İftar yaptık üçümüz, sonra sevgilimi eve bıraktım, sonra bu kızı eve bırakacaktım. Arabada beni dudağımdan öpüp gitti. Sonra hiç konuşmadık, sevgilime de anlatmadım.
3 ay
İftar yaptık üçümüz, sonra sevgilimi eve bıraktım, sonra bu kızı eve bırakacaktım. Arabada beni dudağımdan öpüp gitti. Sonra hiç konuşmadık, sevgilime de anlatmadım.
lan mal mısın git seni öpen kaşarı engelle kız arkadaşına da söyle söylemez o kıza yüz verirsen sende aldatılmaya hazır ol git açık ilişki yaşa mk, bir gün sende aynısını yaşarsın birde yine kaybedden sen olursun karman kirlenir olan sanki kız arkadaşına olur sanıyorsun asıl senle o kaşara olur sende kız seni öperken elin armut falan mı topluyordu tepki verseydin bari kızı da sevmiyorsan git ayrıl en azından çevresinde ne yılanlar var kız bilsin
Bu durum bayağı kafanı kurcalamış belli ki… Şu an içindeki suçluluk ve kafa karışıklığı çok normal 🤍 Ama önemli olan şu: sen buna karşılık verdin mi vermedin mi? Eğer istemeden olduysa ve sen net bir tavır koyduysan, sevgiline dürüst olmak uzun vadede içini rahatlatır. Çünkü bir gün başka yerden duyarsa güven daha çok sarsılır. O kızla da sınırı net çizmen şart 🚩 Sence bu yükle devam edebilir misin?
Cevap
2Cevap
Anlatma devam. O daha iyidir belki bunu aradan çıkarır onla devam edersiniz.
Üçlü olsun güçlü olsun. Aklımda grup seks senaryoları dönüyor
Grubu boş ver la. Kız daha iyi ise arkadaşına rağmen yapıyorsa bunu sana seni daha fazla seviyordur. Seven daha iyidir mutlu eder sevdiğinden.
Zarf atmış sana ver odunu
Üçlü olsun güçlü olsun. Aklımda grup seks senaryoları dönüyor
Ben olsam ikiside dayarımm
Karaktersiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?