Sevgilim abla dediği kıza sarılıyor öpüyor ne yapmaliyim açıklamayı okuyun lütfen?

Arkadaslar biz 1 aydır beraberiz ve mesafe iliskisi yasiyoruz. mesafe iliskisi derken 1 hafta kadar tanıştık sonra ben memlekete döndüm ve yazismaya devam ettik o şekilde yürütüyoruz. yani çocuk kendini tanıttığı gibiyse eğer gerçekten oldukça iyi biri. Bunun 4 aydır (benden önce) tanıştığı bir kız var. bu arada çocuk 18 kız 21. gelip bana cahil misin ya felan demeyin. herneyse. bu kıza abla diyo, askim diyo, canım diyo, balım diyo bilmem ne ben bunları dün öğrendim. yani konu açıldı ve söyledi. instagramda story atiyorlar bas basa, kızın eli çocuğun çenesinde felan tarzında fotoğraflar.. kızı öpüormuş da aynı zamnda işte buluşunca vedalasinca vs.. ben dün tavrımı koydum rahatsız olduğumu açık ve net bir şekilde belirttim. çok sinirlendi saçmalama vs dedi. daha senle sevgili bile değiliz hayatıma karisiyosun, kıza karisiyosun bişe demiyorum sana ve mesafe koymamı istiyosun vs diye başladı. İlk dedi tamam koyarım mesafe ama sen kardeşinle dahi konusmayacaksin kabulsen okey. bir ** dedim. sonra tartıştık inads bindirdi. rahatsizsan rahatsizsin eyw ama elimden gelen bişe yok bu konuda sana yardımcı olamam dedi. ya tamam abla-kardes gibi olsalar da ÖPMESİ GEREKMEZ. Ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum diye düzgünce dile getiriyorum. ki kimse hoslanmaz ben sevdiğimi paylsmayi sevmiyorum. ne yapicam ben yani kısaca gelmiş diyo 1 aylık sen için mesafe koymam kızla aramıza. ne dicem söyleyin lütfen?

Güncellemeler
+1 yıl
ne yapmalıyım bekliyorum tavsiyelerinizi?
Güncellemeler
+1 yıl
yani ben beni öpmesine bile karşı bir insanım. daha beni bile öpmemiş yani bilmiyorum ya tutturmuş abla abla.
Sevgilim abla dediği kıza sarılıyor öpüyor ne yapmaliyim açıklamayı okuyun lütfen?