Ya evlerindeydim yanımda öpüşüyolar deli gibi.
Yengem de hem güzel hem çok iyi anlaşıyolar aman nazar değmesin ama çok kıskanıyorum normal mi bu.
Yengem de hem güzel hem çok iyi anlaşıyolar aman nazar değmesin ama çok kıskanıyorum normal mi bu.
Oha lan!!! Biz babamızın karşısında bacak bacak üstüne atamazdık yeni nesil bacak omza bile yapıyor!
Şaka bir yana...
Babanla konuş abini çeksin karşısına nasihat vaabında konuyu oraya getirerek ayarı versin. Yaptığı çok ayıp. Böyle şeyler 4 duvar arasında olur.
Hem ayrıca erkek adam eşini, sevgilisini vs. habire şap şup öpmez. Habire seni seviyorum demez. Bunları yaparsa bir değeri kalmaz.
Bu da doğru
sendeki kısmanma değil yokluğundan yakınmadır muhtemelen ama yanında neden bunu yaparlarki ayıp diye bişey var. bunlar swing vb işler yok eminmisin senide almasınlar aralarına çok tiksinç bu yaa
Yok ya
Ya ben de ablam ve eniştem de var o sorun kıskanmak değilde ben çok çekiniyorum başka bir odaya gitmek aklıma gelmemişti artık öyle yaparım ama çok fazla rahatsız oluyorum o esnada başka şeylerle ilgileniyorum bakmamaya çalışıyorum ama bence çok ayıp onlar çok rahat karşılıyor anlamıyorum bieaz ablamdanda kaynaklanıyor olabilir çünkü çok rahat hareket ediyor
Normal olmayan mall abin ve yengen senin yaninda nasil opusuyor mahremiyet denen sizin evde yok mu yazik ya yengene gozun kalsa suclusu abin.
Valla doğru.
Son cümlen çok doğru yani. Yengemde gözüm kalıyor ister istemez
Artık arzulamaya başladım. Umarım hevesim geçer
Yeğenim olmuyor kısırlar
Cevap
8Cevap
Bence yanında deli gibi öpüşmeleri normal değil. Hafif öpebilir de yiyişmemeli yani :D: P
Valla yiyişiyorlar :/
Senin yanında öpüşüyorlarsa herhalde sana mesaj veriyor olabilirler
Yani mesaj olarak sende sevgili bul evlen demeye getiriyor olabilirler
Onun dışında öylesine öpüşüyorlarsa yanında ayıp ediyorlar, bari başka yerde öpüşsünler
sen fazla takılma onları yanlız bırak işin bitince az otur çık hemen
Peki
Nasıl bir aile yapınız var anlamadımki bu rahatlık nerden geliyo hayırdır
Yahu olamaz mı
Mezhebi dar olanlarida cok gorduk. Bagnaz cahil seni ya
abinin öpüşmesi ne kadar anormal olsa da senin bunu kıskanmak daha büyük saçmalık. g*vat mısın l*n sen?
senin kıskanman normal bence. okulda arkadaşların da birileriyle öpüşse kıskanırsın
Aynen
Abinle yengen yaninda deli gibi opusuyor? ilginc
Malesef. İkisi de özgğr tipler
Darısı seninde başına
Umarım
Evlenince olur canını sıkma
abin işin bokunu çıkarmıştır denilebilir.
Normal değil, opusmeleri yani.
Kıskanmam normal mi
Kız mısın erkek mi? ona göre cevap değişir.
Gözükmüyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar