Biraz karışık ve aptalca gelebilir ama yardımınıza ihtiyacım var?

4 sene önce 8 ay süren evliliğim bitti fakat biz kopamadık. Eski eşimde sevgi olduğu için değil sanırım sadece fiziksel temastan dolayı benden kopamadı. Ayrılığın İlk başlarında ona karşı yoğun sevgi duyduğum için araması yazması uzak şehirlerde olduğumuz halde yanıma gelmesi beni heyecanlandırırdı. Sonra zaman geçince sevdiğim halde ondan tamamen kopmak istedim çünkü hayatına biri girdiğinde beni hep geri plana attı beni arayan mesaj atan kendisi olduğu halde yakalandığı zaman kız arkadaşına ben rahatsız ediyormuşumda oda bu durumdan huzursuzmuş imajı çizdi. Telefon numaramı vs değiştirdim banka hesabıma para atarak iletişim kurmaya çalıştı kardeşlerime vs yazdı tehdit etti mecburen yine iletişim kurmak zorunda kaldım. Benden çocuğu olsun istiyormuş. Ben başkasıyla evlensem bile benden çocuk yapacakmış vs. Tehditler havada uçuşuyor şimdi yine kız arkadaşı var ve kız numaramı bulmuş. beni arayıp beni ve kız arkadaşımı her yerden engelle diyip kapattı. Her yerden engelledim ama kendimi çok kötü hissettim. Siz olsanız ne yapardınız?

Biraz karışık ve aptalca gelebilir ama yardımınıza ihtiyacım var?