Yakın arkadaşımla öpüştük nasıl davranmalıyım?

Beni akşam yemeğine çağırdı beraber alışveriş yaptık yemek hazırladık dans ettik sonra bir anda öpüştük ve ben paniğe kapıldım ona sarıldım o da bana sarıldı. Gece mesaj attı ertesi gün konuşmak için gittim yanına sonra bir daha öpüştük yemek yedik, kavga ettik sarıldık beraber uyuduk. İkimizinde deli gibi çarpıntısı vardı. Sonra konuştuğumuzda bana sevgili olmamızın imkansız olduğunu söyledi falan. Sonra birkaç kere mesaj attı beni başka biriyle görünce kudurdu. 2 ay sonra dün ilk defa arkadaş ortamında bir araya geldik başta ikimizde çok gerildik. Sonra herkese sarıldı bana da sarıldı. Sürekli bana laf atıp benimle uğraşmaya başladı. Ben hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum ben böyle davrandıkça o da sürekli bana laf sokuyor. Yolda sarıldı ki normalde arkadaşken de sarılırdı naber falan dedi bende sanki ona kızgın değilmişim hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ettim. Sürekli diğer arkadaşlarımızın yanında biz Esrayla aslında konuşmuyoruz diyip duruyor sürekli. Bana o akşamı hatırlatan sözler ima ediyor. Ben istiyorum ki köpek gibi pişman olsun bana aşık olsun o dediği lafları yutsun. Sizce takındığım tavırda devam mı edeyim yüz yüze geldiğimizde? Hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etsem konu önemsizmiş gibi davransam mı? Çünkü bana kendisi dedi öyle davranırım diye dün davranamayan da oydu. Napayım?

Yakın arkadaşımla öpüştük nasıl davranmalıyım?