Sevgilime çok büyük yalan söyledim ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba sabahın 6 sı ben birazdan işe gideceğim ve uyuyamıyorum psikolojim bozuldu iyice benim 2 yıldır bi ilişkin var ve çok mutluyum çok aşığımm oda beni çok seviyor askerde şu an gelince evlenmeyi düşünüyoruz ama ben ona çok saçma sapa ergence bi yalan söyledim ilişkinin en başlarında asla ciddi bi ilişki insani değildim onunla 1 ayı geçmez ayrılırım diye planlıyordum asla ciddiye almadım onu ve canım bi yalan söyledim yazarken bile utanıyorum kendimden onunla tanışmadan önce lens takmaya başlamıştım ve herkes gözlerin lens mi diye soruyordu evet diyince nereden aldın falan diye sormaya başlıyorlardı bende çok sıkılmıştım artık bu sorulardan lens değil demeye başladım sonra şu an ki sevgilime de aynısını söyledim ve asla gerçeğini söyleyemedim yalandan nefret ediyor korktuğum için asla gerçeği söyleyemedim geçen gün cesaretimi topladım söyleyecektim eğer bana bi yalan söylediysen aradan uzun zaman geçtiyse şakım söyleme ve kendisi askerde su an ailesiyle bile tanıştım ama bu yalan beni öldürüyor artık lütfen bana akıl verin yalvarıyorum yoksa kafayı yicem …
Sevgilime çok büyük yalan söyledim ne yapmalıyım?