Birine aşıksınız ama o sizi arkadaşı olarak görüyor öyle kalmanızı istiyor kalabilir miydiniz? Kalmalı mıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılBu insanin kndini gözgöre göre atese atmasi bildigin. Bende yaşadım. Arkadaşıma aşık oldum. Hemde çok. Onlaolmaz onsuzda olmazdı benim için. Bn gitmeyi çok denedim ondan ama olmadı gidemedimoda izin vermiyodu ondan uzaklaşmama. obana sevdigi kizi anltirdi bnde dinlerdim teselli ederdim. ağlardı l*n o kız içinbn ise o o kız için ağlıo diye aglardim. Çok seviyoddum onu. Arkadaş olarak görmeye devam ettim. Hiç çaktırmadan. Sevdiğimi hiç söylemedim ona. benim çok canım yandı.1 senedir cektiğimi bir ben bide ALLAH Bilir. Ben bugune kadr hic bukadr aglamamistim. zamanla etkiledim onu bn. Bana açıldı teklif etti 5 defa hepsinede Hayır dedin ağlaya ağlaya. şu an peşimde köpek gibive bu sefer de bn istemiyorum. Çünkü yoruldum artık tükendim. Aklimda hep ayni soru ya seviosa o kızı yeniden. Yapamam. yapamadim. ve vazgectim sevdamdan. ondan hala kaciyorum. gordukce halacanım yanio benim . yasamayan anlamaz. Ve arkadaş olarak devam etmek gerçekten çok can yakıcı. cok zor. Böyle yaşanmaz. burada tecrübe konuşuyor.
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılKalmak zorunda değilsin ama kalıncada birşey değişmiyor. Düşünsene bunun sevgilisi olacak ve kıskanıp üzülen sen olacaksın. Açıkcası kendi kendini yıpratacaksın... bunu yapacağına tamamen unut yol yakınken dön derim :))
00 Yorumla
+1 yıl4 ay önce kuzenimin en yakın kız arkadaşı benden hoşlanmıştı zorlada olsa tanışmıştık kız içime pek sinmemişti beğenmemiştim ama hoş kızdı yinede güzel bir dille arkadaş kalalım dedim oda kabul etti ama bir kaç gün sonra kendimizi yatakda bulduk iyi düşün derim
01 Yorumla
ya hep ya hiç olay budur..
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
40Cevap
+1 yılBu riskli bir tercih yani arkadaş olarak kalıp onu daha sonra etkileme şansın var ama arkadaş olduğunuzu sandığı için daha sonra gelip sana hoşlandığı kişiyi anlatırsa o zaman da ayı bir sıkıntı ben kalmazdım heralde aşk acısı bu boru değil :)
01 YorumlaO istedi ben kaldım hatta şu an birisiylede çıkmak üzere ama çok takmiyorum sanırım fazlasıyla acı çekip tüm haklarimi kullandığım için yeterki benle konuşmayi kesmesin onla konuşmak beni mutlu etmeye yetiyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılSadece numara yapabilir seven insan ( herkes için geçerli bu ) hani sever ama arkadaşmış gibi davranır platonik hesabı
03 Yorumla- +1 yıl
Ya orası öyle de diğer turlu de yemiyor söylemek gerçi ben bir cesaret gösterip söyledim reddetti ama yine sevdim canın her turlu yanıyor yani farketmiyor hani seveni... , ... Severler hesabı
Ben gayette kalıyorum , onunla konusamamaktansa anlatıyorum ona olan askımı onunla dertleşıyorum.. konusamazsam daha kötu olurum
03 Yorumla
+1 yılEsra Eroldaki 80 yasindaki dede gibi sarilirken memesine dokunurum deermişim maksat mizah :D ya hep ya hiç taktiği mantikli. :)
00 Yorumla
+1 yılhepten uzak olmaktansa arkadas kalmak bir bakıma iyidir
01 Yorumla
+1 yılOna aşık oldugumu biliyorsa kalamam ama bilmiyorsa hepten kaybetmeyim diye kalirdim herhalde
15 Yorumla- +1 yıl
:( o fena olmuş iste
- +1 yıl
:( inşallah herşey gönlünce olur
+1 yılhiç aşık olmadım, yani sevgilim olmadı bu yaşıma kadar; ama böyle bir durum olsaydı aşık olduğum kişiyi gördükçe acı çekiceğim için arkadaş olarak kalamazdım diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl* derim öyle saçma birşey mi olur ben onu sevecem o bana arkadaş kalalım lütfen böyle olsun istiyorum diyecek oldu olacak tasma geçirsin köpek gibi gezdirsin yanında :)))) birde havlayım içimden geldi hav hav hav :))
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleyvallah hav hav hav ağızıma yapıştı bırakımıyorum birazdan kurt gibi uluyacam :))
Cevap sahibi+1 yılneyse bugün şunu yap demiyecem kimseye kor ver gitsin hav hav hav hav hav :))
Cevap sahibi+1 yılhav hav hav hav hav teşekkür hav hav :)
Cevap sahibi+1 yılhav hav hav hav hav hav duyguldım hav hav hav
Cevap sahibi+1 yılhav hav hav hav ben gidiyorum :))
Cevap sahibi+1 yılgörüşürüz hav hav hav :DDD
Memesini emdiğim/emeceğim kişi ile arkadaş mı olucaz. asdfg :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılaşıkken severken veremeyen bir insan arkadaşken mi bunu verecek...
00 Yorumla Aşık olduğunda dostluğun bitmiştir. Hiç bir şey eskisi gibi olamaz. Ama dost kalmak zorundaysan idare edilebilir belki ama eskisi gibi mümkün değil, hatırlayacağın duygular olabilir
00 YorumlaAsla. Arkadaştan sevgili olur ama sevgiliden arkadaş olmaz.
00 Yorumlakalma. sevgili olma ihtimaliniz artar. birini istiyosan kaybetmeyi goze almalisin
08 Yorumla
+1 yılBen sevdigini kolay cikartabilen biri degilim arkadas kalamam. Kaldigim sure gordukce duygularim one gecebilir
00 Yorumla
+1 yılKalmadım kalmamda. ama ben seni ar... Diye söze başlayan bir kızın ağzına yapıştırmışlığım da var ;)
01 YorumlaKalmak imkansız. Yaşanılanlar anılar göz önüne geldikce nasıl ona arkadaşım derim olmaz.
07 Yorumla
+1 yılAçıldım beni arkadaş olarak görüyor şu an arkadaşız devamı ne olur bilmiyorum risk budur deyip risk aldım
00 Yorumla
+1 yılşu an sevdiğim kızla öyleyiz ama unutmaya başladım ;)
14 Yorumla- +1 yıl
zor oluyo ama faceden falan hep sildim numarasını fotoğraflarını :/
- +1 yıl
sağol :(
aşk yok libido var. yani hormonlar rahat bırakmaz sizi.
00 Yorumla
+1 yılKaybetmemek için kalınır hiç yoktan iyidir mantığı
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. kalamazsın patlak verir. acı verir
00 Yorumla
+1 yılBasima geldi beceremedim bitti arkadasligimiz.
00 YorumlaKaldım kalıyorum kalınabilir.
02 YorumlaArkadaş kalmak = Yedek oyuncu
21 Yorumlahayır kalamam. Kalirsam acı çekerim
01 Yorumla
+1 yılDüşündüm de çok cıvık olurdu
00 Yorumla
+1 yılçok rahat kalırımda eski sevgili asla
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılyok ya müthiş bir acı o
01 Yorumla
+1 yılvalla ben kaldım arkadaş olarak
021 Yorumla- +1 yıl
canım çok yandı tabiki onun için ne kadar ağladım ben bilirim
- +1 yıl
çıkaramadım işte ama şu an o mutlu ya mutlu olduğunu biliyim yeter benm için
- +1 yıl
ben görmüyyorum artık ama onu zaten görmeyince iyi oluyorum
- +1 yıl
görmeyeceksin uzaklaşcaksın ondan hemen silp atamıyosun ki aşkını zaten yavaş yavaş oluyo
- +1 yıl
sen de böyle bir durum var heralde
- +1 yıl
aynen benm durumdaymışsın :(( offffffffffff offffffffffffffffffff
- +1 yıl
unuttum yaa beklemek faydalı değil aynı devam eder sana karşı
- +1 yıl
:(( yapcak bişi yok ben herütlü yolu denedim olmadı
- +1 yıl
evet :( daha iyi birine rastlarsın belkide seni çok sevecek birine
- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
neyse iyi geceler ben çıkıyorum konuşuruz yine inşallah
İmkanı yok kalamam arkadaş falan
00 YorumlaAşk diye bir şey yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Mecbursa kalacaksın , ya da işi bırak
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aşk sizin yaşadığınız mı mecnun yaşadığımı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş ayakları hikaye :D elvedaaa der giderim
00 Yorumla olmazki için acır hiç olmadığı daha iyidir
00 YorumlaBen kalmazdım.
05 Yorumla
+1 yılÇok zor
01 YorumlaKalamam ben.
01 Yorumla
+1 yılöyle bir hataya düşme dahada bağlanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet ama yavsamaları durduramassın :ss
00 Yorumla
+1 yılÇeker giderim
07 Yorumla- +1 yıl
Ben sehirden giderim olmadi bir yurtdisi yapar takilir 1 yil sonra gelirimde seni bilemem :)
- +1 yıl
İste biz buna ask diyoruz. Ama aci ceken sen oluyorsun.
- +1 yıl
Ben omurluk seveni gormedim.
İmkansiz
00 YorumlaKalamam.
00 YorumlaManyak kalırım
00 YorumlaKalmamalısın👍
01 Yorumlaolmaz öyle şey
01 Yorumlakalamam
00 Yorumla
+1 yılHic tarzim degil #))
00 Yorumla
+1 yılKalamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılnayır
00 Yorumla
+1 yılGeç bunları bacım :)
00 Yorumlaçok zorrr:((
00 Yorumlahayır ya sen
03 Yorumlakalamazdim.
00 YorumlaHayir
00 YorumlaBen kalamam
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz