Şimdi ben bu FPS oyunu oynuyorum valorant ve orada kendi bilgilerimi kimseye asla vermiyorum yaşımı sorana 21 diyip adımı sorana salla bı isim söyleyip geçiyorum !!
Bi gün valorant oynarken tanıştık bi kız oyun arkadaşıyla birlikte girmişlerdi oyuna oyun bitince oyundan eklediler beni tanıştık gerçek bilgilerimi vermedim hani oyun oynar geçeriz diye düşündüm öyle olmadı çok iyi anlaştık ikisiyle de discord'dan ekledik birbirimizi sürekli beraber oynamaya başladık kızın adı Zümra erkek olan Mertcan biz mertcanla baya iyi anlaşmaya başladık ve ikiside çok iyi insanlar şimdi utanıyorum kendimide açıklayamiyorum kaldım öyle bi anda hayatımdan pat diye silsem çok iyi insanlar naapicagimi sasirdim kaldım sonra işler kontrolden iyice çıktı mertcanla bizim yaşadığımız yer arasında çok bi mesafe yok ve gerçekten ruh ikizim gibi bi insanla bu kadar iyi anlaşabilirsin biz sevgili olduk 1 buçuk aydır sevgiliyim neredeyse Mertcan yazılımıla biraz içli dışlı bi çocuk istese beni araştırsa yaşımı her şeyimi öğrenebilir beni öyle saniyo beni bı çok arkadaşıyla tanıştırdı onlarda o şekilde biliyo kendisi 21 yaşında benide 21 saniyo ben 18 yaşındayım hatta bi ara o kadar kötü hissettim ki geçen haftalarda bişeyi bahane edip ayrıldım ama bütün günü hatta 25 saat birlikte geçiyoruz nerdeyse o kadar alışmışız ki birbimize bi türlü ayrı kalamadik yazdı bana biraz konuştuk cesaret edemedim söylemeye eskiden nasilsak hala öyle davraniyoduk birbirimize ama bi kalıba koymuyalim arkadaş kalalım dedim çok üzülmüş çünki kıyamadım bende duramadim onsuz boş geldi o iki gün bana sonra biz bi anda gene sevgili olduk şu an kendimi o kadar rahatsız hissediyorum ki ben nasıl acikliycam kendimi korkuyorum beni bırakabilir ama bidaha güvenmez artı utanıyorum onada arkadaşlarınada rezil olucam gerçekten naapicam bilmiyorum böyle olucağını bilsem herşeyi olduğu gibi anlatırdım iki oyun oynayıp geçicez diye düşündüm gerçekten naapıcam ben boka battım şu an
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer