Ablamı öpmem anormal mi?

18 yaşındayım ablam ise 21. Diğer kardeşlerin aksine küçüklükten beri ablamla çok iyi anlaşırız. Aramızdaki sevgi bağını anlatmaya kelimeler yetmez. O benim bu hayattaki ilk arkadaşım, can yoldaşım.

Beraber bir sohbete başladık mı şakalaşmalar, eğlenceli anlar derken farkında olmadan saatleri bile geçirmişliğimiz oluyo. Küçüklükten beri de bana çok iyi ablalık yaptı. 4-5 yıl öncesine kadar o beni koruyup kollarken şimdi ise benim erkek oluşumdan dolayı aramızdaki olgunluk ve fiziksel fark eşitlendiği için artık bu rolü ben üstlendim. Aramızda böyle tatlı bir kardeş ilişkisi var yani 😅 Şimdi olaya geliyim

Üç gün önce ablam dışarıdan geldi ve gelirken markete uğramış. Eve geldiğinde ben salonda ayaktaydım. Kendisine bi çikolata alırken bi tane de bana almış. Çikolatayı bana verince nedense daha önce hiç yapmadığım bişey yapasım geldi. Ablamı omzundan biraz kendime doğru çekip yanağından öptüm. Şok oldu. 7-8 saniye yarı şaşkın yarı sinirli yarı ağlamaklı bana baktı. Yavaşça işaret parmağını tehditkâr bi şekilde havaya kaldırdı ve "sakın bi daha böyle bişey yapma. haddini bil!" dedi ve odasına gitti. Üç gündür benimle konuşmuyor ve mesafeli davranıyor.

Çoğunuzun yaşı benden daha büyük olduğu için sizin olgun fikirlerinize önem göstericem bu yüzden bunu paylaşmak istedim. Sizce yaptığım şey anormal mi, ne düşünüyorsunuz

Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme notu 1 : Şimdi düşündüm de 7-8 saniye azmış. En az 15 saniye kadar baktı o şekilde.
Güncelleme notu 2 : Cinsel Yaşam kategorisini sistem kendi seçti ben değil. Siz onu Aile&Toplum olarak düşünün.
Ablamı öpmem anormal mi?