Eşimden boşanıyorum sinirliyim üzgünüm?

3 senelik evliliğimde haklı haksız dinlemeden eşim sürekli beni elestırdı mesleğim var ısım var 26 yasında genc barıyım çocuğumuz yok sürekli çalıştım zaten hiç evde durmadım kendıme ben baktım eşim maddi yönde cimri bana harcama yapmayı sevmez harcadığında kavga çıkaran bir adamdı hal böyleyken artık çekmeme kararı aldım 2 ay önce dava actım salya sümük ağlayarak beni arayan eşime inanıp barıştım ev sahibiyle sorunlarımız vardı evimi tası dedim taşıdı evi zar zor barışmışken eşimle ailem babam ve anneme küfür ettiği için babam bana kapısını açtığı acın eşim babama bileniyordu ve küfür ediyordu onlar bile istemezken zor ikna ettim ve herseye toparlayıp barıştım sadece 1 bucuk ay dayanabıldım artık para konsuudan kavga eden eşim (taksıcı bu arada) için ben herseyi sineye çekmişken telefonumda müşterimden gelen mesaj vardı mesajda müşterim bana asılmış bende yazma bana rahatsız oluyorum dedim ve uyudum eşim bunu görmüş eşim çok sinirli iftiraya meyilli ve asla anlayışlı değil bipolar hastası görünce mesajı beni dövdü babamın evine götürdü aldattı diye babam mesajı görünce ne diyorsun lan sen kıza bi iftira atmadığın kaldı lan senin diye bağırdı kovdu eşimde gitti ertesi gün bana ben yanlış anladım gel dedi tabi dönmedim çok zoruma gitti namusuma laf etmesi babası babamı arayıp kızını salma salarsın g*vtsın demiş babamda sınırlanıp küfürleşmişler senın oğlunda bipolar hastası askere gitmemiş size kız verende suç demiş kavga ettiler neyse eşim beni 2 gündür sıkıltırıypr tehdit edıyor avukat tut benden bir şey isteme ve boşan diyor tamam dedim tuttum tekrar davayı actım çarşamba anlaşacakmış ama öyle biri ki sürekli yazan arayan tacız eden heryerden engelledim tek düşüncem su beni haksız yere bu duruma düşürdü namusuma asla laf getirmeyecegımı bilirler ailesi ve eşim bana bunları yaptıkları için pişman olur mu ya da evlense karısına Boyle mı davranır tekrar ve ben dul kalmış oluyorum eşime göre kimse almaz mı 1.56 boyunda 50 kilo sarışın bi kızım yaşım 26 cocuk yok mesleğim var

Eşimden boşanıyorum sinirliyim üzgünüm?