Aşk İlişkileri Sevdiğiniz için fedakarlık yapar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Genel Bir soru Güncellemeler+1 yıl Gundel Sevdiğiniz için fedakarlık yapar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Evet sevdiğim kadın için her şeyi yapardım 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl ona zamanımı ayırıyorumbence bu en büyük fedakarlık:) 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yapıyorum ama bi şeye yaramıyor 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevdiğim mi kişiye bağlı 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sevdiğim kişiye bağlı 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yapmıştım 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yapmam banane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet sevdiğim kadın için her şeyi yapardım
ona zamanımı ayırıyorum
bence bu en büyük fedakarlık:)
Kimse için hiç bişey yapmam
Kimse için kendimden vazgeçmem
Fedakarlığın olmadığı yerde zafer olmaz.
Yapıyorum ama bi şeye yaramıyor
Yaparım ne isterse, canı sağolsun onun
Sevdiğim mi kişiye bağlı
Evet yaparım sevıyorsam
Sevdiğim kişiye bağlı
O fedakarlık sizden bir şey götürmemeli
Yapmıştım
Yapmam banane
Yaparım
Yaparım