Evet, ederim
Hayır, etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim ona karşı ilgim yoksa bunu ona açık açık söylerim. Benimle olduğu sürece sevgili olmak için ümitlenmeyecekse arkadaşlığımıza devam edebiliriz ama o benim en ufak bir samimi davranışımda bile ümitlenmeye başlarsa bu onun açısından kötü olur Ona boşa ümit vermek istemem Bunu ona söylerim ona göre arkadaşlığımıza devam ederiz veya etmeyiz
Evet ederdim çünkü bana aşık olması bir şeyi değiştirmezdi genel olarak ben arkadaş olarak görmeye duygularımın olmadığını söylerdim tabi ki de benim de duygularım varsa karşılıklı çekim olduysa sevgili olabiliriz. ama bunların dışında arkadaş olarak görüyorsam arkadaş olmaya devam ederdim. çünkü arkadaşlığımı sırf bu yüzden bitirmezdim zaten kendisi daha çok üzülürdü ama kendisi ya arkadaş ya da sevgili olalım derse o zaman da kararımın net olduğunu tekrar söylerdim
En yakın arkadaşıma karşı duygularımı gözden geçiririm eğer duygularına karşılık verebiliyorsam ilişki kurarım olursa olur olmazsa ikimizin de aklında soru işareti kalmadan yolları ayırırız. Diğer türlü ona sevdası bana da onun sevdasına karşılık verememek ağır gelir
En yakın arkadaşımın bana aşık olması pek mümkün değil onun ilgi alanı dışındayım ahsjs. Diyelim ki oldu, asla devam edemem konuşmamı sonlandırırım ya da çok nadir konuşurum
Cevap
22Cevap
Ay etmem ya sonra sevgilini flörtünü falan anlatınca aşırı kıskanıyorlar hemen kötüleme politikasına giriyorlar :D
Pek bir arttu bu arkadaş aşk soruların bakıyorum neyse etmem tabi
Bunu dile getirir ise arkadaşlığımızı sonlandırırım..
Hayır arkadaşlığımızı son veririm.
Genelde reddedilen kişi sevmeye devam ettiği için senin sevgini kazanmak isteyecektir. Eğer istemiyorsan en azından belli bir süre uzak durmakta fayda var. Çünkü zamanla o hissi geçer ama arkadaşlık sürerse ve senin hislerin değişmez ise karşı taraf üzülür.
Hayır, etmem. Ayrıca üzülürüm böyle bir şey olsun istemem.
Bu arada Netflix ten önerebileceğiniz korku filmi var mı?
Evet onu izlemistim. baya güzeldi.
Karşı cins arkadaşım yok. En yakın arkadaşım da "annemin doğurmadığı kardeşimdir" Samimiyetinden şüphe etmediğim, içini dışını bildiğim en yakın arkadaşım da böyle bir midesizliğe girişmez zaten 😇
Kabul etmezdim, sonuçta onu arkadaş olarak seçmişsem ona karşı olan duygularımda stabil ilerler. Onun duyguları var ve bana açılmışsa da gerekli açıklamayı yapar arkadaşlığımıza da ikimiz için son verirdim.
Hayır, bunu söylediği an zaten bağımız benim için biter. İnsanın hislerini görmezden gelemeyeceğini ve benim açımdan durumun ilişkiye dönme ihtimalinin sıfır olduğunu bilirim. İki taraf için de görüşmemek en iyisi olur.
En çok başıma gelen şeylerden biri. Medeni bir yapım var. Biri beni sevmiş diye, kalkıp onu suçlayıp arkadaşlığımı sonlandırmak ne kadar doğru? Arkadaşlık devam eder pancar mesafeli yaklaşılır. 🧐
*Ancak mesafeli yaklaşılır. 🍁
Hayır etmem aşkına karsılık veririm sevgilisi olurum 🤣 şaka şaka önce bi sorgularım hem kendimi hem onu güven ve mazi varsa aşka dönüşebilir zamanla hislerim.
yaşadım bunu bir kaç kere bir tanesi çocukluk kankamdı hatta , her neyse bir tanesi ile de arkadaş kalmak istedim o kalmadı kalamıyorum dedi öyle bitti arkadaşlığımız
Evet ettim ben... Gel zaman git zaman ben de aşık oldum. Sonra da evlendik.
Eşimle kankayız aynı zamanda... 🤣 İyi oluyor beee... Dedikodu yapmak çok keyifli
Etmem, b. ka sarıyor. Hayatına biri girse kendi kendine kıskanıyor triplere giriyor dakka başı bebe mi avutucaz 🤔 Birine ilgim yok diye eziyet mi çekeyim uğraşamam.
Bana hisleri oldugu icin onu suclayamam.. arkadasligimi korurum.. gerekirse tedavi ettiririm.. Onu tatile yollarim gezip tozmasi icin.
Benim ona karşı bir ilgim yok ise bunu söylerim arkadaşlığı keserim. Çünkü istemeden arkadaş olmak bile umut vermek olur.
Bir laf duydum, kimden duyduğum bana kalsın şimdi. Koltuğa da oturuyorsun, klozete de. Ama koltuğa klozet muamelesi yaparsan s*çarsın
En yakın erkek arkadaşım benden hoşlandığını söylemişti aslında bu konuyu açık açık konuştuk. Sonra sevgili olup ayrılırsak tekrar arkadaş olmak istemiyecegimiz ihtimalini düşündük ve caz geçtik ondan sonra da sevgili yaptı zaten bshshanaj
Başıma geldı ve engelledım. 3 yıl oldu gordugum zaman bile selam vermıyor , almıyorum.
Yerini bilemeyen insan ötede oynasın
Ben arkadaş olarak devam etsem de onun edemeyeceğini bilirim. Aşk duygusunun olduğu yerde itilmeye başlıyorum zaten. Kısaca devam etmem.
Açıkçası aramızda bir ilişki olmayacaksa daha fazla zarar görmemesi için devam etmem zaten ilişki olursa da arkadaşlık devam etmez
Erkek arkadaşımlarımla böyle bir sorun bu zamana kadar yaşamadım ama bana gelipte hoşlandıklarını söyleselerdi kendisini arkadaşım olarak gördüğümü ve böyle birşeyin olmayacağını söylerdim açık açık
Kız arkadaşımsa evet sevgili olarak devam ederdik artık 😊
Hayır kafa dengiyse arkadaşlıktan öte olurdu bizimki
Kadınla erkek yakın arkadaş olamaz. Arkadaşlık yakın olursa yüzde 80 ihtimal hoslanti oluşur zaten
sevgili olurum
sonra hem arkadaşımı hem sevgilimi kaybederim
hep böyle oldu
Ona aşık değilsem devam etmem çünkü umut vermek olur
ederdim büyük ihtimal ile, nasıl olsa birbirimizi tanıyoruz
Hayır etmem.. Çünkü bu arkadaşlık rahatsız eder..
En yakın arkadaşlarım hep kız. Bir itiraf alırsam sıkıntı büyük yani. Görüşmem bir daha.
😃
Arkadaşlığı bitirdiğinin resmi açıklaması.. bilir bunu erkekler göze almıştır zaten
Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacağı için etmem. Edemem. Olmaz.
Başıma çok gelen bir olay maalesef. Ben devam ettirsemde karşı taraf bitiriyor
Hayranlık, beğeni okey, mevzu arkadaşça olması, enerjiyi bozacak bir nokta olursa sıkntı.
Etmedi bitti ondan sonra da daha ne konustk ne de görüştük öldü mü kaldı mı bilmiyrm
Hayır devam etmem arkadaşlığıma, böyle bir şey başıma gelmişti ben zarara uğramıştım resmen.
Bu onun için de benim için de zor olur. Yanı kalamam galiba
Hayır etmem, şayet edersem bi ikimiz için de eziyet olur.
Hayır etmem...
Hayır. O dostluk bozulur. Onun o hissini bilerek onla arkadaşlığa devam etmem.
Evet ederim ama yatmam öpüşmem belki yanaktan öperim öptürürüm.
Bizim arkadaslıktan öte gidemiyeceğimizi anlaması için devam ettirdim.
Bu da güzel bir düşünce empati yapınca...
Saygım sonsuz kararına ve görüşüne gerçekten
Hayatıma etki ederse arkadaşlığı bitiririm onun dışında kararı ona bırakırım.
Hoşlanmış olabilir o huyumu suyumu bilir bende onun
Duygularına saygı gösteririm bu yüzden bağımı koparmam
gerçekten çok zor olur bi taraftan en yakın arkadaşını kaybet istemiyosun bi tarafan o sana aşık
Evet ederim ama mesafeli olurum
devam ederim arkadaşlığa :)
Hayır istesen de olmuyor bence
Ederim. Eğlenceli olurdu😂
O arkadasımdan anında sogur ve uzaklaşırım
Edemez ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣
Hiç öyle bir arkadaşım olmadığı için bilmiyorum
Onu arkadasliga ikna ederim 😁
Hayır devam etmem zira yanlış olur
Devam ederim kıyamam ona 😪
Aşk olan yerde arkadaşlık olmaz
Tüm kapılar kapanır..