Sevgilimin yalan söylediğini hissediyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar, öncelikle şunu söylemeliyimki bu güvensizlik değil hissediyorum ve doğru çıkıyorda hani doğrusunu bulup çıkarıyorum sonrasında yalan söylediği için pişman olduğunu söylüyor yani bana yalan söylüyor gibi geldiği her şeyin üstüne gitmiyorum ama üstüne gittiklerimin birazcık irdelediklerimin hepsi yalan çıkıyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim üstelik 3 yıllık ilişkim sıkmıyorum bişey yapmıyorum okullarımız deseniz ayrı yani neden böyle yapıyor soruyorum en son daha yeni şu an ben bu soruyu sormadan önce bir olay yaşandı aramızda işte sen çok anlayışlısın benim sana yalan söylememe bile gerek yokmuş seni çok seviyorum falan dedi hatasını anladıysa gerçekten çok mutlu olurum ama sizce bu durumda bir alışmışlık var mı? Sanki kız arkadaşım o nasıl olsa bana çok bağlı ne yapsam affediyor kafasına girmiş gibi geldi bana. Gerçekten çok garip çok seviyorum çok aşığım ama kafayı yemek üzereyim Allah nasıl sınıyor bizi insan hiç sevdiğine yalan söyler mi? Kusura bakmayın duygusallığımı olabildiğince katmamaya çalıştım tavsiyeleri olan varsa dinliyorum, okuduğunuz için teşekkürler.
Sevgilimin yalan söylediğini hissediyorum ne yapmalıyım?