Sevgilime yalan söyledim ne yapmalıyım?

biz connected ta tanıştık başlarda hakkımda bazı yalanlar söyledim ama cinsel konularla ilgili değil okulum ailem ile ilgili. 4 gün konuştuktan sonra numara alışverişi oldu 1 hafta boyunca görüntülü konuştuk birbirimizi aradık bağlandım hatta aşık oldum çünkü gerçekten benim diğer yarımdı. ama artık mantığımı devreye sokup ona gerçekleri söylemem gerekti ve cuma günü görüntülü konuşurken ona benim sana söylediğim bazı şeyler doğru değil ama nedenleri sorma dedim okulum ve yaşadığım hayatla ilgili sana söylediklerimin bazıları doğru değil dedim biraz durdu düşündü ve benim yalana affım yoktur kapatalım mı telefonu dedi bende peki dedi kapattık aradan 1 saat geçti ben mesaj attım güzel şeyler yazdım özür diledim kendine iyi bak dedim görüldü attı bende aradım konuşmak istemiyorum diye mesaj attı bende önemli sadece 5 dakika dedim ve aradı beni hiç mi oluru yok diye sordum o da yok dedi bir düşünsen dedim düşünsemde bişey değişmez dedi kapattık telefonu tekrar. çok pişmanım geri gelmesini istiyorum. ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Sevgilime yalan söyledim ne yapmalıyım?