Çok Süper Soru için teşekkür ediyorum @KızlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @вуηαяcσѕ @SymrnaCityStyle @Esra_bayram

Açıkçası benim artık kimseyi kaybetme korkum kalmadı, birisi hayatımdan gitmek isterse güle güle diyorum birisi hayatımda kalmak isterse gel diyorum açıkçası hoşlandığım sevdiğim insanın başkasıyla sevgili olduğunu duyduğum anda o insanla arkadaş kalmayı çok istemem.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#askveArkadaslik
04 Temmuz, 2023 Salı 14.41
Benim hoşlandığım kişi de zaten benden hoşlanırdı yani ben durduk yere bir kızın bana duyguları yokken hoşlanamıyorum bunun için de karşılıklı çekim olsaydı eğer zaten birbirimizi severdik. ayrıca zaten bir başkasını seven bir kızı ben istesem bile sevmem ve devam etmezdim zaten.. çünkü başkasına gönlü olduğu için ben gidip de hiç bir zaman peşinde koşmazdım
Ben de zaten konuşmayı kestim ınstagram'dan da buradaki takipten sildim
Ben arkadaş kalmıştım hislerimiz karşılıklı olmadığı için. Daha doğrusu ben ona hislerimi belli etmedim çünkü ona istediklerini veremeyeceğimi biliyordum o da benden az hoşlanıyordu ama açıkça belirtmiyordu sonra yakın arkadaş olarak kaldık ve yeni sevgilisi beni istemediği için engelledi ben de başına bir şey geldi sanıp 1 ay boyunca ona ulaşmaya çalıştım karşıma yeni ig hesabı çıkana kadar. Bari insanların hayatından çıkıyorsunuz haber edin gidiyorum diye sonra endişeleniyorlar 😂
Açıkçası bana soracak olursan var ya böyle insanları hayatında bir dakika tutmayacaksın şahsen ben birisini seviyorsan hoşlanıyorsam onun hayatında birisi varsa ben O insandan uzak durdum hatta görüşmem çünkü benim sevdiğim bir insanın başkasını sevmesi ve onunla birlikte olduğunu hissetmek kadar kötü bir duygu yok
Bir düşünsene böyle konuştuğun birisinin başkasıyla yatak ilişkisi olduğunu duymak o kişiyle ben gerçekten arkadaş kalamam ya.
Eğer bir insana gerçekten değer veriyorsan o mutlu olduğu için ben de mutlu olabilirim benimle beraber olamasa da sonra da kendi hayatıma bakarım zaten öyle yaptın
Yok ya ben onu yapamıyorum ya şöyle söyleyeyim sana buna benzer bir şey yaşadım üstelik o kişi bana şunu söylemişti Ben hayatımdaki olan kişiyle bilmem cinsellik yaşadım falan filan yani bana böyle şeyler yanlış geliyor tamam hoşlanabiliriz sevebiliriz aşık olabiliriz ama bir kadının ben kendimi bu kadar kolay teslim etmesine doğru bulmuyorum O yüzden de uzak durmayı tercih ediyorum
Ederdim.
Rica ederim abla yine sildin ama
Muhtemelen hayir
Cevap
11Cevap
Evet duygularını iyi şekilde saklayabilen birisiyim istediğim yere kadar.
En güzeli çünkü bazı insanlar hak etmiyor
Haketmiyor doğru
Neden devam edeyim? Böyle bir şeyi kendime asla yakıştırmam beni reddeden düşmanım olur dostum değil
Ben de aynen öyle yaptım
Eğer kalıyorsa bir cıkarı var demektir. Çünkü sevgilimi bu şekilde çaldı elde etti. Savaştım ettim. Öyle bir yenildim ki çıkmaz sokaktayım simdi.. Ne hale düşürdüler !
Kötü olmuş kardeşim
Ne haldeyim bir bilsen.. Fena kötüyüm.. Toparlamaya çalışıyorum.
Tahmin ediyorum dostum ama emin ol zamanla geçiyor
Bu süreçte sakın takip etme onunla ilgili ulan ne varsa hayatından çıkar at
Çok şey yaşadım ettim. Zamanla her şeyi atlattım geçti gittiler. O lanet pislik cocuk sevgilimi taciz etti sevgilimi her defasında cinsellik yaptı. Bu konu hakkında çok savaştım ben. Anlatamadıgım seyler de var. Öyle bir haldeyim ki simdi.. O cocugun cezasını cekmesini o kadar fazla isterdim ki.. Kendime de lanet ediyorum.
Dostum hayatta bazı şeylerin müdahale edemiyoruz istediklerimizi yapamıyoruz O yüzden her zaman geçmişte yaşanmıyor boş ver
Eğer benim onu sevdiğimi bile bile yaptıysa anında eyvallahı çekerim.
Ama ben genelde hatta hayatımda hiç aşkımı söyleyemedim. Yani suç benim bu yüzden eyvallah çekmek çok zoe oluyor ya gidip açılsaydım? Sorusunu sormaktan üzülüyorum artık.
Kalmam. Hatta birisi ile bu yüzden konuşmayı kestim.
En güzeli
Arkadas kalirimm, cunku onu unutamam.. unutamiyorumm..
sevdigim adam evli cikti resmenn bundan daha kotusu ne olabilir?
P
Eminim aşk hayatında daha kötüleri de vardır
Nasi yani?
Mesela sevgilinin eşcinsel çıkması gibi yani aldatılıyorsun ama kızla böyle bir şey yaşadım
Hmmmm😓
Boş ver hayatta her şeyi bir tecrübe olmasa iyi ama yaşıyoruz işte belki de bazen bizim seçimlerimiz bizim hatalarımız yüzünden oluyor
Aynen hersey olabilir🥹
Nasip kısmet üzülme sende ben artık aşk meşk işlerinden geçtim adaletsizlik üzerine adaletsizliğe uğruyorum
Aynenn hayirlisi
Neden sonradan gelen insanlar ailede her zaman daha değerli olur? ↗
Bu soru anlatıyor ne demek istediğimi
Tesekkurler mutlaka okicam
Rica ediyorum
Sacma bir durum herkes işine baksın birdaha onunla yan yana gelmem egerki beraber olduğum bir kişiyse
Beraber değilsin o başkasıyla beraber
Herkes kendine yakışanı yapar.
En iyisi uzak durmak
Bencede demek okadar ,,,,
Delikanlı biri sevdiğinin gözüne bakar, sevdiği kişi başkasının gözüne bakmışsa onunla Arkadaş dahi olmaz
Hoşlanıyorsam o kiliden arkadaş kalmam
Bende öyle düşünüyorum
👍🏻
Bunu zaten artık bir önemi kalmaz benim için
Kesinlikle benim için de bir önemi kalmıyor hayatımdan çıkarıyorum
Hoşlanıyorsam arkadaş kalmam.
Bence de en doğrusunu yaparsın
İşim olmaz selam bile vermem
Kesinlikle arkadaş olarak kalmam
Hayır edemem
Zor iş. Devamlı yaralar.
En güzeli uzak durmak