa
- +1 yıl
dul olmamak için diyip bütün boşananları aşağılaman hatta dul boşananlara değilde eşi ölenlere deniyor asıo bu ayıp. gerçekden sana uzulmuştum ama bu lafindan sonra gozumden dustun. bende ayrildim. basta zorlaniyor insan ama iş buldunmu kolaylasiyor. ayrica devlet asla yalnız birakmaz seni kadin siginma evine gidiyosun orada sana bi muddet zaman veriliyor kendini bulup is bulabilmen veya kendine gelmen icin ailen kabul etmezse tabi. gercekden huzur arayan burada dulları aşağılamaz. bence sen itilmeye alismissin stovkholm sendromu yasiyosun herhalde bukadar aziyeti kendine yakistirmak asil ayip olan. neyse sinirlendim sana ama yasin kucuk bosanacaksanda esin olacak narsiste soyleme bari siddete megilliyse ailenin evine veya kadin siginma evine sığın sonra söylersin.
- +1 yıl
dul olanları aşağılamaşsında dul olan eşi ölmüş kisilere deniyor boşanmış bosananlara bi öğrenemediniz. gercekkden bu durumda olupda dul kisileri asagilaman trajedikomik.! ne diyim yazık kafana böyle eziklenmeye devam et sen nereye kadar acaba asıl kendini bu karaktersize kendini eziklemeye devam etmen ayıp ama anlayana
- +1 yıl
@Mutlulukneydi89 bence sadece dul iki anlamda kullanıldığı için öyle söylemiştir. Aşağılama kastı olduğunu sanmıyorum
Senide tebrik ederim hayatını yeniden kurmuşsun
Kızma destek ol su kiza örnek ol - +1 yıl
Soran kiz sen esinden bosanman en iyi karar olur sana hicbirsey de yapamaz merak etme
- +1 yıl
Sen dert cekmeye evlenmedin
Seninde mutluluga huzura ihtiyacin var
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılSekiz ayda insan neden boşanmak ister ki gadası
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. bunları niye yaptığının altında yatan sebepleri görebiliyor musunuz?
örneğin ailesi nasıl insanlar? fazla düğün borcunuz mu var? kişiliği nasıl düzeltebilir misiniz? hayvanları sever mi? çiçekleri sever mi? şiirleri sever mi? kitapları sever mi? oturup konuşsanız sizi dinler mi? VS vs vs
görücü usulü evlenenler bi tanıma in süresi mutlaka olmalı
yani nisanlilik evresi
öyle bi yanyana getirilip ha bu güzelmiş ya ben bunla evlenim ya da anne babam ne derse Oluru seçmek çok yanlış
yanlış anlamayın sizi suclamiyorum siz hatır sayıp büyük sözü dinlemişsiniz gerçekten hayırlı bu evlatsiniz
burada karşılıklı aileler ikinizin de iyiliğini istemiş ama gördüğüm kadarıyle eşinizin dengesiz bi kişiliği var hatta belkide ruh hastası
bi insan sinirlenebilir ama öyle kavgalasip hadi babanın evine demek size kıymet vermediğinin göstergesidir
şimdi ne yaptıniz neredesiniz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Boşanmak ayıp değil utanılacak bir şey de değil..! 8 ay çok kısa bir süre gibi görünebilir boşanma kararı almak için. Ailen ile konuş zaten görücü usulü evlilik yapmışsın tanımadan anlamadan. Ailenin yanında olması gerekiyor yoksa senin icjn daha çekilmez olacak hayat.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1- Boşanmak ayıp veya utanç verici bir şey değildir.
2- Boşanmış erkek veya kadın diye damgalamalar, bozuk olan toplumumuzun oluşturduğu ölçütlerdir.
3- Boşandıktan sonra normal bir şekilde hayatınıza devam edersiniz, yeni bir yolculuğa başlarsınız. Şu bahsettiğin evlilik değil, zulüm bildiğin.
Siz, kendiniz için en faydalı olana karar verin, geri kalan yargılamaları ise boşverin gitsin. Kendi yolunuza bakın.06 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası gerçekten öyle işte aile yapısı bunu kaldırmıyor ne yapacağım bilmiyorum bu adam neden böyle ya
- +1 yıl
Narşist birisiyse asla düzelmez, geçinemezsin.
Anca kendisi gibi bir tip olacak ki, onunla dövüşe dövüşe geçinsin.
Seni üzer.
Soran+1 yılBen uysal uyum sağlar bir kızım ama bugün hastanede benş rencide etti çantaöı yere attı brni itti
- +1 yıl
Sen ona uyum sağlayamazsın.
O iyi niyetten filan anlamaz.
Ona dişli, onun başını etini yiyecek, baskın gelecek birisi lazım.
Onunla başka türlü baş edilmez.
O köprü geçmiş sizde.
Soran+1 yılAynen öyle eskiden iyi niyetli susuyordum ama artık başa kalkamaya başladım bal başa kaldığımız zaman başka yerde konuşamıuorum ailesinin yabında bir insan eşini neden rencide eder ki Allah aşkına
- +1 yıl
Huy huy, can çıkar huy çıkmaz, ondan da sana asla hayır gelmez.
+1 yılYalvarıyorum sana boşan. Utanılacak, çekinilecek bir durum değil bu. Ayıp hiç değil. Alttaki bir yorumda gördüm, kafama silah dayadı yazmışsın, aldattı dövdü yazmışsın. Hiçbir şey senden ömründen hayatından kıymetli değil. Dul kalmak istemeyebilirsin ama belki hayatının aşkını bulacaksın ve evlenip ölene kadar mutlu olacağın bir başka yuva kuracaksın... Hiçbir şey için geç değil, dul olman buna engel değil. Görücü usulü evliliğe sıcak bakan birisi değilimdir zaten kimin en olduğunu anlamak için zaman gerek. Özelden de konuşabiliriz kimseye yaymam, söylemem ama yardımcı olmak çok isterim. Ama ölüm haberi almak istemem, hayatını sana değer vermeyen bir adam için harcamanı istemem...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılHiiic uzatmaya gerek yok. Belki sorun bende mi bsyleri başaramadım evliliğimi yurutemedim vs hissi olabilir. Bu his karşındaki insanın narsist tavırlarından dolayı senin uzerinde kurduğu baskıdan kaynaklanıyor. Çocuk da yok yol yakınken dön. Merak etme üzülürsün ewt ama kısa sürer. Yol yakinken dön yolu ne kadar uzatirsan dönmek için ödeyeceğim bedel de o kadar fazla olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten 8 ay sonra bu hale geldiğine göre, Tüm bunların başına geleceğinin işaretini, evlenmeden öncesinde muhakkak yaşamış olmalısın! Ya o an farketmedin ya da cesaret edemedin :/ Keşke daha önceden bu yola girmeseydin, evlilik oyuncak değil maalesef
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Boşanmak niye ayıp olsun bu senin kendin için yaotığın iyilik olur eğer mutsuzsan sevmiyorsan ve en önemlisi saygı yoksa evlilikte zaten bitmiştir. Önce baba evine git sonra ekonomik bağımsızlığın vs varsa veya çalışırsan kendi evine gecersin korkma korksarsan hayat boyu mahkum olursu böylelerine.
00 YorumlaÜzüldüm okuyunca
Daha 8 ay silah şiddet demişsin nasıl insan bu böyle Allah ıslah etsin
Utanma güzel kardeşim Allah’ın en sevmediği helaldir boşanmak
sen de böyle olmasını istemezdin eminim. Bir yuva kolay kurulmuyor ama sizinki yuva olamamış sana eziyet olmuş anlaşılan.
Hiç utanma başını da eğme gerekeni yap. Tek boşanan sen değilsin herkes kendi hayatına baksın bi zahmet.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Merhaba, anladığım kadarıyla eşinizin sizi narsistçe davranışlarından rahatsız olduğunuzu ve boşanmak istediğinizi söylüyorsunuz. Bu durumda, öncelikle, güvenli bir ortama gitmeniz gerekiyor. Sizi veya ailenizi herhangi bir zarar görmekten korumak için bir koruma kararı almanızı öneririm. Ayrıca, bir avukata danışmanızı öneririm. Avukat size boşanma sürecinde size yardımcı olabilir ve size hakkınızdaki haklarınızı anlatabilir.
00 Yorumla
+1 yılAdam kafana silah dayamış sen baba evine dönmek ağır geliyo diyosun. Allah akıl fikir versin be kızım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu kişiyi hemen hayatınızdan çıkartın anlattığıniza göre ruh hali aşırı sağlıksız. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik olur diye düşünüyorum. Siyrilin ve onun hayatına dahil olmaktan çıkın. Kaldikca yine en büyük zararı gören siz olacaksiniz...
00 Yorumla
+1 yılvalla cocuk yok anlasılan yenide evlisin cık bosn bi is bul calıs niye sanaböle davranana izin veriyosun ha arada agzından kacar sonra özür dilemeyi bilmez sinirine yenik düser ama sürekli böleyse ugrasma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Güzelim silah dayadıysa ondan hayır gelmez bahanesini bul ayrıl canını kurtar. Dul olmak hiç önemli değil bulursun birini evlenir keyfine bakarsın psikopat adamla hayat yürümez sakın çocuk falanda yapma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Boşan, sen neden utanıyorsun? O utansın, önce kendi ailesine baksın nasıl bi evlat yetiştirmişler. Evlat olsa eldivenle sevilmez. Zaten adam olsaydı görücü usulüyle evlenmezdi diycem ortalık karışacak. Karışsın bree.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak istiyorsan boşamalısın utanacak bir şey yok, şimdi bunları yapan adam 10 yıl sonra daha normal şeyler yapıyor olmayacak..
17 yıldır evliyim insan oğlu asla değişmiyor.. Sadece alışıyoruz..: (
00 Yorumla Kendini daha fazla yorma yıpratma inşallah çocuk olmamıştır kurtar kendini mümkünse unutma sende bir varlıksın insansın sadece gözlerini kapat dedin bir nefes al önce kendini olduğun yerde boşluğa bırak ve sadece düşün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanacaksınız ve kendinizi toparlayacak, bu sefer aklınızın, kalbinizin, ruhunuzun ve bedeninisin de kabul ettiği aşk ile sevip, sevildiğiniz bir adam bulup evleneceksiniz...
00 Yorumla Olmuyorsa zorlama hayata bir kez geliyorsak eğer kimsenin narsist baskılayıcı manipülatif tavırlarını çekmemeliyiz utanılacak ne var ki kime göre neye göre mutluluğu huzuru bulduğun yerde olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılKendine neden hiç saygin yok? Dul kalmak istemiyorum ne demek? Evlilik ne kadar da normal ise boṣanmakta normaldir.
Ömrünü çürütme o evden git baṣka sehire vs ama uzak kal ordan.
Eğitimini tamamlamadiysan açiktan oku
Bi yere gir çalış ayaklarin yere sağlam basin
O işteyken kaç. Altinini vs de al00 Yorumla
+1 yılÖmrünü böyle bir insanla heba edecek değilsin tabii ki de Boşanmak ayıp değil Öncelikle bir avukatla konuşmaya çalış Kendine güvene alıp ailenin yanında kal
00 Yorumla
+1 yılAdliyeye git önünde dur içeri gir boşanmak istiyorum de yönlendirsinler 3-5 bin de al yanına arzuhalciye dilekçe yazdır çocuğun olmadan kurtul o ruh hastasından imzalarını atarken de o çantayı çocupunun gözünün önünde fırlattığını düşün dışarda imzala yarın sabah git hallet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Boyle biriyle hayat geçmez ayrıl ve bir dahaki seçimlerinde tanı karşındakini
14 Yorumla
Soran+1 yıl2. kez evlenebilir miyim bilmiyorum
Soran+1 yılSonuçta dul olacağim herkes bana yanlış gözle bakar
Soran+1 yılKimse ciddi ilişki istemez
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılUtanılacak bir durum yok. Ama sana böyle davranmasına da izin verme yani, tepkini göster.. uzaklaş ne bileyim eskisi gibi olma..
00 Yorumla Ayıp olur mı ya 😅. Benim arkadaşım balayında boşandı. Takılma böyle basit şeylere. Sadece doğru karar mı diye sorgula yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim babam gibi bir baban varsa kaç git seni bulamayacaklar ı bir yere derdim. Ama iyi bir baban varsa baba evine dön. Annem gitmedi bak 40 senedir çekiyor. Çocukları da çekiyor. Kendini geçtim. Çocuklarına acı
00 YorumlaUtanacak ne var ya herkes kendi arkasına baksın gülsün, evlenmek nasıl helal ise boşanmak ta öyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayrıl yol yakınken, görücü usulü olduğu için şiddetli geçimsizlik durumunuz var böyle biriyle hayat geçmez
00 Yorumla
+1 yılSen bosanmaktan korkacagina o ruh hastasiyla evli kalmaktan kork bi de gebe kalirsan çocuğa da yazık edersin
00 Yorumla
+1 yılBen 6. Ayımda ayrılma kararı aldım. Pişman değilim.
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldınız mı
Soran+1 yılSebebi neydi
- +1 yıl
Öfke kontrolü yoktu
Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Ee zorla mı evlendin bilmiyor muydun davranışlarını
01 Yorumla
Soran+1 yılGizledi kendini oynadı bana
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat bu kadar değil. Boşan ve çalışmaya başla. Ondan çok daha iyisini bulursun. Uygulamaları indir birleriyle konuş. İşi güvü yerinde tatlı davranan yumuşak huylu bi erkek bul evlen. boş ver çekme kimseyi.
00 Yorumla
+1 yıldirek bosan... utanicak hicbisey yok bireysin seeen bireeeey
06 Yorumla
Soran+1 yılÖylede dul olmak beni korkutuyor
- +1 yıl
dinlemek istiyorum korkularini kaygilarini cocuk yok sonucta..
Soran+1 yılÇok büyük benim haystım kaygım derdim çok şu yaşta
- +1 yıl
anlatmak ister misin
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEkledim
Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Boşanmak utanılacak bir durum değil ki söz konusu bile olamaz. Sana ve ailene saygısı olmayan biriyle aynı evi paylaşman asıl ayıp. Umarım bir yolunu bulursun da kurtulursun…
00 Yorumla
+1 yılneden ayıp olsun eşin hangi konuda yetersiz sekste mi ilgi de mi maddiyatta mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır... aklını kullanmanı tavsiye ediyoree...🥱😴
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. anlaşamıyorsan ayrılmalısın boşanmak ayıp falanda değil
00 Yorumla
+1 yılayıp degıl nıye ayıp olsun.. anlasamıyorsan bosanacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılayıp neden olsun ki karar vermek bence önemli değils çekilmez hayat
00 Yorumla
+1 yılevlenmek ayıp mı? hayır o zaman anlaşamadığın zaman boşanmakta ayıp değil
00 YorumlaKadın sığınma evine git uzaklaştırma aldır koruma altında ol
Kadesi kullan00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak ayıp değil. Aksine böyle bir ilişkiyi sürdürmek kendine kötülük yapmaktır.
00 Yorumla Bence hemen boşan ortada bir çocukta yok zararın neresinden dönersen kardır
00 Yorumlatabi ki de değil hele ki sağlıksız bir evlilikte çok doğal ve olması gerekendir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp değil normal bir şey eğer istemiyorsan boşan gitsin
00 Yorumla Merhaba evliliğin ilk zamanları alışma dönemi bu büyük bir saygısızlık evet ama bence otur adam akıllı konuş belki ikiniz gidip bir aile terapistinden destek alabilirsiniz. Yuva yapmak da yıkmak da kolay olmasın iyi düşün lütfen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılboşan altınlarını, düğünden sonra ki herşeyin yarısını al hemen
07 Yorumla
Soran+1 yılAltınlad bende de ev araba kayınbabamın üstüne alamam ki
Soran+1 yılPlanlı her şey yani boşanırsa oğulları hak talep etmesin diye
- +1 yıl
düğünden sonra mı aldınız, ayrıca ödemeleri kim yaptı dekontlarda kimin adı yazıyor?
Soran+1 yılDüğünden önce eşim aldı dekont kredi borcu eşim ödüyor hala ama tapusu kayınbabamda
- +1 yıl
eşin ödüyorsa alabilirsin yarısını ;)
Soran+1 yılAvukat ile mi kendim halledebilir miyim
- +1 yıl
sen halledemezsin avukat tutman şart bu tür davada
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendisi babanın evine git diyorsa sen neden utanıyorsun gönlünü almaya çalışması gerekirken… umarım hatasını anlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Neden utanıyorsun ki bu senin en doğal hakkın
Kaç yaşındasın
Çalışıyor musun00 YorumlaBoşanmak neden ayıp olsun ilk boşanan insan sensin sanki boşan kendine bak bi kuaföre git işe gir kendi paranı kazanmaya başla özgüvenin tazelenecektir. Sonra sana bakıp güçlü bi kadın gördüğünde pişman olacaktır sakın affetme.
00 Yorumla
+1 yılBabanìn evine git ama fazla kalma. Yuvanı koru hatalarınìzi konuşun
00 YorumlaAranız da sevgi ve saygı kalmamış daha büyük ölümsüzlük ya da şiddet olmadan adım atmak gerekir
00 YorumlaUtanacak bir durum yok her şey olabilir sana bişey sormak istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSor
+1 yılBencede boşan zaten cantayi yere atti he erkek mi ya bu
00 YorumlaNiye ayıp olsun ki? İstemiyorsan boşan işte hayatın devam eder)) boşan kııııııııızzzz
00 Yorumla
+1 yılsenınn kendı ayaklarının ustunde durma sansın var mı
00 Yorumla
+1 yıl1 dakika bile bekleme o nu boşamak için
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum da bakalım bi engelliyim zaten her yerden sanki suçlu hatalı benim
Soran+1 yılBabası hasta diye çok üstüme geliyor ben elimden geldiğince destek veriyorum ğzğlme hastalık senin babanda olsa naparsın diyor düşmanım ben sanki ona
- +1 yıl
Konuşmak dertlesmek istermisin. İçini dök rahatlarsın. İyi bir dinleyiciyimdir
Soran+1 yılOlur tamam
- +1 yıl
Beklerim
Gizli Üye(36-45)+1 yılailenle gorus durumu anlat ve ayril.. saygisi olmayanin sevgisi zatrn yoktur
04 Yorumla
Soran+1 yılAileme anlattım biz zaten sürekli boşanma eşiğinden dönüyoruz ayrıl barış aileler kavga ediyor ben kurcalıyorum sürekli boşanmamak için
Cevap sahibi+1 yılkarar ver ama
Soran+1 yılKararsısım işte ne yapım adliyeye gidip davamı açayaımmı
Cevap sahibi+1 yılkarar ver ne yapacagina ikide bir karar degistirirsen olmaz
+1 yılhayır gayet olması gereken mutsuzluk varsa
011 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşında dul olmak beni korkutuyor
- +1 yıl
bence bazı yasanmamıslarıda yasıyarak hayatını ıdame ettırebılırsın
- +1 yıl
buyuk bır ıldemısın kucuk mu
Soran+1 yılBüyük ilin ilçesindeyimm
- +1 yıl
Peki ayrıldıktan sonra hayat tarzında degısıklık oldu mu
Soran+1 yılAyrılmadık yeni evliyim evlendiğim gündem beri zehir etti hayatı şiddet argo kelime dayak hakaret
- +1 yıl
peki aldattın mı hıc onu
Soran+1 yılHayır tabiki asla görücü usülü bu mezun oldum üni'den evlendim
Soran+1 yılDetay derken anlamadım
Soran+1 yılSana istek attım
Soran+1 yılOradan yaSana ne demek
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle anlaşamıyorum, boşanmak istediğim için utanıyorum. Boşanmak ayıp mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler