Yakın arkadaşımla öpüştüm ne yapacağım şimdi?

1,5 yıldır yakın arkadaşımı seviyorum bunu biliyordu ama asla bu konu hakkında konuşmadık. Konuşamadım. Ben hoşlandığım vakit flörtü yoktu ama o zaman sadece merhaba merhabaydık tesadüf eseri doğum günü partisinide karşılaştık o zaman beğenmiyordum ama zamanla hoşlandım ve şu an seviyorum. Şans eseri de okullar aynı oldu. Yakın arkadaş olmak zorunda kaldım çünkü okul başladığı zaman sevgilisi oldu. Kısacası böyle bir hikaye. Kıza tam yazacakken flörtü olduğunu öğrendim. Eski sevgilisi 1,5 ay önce ayrıldılar. Sevgilisini açık konuşayım severdim o da beni severdi. Hiç konuşmadık, tanışmadık ama severdi defneden biliyorum. Çok anlatırdı bana eski sevgilisini. Ben içten içe ölürdüm. Asıl konuya geleyim. Geçen hafta kıza gittim film izlemeye. İzledik yemek filan yaptık sonra kızın en yakın erkek arkadaşı olduğum için yakınız yani uzandık biraz sonra espri filan yaptı bana fena şekilde gülmeye başladık. Gözlerimizden yaşlar geldi sonra durduk gözlerimizin içine baktık 10 sn filan sonra ben hızımı alamayıp öptüm. 10-15sn öpüştük. Benim heyecandan midem bulandı tuvalete gitmek zorunda kaldım. Çıktığımda biraz sessiz kaldık. Konu hakkında konuşmadık. Sonra eskisi gibi değil de bir tık birbirimize soğuktuk. Soğuktan kastım Gerilmiştik. Yarım saat sonra da ayrıldım. Eskisi gibiyiz konuşuyoruz snapten fotolaşıyoruz. Askım, canım cicim hala var. Ama ben o öpücüğü unutamıyorum

Yakın arkadaşımla öpüştüm ne yapacağım şimdi?