İkisi arasında büyük fark var bence. Birinin bizi sevmesi için fedakarlık yapıyorsak bizden büyük enayi yoktur 😀

Sevsin diye her şeyi yaparım
Sevdiğim için yaparım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi arasında büyük fark var bence. Birinin bizi sevmesi için fedakarlık yapıyorsak bizden büyük enayi yoktur 😀

İnsanların çıkarsız fedakarlık yapacaklarına asla inanmıyorum ben. Bunun üzerine bence bile yazdım, bazıları sevilmek için bazılarıysa sevdiğinden mahrum kalmamak için fedakarlık yapıyor. Ama insan doğasında sevgi kaynaklı fedakarlık olduğunu düşünmüyorum.
Sevdiğim için fedakarlık yaparım, sevsin diye değil. Gerçek sevgi fedakarlık gerektirse de yapılamayacak şeyler de var ama ben sınırları sonuna kadar zorlarım.
Cevap
9Cevap
Sevdiğim için fedakarlık yaparım sevsin diye bir şey yapmam beni ben olduğum için zaten sevmeli sevmiyorsa da sevmesin.
Sevdiğim için fedakarlık yaparim ama karşımdaki benim icn öyle bişey yapmıyorsa bnd bı yere kadr yaparm seviyorum die kendimi enayi yerine de koydurtmam
Fedakarlık bu devirde? İştede aşkta da dostluklar azalıyor ne fadakarlığı? Herkes kendini çek etsin.
Her türlü fedakarlığı yapsanda, karşındaki sana hiç ödün vermedikten sonra neye yarar ki :)
Sevdiğim için. İçimden gelmeyen şeyleri kendimi sevdirmek için yapma huyum yoktur.
İkisi içinde severken sevilmek için fedakarlık yaparım
Sevdiğim için yaparım
Yapmadan sevmiyorsa zaten hiç sevmesin
Sevdiğim için yapmıştım da karşılığı ihanet oldu. Asıl enaylik buymuş :) sağlık olsun
Rabbim öyle bi sevgi nasip etti ki cok şükür. Kendimizden hic taviz vermedik... Olduğumuz gibi sevdik birbirimizi. Fedakarlık ise sonsuz sevgiden dolayi kendiliğinden oluyo zaten 🥰
Sevdiğim için yaptığım fedakarlıklar sevsin diye yaptıklarımı sollar. Zaten sevmesi kimin umrunda ki ben seviyordum ya ona bana yeterdi yanılgısındaydım.
Canım istediği için 😄
😂😂
Aslında net bir cevap yok her ikiside
sevdiğim için yaparım
Onu sevdiğim için yaparım
Sevdiğim için yaparım.
Kimse sevsin diye fedakarlık yapmam
sevdiğim için
Sevdiğim için
Sevdiğim için.
Sevdiğim icin
Tabi ki de sevdiğim için