Kafam çok karışık biraz uzun ama yardım edin lütfen?

Şimdi ben Konya'da oturuyorum Konya'daki bir bisküvi fabrikasında çalışıyorum ben fabrikaya çok samimi bir insanlarla olmuş şey değilim insanlarla samimi değilim Bir tane arkadaşım var çok samimi oldum o da zaten ben fabrikaya girdiysen 2-3 ay çalıştı daha sonra çıktı şimdi onunla konuşuyorum zaten başka bir fabrikada konuştuğum birileri yok doğru düzgün hani hiçbir şeyimi paylaşmıyorum onlarla bir tane çocuk var bu çocuk bana ilk başta bir çıkma teklif etti aynı fabrikada çalışıyoruz daha sonra evlenme teklifi falan etti unu da başkaları duymuş başka kızlar gitmiş çocuğa sen demiş işte şu kişiyle çıkma teklif etmişsin evlenme teklif etmesin konuşuyor musunuz sevgiliymişsiniz falan demiş çocuk da yok öyle bir şey demiş hani siz nereden duydunuz falan demişler ona da biz duyarız demişler ama ben o kızlarla hiçbir şeyi konuşmadım hiçbir şeyimi paylaşmadım yani merhaba merhaba ne yapıyorsun ne ediyorsun tamam bu kadar fakat fabrikada çıkan o arkadaşım biliyor bu durumu fabrikada çalışıp da daha önce çıkmış olan arkadaşıma anlatmıştım o biliyor da sizce arkamdan bir iş çeviriyor bu arkadaşa bir daha bir şey mi anlatmamalıyım o kadar samimiyim ki bu arkadaşa her şeyimi anlattığım arkadaşı o da bana her şey sana anlattı gidip başkalarına yayılmış olabilir mi sonuçta ben fabrikaya girdiğimde bir iki ay sonra çıktı fabrikadan lütfen yardım edin ya kafam çok karışık
Kafam çok karışık biraz uzun ama yardım edin lütfen?