Evet, yaparım
Hayır, yapmam
Ruh halime göre değişir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgi seni seviyorum sözcüğünün içine hapis edilip siglastirilacak
Görmezden gelinecek bir olgu durum değildir
Yaşamın mayasını oluşturur
Ve bütün hayat onunla şekillenir
Güzelleşir
Vefayı fedakarlığı
Ben değil biz olmayı
Yürek koymayı
Cesur olmayı
Ozveriyi
Adanmışlık
İster
Yukarıda görselde Çok sevdiğim İlkay Akkaya nin eşsiz yorumuyla Hayat bulan Sevgi güzellik ister isimli parçasının dizeleri var
Bana göre sevgiyi anlatan en güzel dizeler
Herkese yüreğinde ki güzellik kadar güzel bir hayat diliyorum
Aşk, bireyler arasında derin bir duygusal bağ ve bağlılık gerektiren bir ilişki türüdür. Fedakarlık da aşk ilişkilerinde önemli bir rol oynayabilir. Ancak, fedakarlık yapmak veya yapmamak tamamen kişisel tercihlere ve değerlere bağlıdır.
Bazı insanlar, aşk ilişkilerinde fedakarlık yapmayı önemli bulurlar çünkü sevdikleri kişinin mutluluğu ve refahı için kendilerini feda etmeye hazırdırlar. Bu, özverili bir tutum olarak görülebilir ve bazı durumlarda ilişkinin sürdürülmesine ve güçlenmesine katkıda bulunabilir.
Cevap
18Cevap
Evet aşkım için her zaman fedakarlıklar yaparım tabi ki de. ama gözüm kapalı her şeyi de yapmazdım, mesela sevdiğim kadının mutluluğu için yapmayacağım şey yok ama gidip de bunun için durduk yere birine zarar vermezdim. sadece sevgilimi ya da eşimi mutlu edecek her şeyi yapardım. zamanımdan fedakarlık yapardım ya da mesela bazı şeylerden hayallerimden vaz geçebilirdim sırf aşık olduğum kadın için. aynı şekilde sevdiğim kadın da benim için fedakarlık yapardı zaten aşk demek fedakar olmak sadakatli olmak demektir. bir şeyi severseniz onun için fedakarlık yaparsınız
Sürekli aynı taraf fedakarlık yapıyorsa mantıklı değildir. Çünkü bu durumda FEDA eden kişi hep aynı şahıs. KARLI kişi hep karşısı oluyor. Bu durumda olmaz yani.
ilişkiden dolayı zaten büyük fedakarlıklar gerekir. sonuçta hayatınızı biriyle paylaşıyor ve hatta yaşıyorsunuz. dolayısıyla ben görevimi yerine seve seve getirdim, fedakârlıkla bulundum.
Neleri feda edebileceğime aklı bile yetmez... O yüzden zeki kadın severim. Ben zekaya aşık olurum arkadaş!
Evet, yaparım. Dozu aşılmadığı, denge şaşmadığı sürece bu ilişki içinde olması gereken sağlıklı bir durum bence.
Ben çıkarcı insanım her şey karşılıklı öyle üç kuruşa beş köfte yok
Fakat aşka inanmıyorum ve güvenmiyorum birdaha enisi gelişine onu anladım son zamanlar
Ne gerekiyorsa tabi karşımdaki bu fedakarlığa değer birisi olursa
Kendimi feda ettim, en kötüsü de buydu. Yapmayın arkadaslar:)
Aşkimiın buyuklugune bagli😅
Hiç belli olmaz kiii😅😅
yumurtaya felan tuz atmayabilirim
Vallahi aşkım için bir şey yapmam için o zamanki o durumdaki ruh halime bağlı kişiye bağlı
Eskiden çok yaptım ve kaybeden hep ben oldum. Artık parmak bile oynatmam.
İşin sonu evliliğe gidicekse yatırım amaçlı fedakarlık yaparım yoksa boşa giden fedakarlık yapmam
Her şeyden yaparım karşılık buluyosam 🥰
Söz konusu c*nsellik değilse veet
Çok yaptım yaa ama değmiyormus geç anladım
Aşk fedakarlık isterrrrrrr tabi ki yaparım
Dengesinde fedakarlık kâfidir..
fedakarlık yoksa aşkta yoktur
En İyi Cevap