En yakın arkadaşımla öpüştüm ne yapmalıyım?

Kardeşim dediğim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen her an beraber olduğum aynı evde yaşadığım en yakın kız arkadaşım bugün ben uykudan uyanırken geldi yanıma yattı falan işte sarıldık sonra boynumu emdi ben bi şok oldum ama biraz da uykunun etkisindeyim hala bi çekildim 2. ye tekrar yaptı bu sefer dayanamadım saldım işte yaklaşık bir dakika falan öyle durduk sonra bitti öyle sarılıp yatmaya devam ettik 5 dk boyunca sonra bitti kalktık kız boynuma baktı morarmış mı diye sanırım sonra ben kalktım yan taraftaki diğer koltuğa yattım uyudum o da gitti. Uyanınca kapıyı açtım direk geldi tekrar boynuma baktı sonra gerçekten oldu mu böyle bişey yoksa rüya mıydı dedi. Ben ne diyeceğimi şaşırdım çünkü bende yarım yamalak hatırlıyordum sonra o da sorunca hasstr olmuş dedim içimden. Kıza da oldu dedim merak etme iz yok dedim güldüm. Bidaha konu açılmadı hiçbirşey olmamış gibi davranıyoruz şu an.(Bu arada biz normalde de bazen öyle beraber yatıyoruz sarılıyoruz yanaktan falan öpüyoruz yani samimiyetimiz böyle)
En yakın arkadaşımla öpüştüm ne yapmalıyım?