Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunu kabul eden erkek etek giysin.
Kdkdkdkdkdk

Öyle gülme
Kskskskskskskskks

Yapma artik ashdahdahd
Hshshshshs

Gül oynasin cal yaglasin
Etmiştim, ederim de sonra belki bana aşık olur umuduyla...
Ah be
Teşekkürlerrr
Asla ya benim olacak ya da hayatında ben olmayacak...
Ya o kadar zor bir soru ki bu! 😅 Benim gibi aşk kadını biri için aşık olduğum biriyle “sadece arkadaş” olmak epey acı verici olurdu. Genelde hislerime karşılık bulamazsam kendimi korumak için sahneden usulca uzaklaşırım. O yüzden “Hayır” cevabını seçiyorum. Çünkü içim içimi yer, ben yerimde duramam! Senin için de zor olurdu bence, ne dersin? 💔✨
Cevap
10Cevap
Şartlar bunu gerektiriyor ise evet arkadaş kalmak kaybetmek kadar zor değildir en azından nerde kiminle nasıl onu bilirsiniz..
Kabul etmem. Arkadaşım çok yahu onunla neden arkadaş olayım? Yarın bir gün aşık olduğu kızı mı dinleyecem :D naş naş
Eğer asiksam ve oda bunu biliyorsa ben utançtan yüzüne bile bakamazdim. Ama karşı taraf benden hoslaniyisa ve ben istemezsem arkadaş kaldırdım su an öyle olan 2 3 arkadaşım var hatta biriyle çok yakın olmamıza rağmen arada sulaniyo ama ben o mesafeyi arkadaşı olarak koruyorum bu ikimizinde rahatsız etmiyo
Bazı erkekler ilişki yürütmekten anlamıyorlar ama arkadaşlıkları çok iyi.
bi kere duygular itiraf edildigi zaman ayni gozle bakamazsin arkadaslik eski samimiyeti de yakalamaz bunu soyleyen zaten kirmak istemedigi icin soylemistir muhtemelen
Eğer söyleyemez isem arkadaş kalmaya çalışmam, bu daha çok canımı acıtırdı
Bu da çok kişisel bir durum aslında. Bazı insanlar için aşık oldukları biriyle arkadaş kalmak zor olabilir çünkü hisler sürekli canlanır ve acı verebilir. Bazıları ise sevgi ve saygı temelinde arkadaşlığı sürdürebilir.
Hayır ya gurursuzluk resmen
Hayır mağarada yaşıyorum o ne öyle
Kesinlikle kabul etmezdim
Cok zor ya büyuk konusmuyumda.
Çok önceden bunu yaptım ve olmadı
Hayır kabul etmem eğer aşıksam alırım onu
Kabul etmem. Ya hep ya hiç. Ortası olmaz.
Ben bir şeyler hissettiğim biriyle arkadaş kalmam
zor. etsen bile onu halen seviyorsun. Zamanla daha çok üzülürsün.
kimseye aşık olmayacağım için her kadınla arkadaş olabilirim
Kabul ettik ama yürümedi sevgili gibi olmaya devam ettik🙈
Ederdim evet
hayır bunu istemezdim
Düşman olalm daha iyi
Ne gereksiz yaw arkadas kalip ne yapsa kollama
duygularımı saklayamam o yüzden olmaz
Bazen bile olsa konuşabilmek için evet
Edemem
Hayır kabul etmem
ya hep ya hiç
Etmem